Home
Eagle P2P Pro - UUTUUS

Eagle P2P-Pro on akkukäyttöisillä, langattomilla kameroilla varustettu, FULLHD 1080P kameravalvontajärjestelmä.
 
Järjestelmän ns. NVR tallennin on rakennettu 9" kokoisen, kosketuksella ohjatun monitorin sisään. Tallennuksiin voidaan käyttää microSD muistikorttia tai erillistä kiintolevyä. Tuotteessa on täysiverisen tallentimen internet ym. ominaisuudet ja laitteisto toimitetaan paketissa ns. heti käyttövalmiina! Etäkäyttö selkeällä sovelluksella (Android/Apple) on helppoa ja järjestelmä voidaan ohjelmoida jopa hälyttämään liikkeestä.

S.nro:  7163701

Esite
Käyttöohje
Combo tallennin 
 
Peruspakkauksessa toimitetaan 9" kosketusnäytöllä varustettu, digitaalinen "Combo" tallennin + 1kpl akkukäyttöinen, langaton FULLHD 1080P valvontakamera joka soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön.
Kameroiden max. määrä tallentimessa 4kpl. Kameroiden lisääminen tapahtuu uskomattoman helposti: Napin painalluksella!
Huipputurvallinen* internet etäkatselu, "push" hälytystoiminnot, ym. Tallennus joko muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle (eivät sis.pakkaukseen).
Asetukseton internet P2P etäkatselu. Tallennuksissa mm. ajastus, liikkeen tunnistus, ym. toimintoja.
Kameroissa IR tunnistimet, jotka eliminoivat väärät tallennukset käytännössä kokonaan. Kamerat varustettu myös IR-yönäöllä.
Kameroiden akkukesto esim. mökkikäytössä (n. 4min katselua / päivä) arviolta n. 6 - 10 kk.

Laitteella voidaan toteuttaa myös erilaisia älytoimintoja, esimerkiksi erilaisista tapahtumista, ajastuksista, ym.


* Järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä "web" palvelinta joka on yleisin hyökkäyskohde mm. reitittimissä, ym. verkkoon liitettävissä laitteissa.S.nro:  7199815

Akkukesto

Kameroissa olevien Li-Po akkujen kestoaika on satunnaisessa etäkatselukäytössä n. 6kk. Ed. tarkoittaa n. 4min jatkuvaa tai jaksottaisen katselun kokonaisaikaa / päivä. Mikäli kamera kuitenkin näkee kohteessa lisäksi myös liikettä, lyhenee ko. ajanjakso. Mikäli kameraa katsellaan vain harvoin etänä, esimerkiksi satunnainen 1x 15 sekunnin kertakatselu/kamera vuorokaudessa, eikä kohteessa tapahdu lainkaan liiketunnistuksia, saattaa akku tällöin kestää jopa 12kk. Jatkuvaa etäkatselua kameran akku kestää yhteensä, n: 15 h.

Vanhojen tallenteiden katselu ei lyhennä akkujen kestoaikaa!

 
Langaton kantomatka

Langaton kantomatka:  Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka n. 300m (tehdas hallit ym.) Normaali olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja mutta parempi ratkaisu on siirtää joko huono yhteyksistä kameraa toiseen paikkaan, tai vastaanotinta esimerkiksi kameraa lähempänä olevaan huoneeseen, tai siirtää muut 2.4G taajuudella toimivat radiolaitteet (esim. wlan reititin) kauemmaksi kameroista / niiden vastaanottimesta.  

Sähkö- ja turva-alan ammattilainen: Liity postituslistallemme, saat ajantasaista tietoa mm. uutuuksistamme, kampanjoistamme, sekä mahdollisista laitteistopäivityksistä.

Liittyä voit: Tässä 

Celotron Oy ei luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.