Eagle P2P-Pro  &  Eagle P2P-STB  UUTUUS KAMERAVALVONTA

Eagle P2P järjestelmät ovat on akkukäyttöisillä, langattomilla kameroilla varustettuja, FULLHD 1080P kameravalvontajärjestelmiä.
 
Eagle Pro järjestelmän ns. NVR tallennin on rakennettu 9" kokoisen, kosketuksella ohjatun monitorin sisään. Eagle STB (Set-top-box) mallissa tallennin on naamioitu muistuttamaan tavallista wifi reititintä.Tallennuksiin käytetään molemmissa järjestelmissä microSD muistikorttia. Tuotteessa on täysiverisen tallentimen internet ym. ominaisuudet ja laitteistot toimitetaan paketissa ns. heti käyttövalmiina! Etäkäyttö selkeällä sovelluksella (Android/Apple) on helppoa ja järjestelmä voidaan ohjelmoida jopa hälyttämään liikkeestä. Oikean PIR liikeilmaisimen ansiosta, Eagle- mallisarjan kamerat ovat täysin immuuneja ns. väärille hälytyksille. Järjestelmiin on saatavissa lisäkameroiksi mm. aurinkokennolla toimivia malleja, sekä ns. LED valaisin malleja.

S.nro:  7163701

Esite
Käyttöohje
Combo tallennin (Eagle P2P-Pro) 
  Peruspakkauksessa toimitetaan 9" kosketusnäytöllä varustettu, digitaalinen "Combo" tallennin + 1kpl akkukäyttöinen, langaton FULLHD 1080P valvontakamera joka soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön.
Kameroiden max. määrä tallentimessa 4kpl. Kameroiden lisääminen tapahtuu uskomattoman helposti: Napin painalluksella!
Huipputurvallinen* internet etäkatselu, "push" hälytystoiminnot, ym. Tallennus joko muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle (eivät sis.pakkaukseen).
Asetukseton internet P2P etäkatselu. Tallennuksissa mm. ajastus, liikkeen tunnistus, ym. toimintoja.
Kameroissa IR tunnistimet, jotka eliminoivat väärät tallennukset käytännössä kokonaan. Kamerat varustettu myös IR-yönäöllä.
Kameroiden akkukesto esim. mökkikäytössä (n. 4min katselua / päivä) arviolta n. 6 - 10 kk.

Laitteella voidaan toteuttaa myös erilaisia älytoimintoja, esimerkiksi erilaisista tapahtumista, ajastuksista, ym.


* Järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä "web" palvelinta joka on yleisin hyökkäyskohde mm. reitittimissä, ym. verkkoon liitettävissä laitteissa.Langaton kamera akulla / Akkukesto

7199815  Akkukameroissa olevien Li-Po akkujen kestoaika on satunnaisessa etäkatselukäytössä n. 6kk. Ed. tarkoittaa n. 4min jatkuvaa tai jaksottaisen katselun kokonaisaikaa / päivä. Mikäli kamera kuitenkin näkee kohteessa lisäksi myös liikettä, lyhenee ko. ajanjakso. Mikäli kameraa katsellaan vain harvoin etänä, esimerkiksi satunnainen 1x 15 sekunnin kertakatselu/kamera vuorokaudessa, eikä kohteessa tapahdu lainkaan liiketunnistuksia, saattaa akku tällöin kestää jopa 12kk. Jatkuvaa etäkatselua kameran akku kestää yhteensä, n: 15 h.

Vanhojen tallenteiden katselu ei lyhennä akkujen kestoaikaa!

 
Langaton kantomatka

Langaton kantomatka:  Järjestelmien langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka n. 300m (tehdas hallit ym.) Normaali olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja mutta parempi ratkaisu on siirtää joko huono yhteyksistä kameraa toiseen paikkaan, tai vastaanotinta esimerkiksi kameraa lähempänä olevaan huoneeseen, tai siirtää muut 2.4G taajuudella toimivat radiolaitteet (esim. wlan reititin) kauemmaksi kameroista / niiden vastaanottimesta.  
Set-top-box tallennin (Eagle P2P-STB) 
  Peruspakkauksessa toimitetaan wifi reitittimeksi naamioitu, digitaalinen NVR tallennin + 2kpl akkukäyttöiset, langattomat FULLHD 1080P valvontakamerat jotka soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön.
Tässä todella pienikokoisessa tallentimessa on kaikki "järeistä" laitteistoista tutut ominaisuudet, aivan kuten näytöllisessä "Combo" versiossakin.

- Poikkeuksellisen edullinen hinta
- Max. kameramäärä: 4
- Näyttää kameroiden akun varaustilan
- Näyttää langattoman signaalin voimakkuuden
- Hälyttää puhelimeen liikkeestä
- HDMI lähtö teräväpiirtoiselle kuvalle
- Kello, liike, infrapuna ym. toimintoja
- Kätevä kauko-ohjain
- Asetukseton P2P internet etäkatselu
- Automaattinen FW päivitys, ym.

Huipputurvallinen internet etäkatselu, järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä "web" palvelinta joka on yleisin hyökkäyskohde mm. reitittimissä, ym. verkkoon liitettävissä laitteissa.

S.nro:  7199829

LED valaisinkamerassa on uskomattoman valotehon omaavat, 1800 lumenin valonheittimet. Valot syttyvät hämärässä täysin automaattisesti, aina kun kameraan integroitu infrapuna liikeilmaisin näkee liikettä. Kameran virheprosentti "väärille" tallennuksille onkin yksi koko turva-alan pienimpiä! Kamerassa on valaisimen lisäksi älypuhelimella ohjattava sireeni. Valaisinkameran asennus on helppoa: Kiinnität telineen seinään, asetat valaisinkameran siihen ja lopuksi laitat vain töpselin pistorasiaan.

Til.nro.  P2PPIRCAM

AURINKOKENNO KAMERA - Tämän kameran mukana toimitetaan aurinkokennolaturi, joka mahdollistaa akkutoimisen P2P-PRO kameran ympärivuotisen käytön esim. mökillä, ilman lataamista.
Huom. Tämä uutuus aurinkokennolaturi tulee siis tämän kameran mukana, eikä aurinkokenno ole yhteensopiva aiempien 12Vdc kameroiden kanssa. Pelkkä aurinkokenno on myös tilattavissa erikseen, koodilla: P2PS1. Aurinkokenno on yhteensopiva vain uusien, 5Vdc latausjännitteellä toimivien kameramallien kanssa, jotka on myyty heinäkuun 2020 jälkeen!

Til.nro.  P2PSOLAR1

S.nro:  7199815  (Akkukamera)

DC-KAMERA - Tässä kameramallissa ei ole akkua. Käyttövirta syötetään kameraan, mukana toimitettavalla virtalähteellä. Kamera näyttää tällöin realiaikaista, jatkuvaa kuvaa 24/7. Kamera ei myöskään mene lainkaan ns. lepotilaan. Tähän malliin on lisävarusteena saatavissa myös erillinen adapteri, suurempia aurinkokennojärjestelmiä varten. Ideaalinen esim. pienien myymälöiden, kioskien ym. valvontaan.

Til.nro.  P2PDCCAM

Sähkö- ja turva-alan ammattilainen: Liity postituslistallemme, saat ajantasaista tietoa mm. uutuuksistamme, kampanjoistamme, sekä mahdollisista laitteistopäivityksistä.

Liittyä voit: Tässä 

Celotron Oy ei luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.