Onnimarkkinat - Syksy 2021


Tämän kevään Onnimarkkinoilta saat nyt huippuedullisesti alan kovimmat kameravalvonta uutuudet, sekä suosituimmat ohjaus- ja valvontajärjestelmämme:

1. PULSE

Pulse on langaton, QR-koodein (eli valokuvaamalla) ohjelmoitava, Android / Apple applikaatiota hyödyntävä hälytys / kameravalvonta / älykoti järjestelmä. Pulse ei tarvitse toimiakseen lainkaan gsm liittymää vaan toimii realiaikaisesti olemassa olevassa internet yhteydessäsi. Pulse on maailman ainoa järjestelmä, jossa ei ole mitään rajoituksia lisälaitteiden määrille! Pulse:n lisälaitevalikoima on tiettävästi alan laajin. UUTUUKSINA mm. Sähkönkulutusta mittaava pistorasiaohjain, DIN- kisko ohjausrele, ym.

2. CELOTRON GATOR  -  UUTUUS!!!
Gator on täysin uudenlainen, GSM-toiminen ovien ja porttien "maksuton" ohjaus, sekä kulunvalvontajärjestelmä. Gator on suunniteltu täyttämään kaikki pk-yritysten ja teollisuuskohteiden tarpeet. Järjestelmään voidaan liittää Wiegand koodinäppäimistöjä/RF-ID lukijoita, sekä ulkoisia hälytystietoja. Laitetta voidaan ohjelmoida ja käyttää kätevällä älypuhelinsovelluksella, tekstiviestein, PC-tietokoneella ja jopa internet yhteydellä.

3. CENTRO CE-EVO
Segmenttinsä myydyin, gsm- toiminen mittaus, valvonta / lämmityksen etäohjauslaitteemme jossa mm. erittäin monipuoliset termostaattiohjaukset, myös seurantatermostaatti. Laajennettavissa mm. relekortilla 4x230Vac ja 10 kanavan sisääntulokortilla jossa lisäksi uutena ominaisuutena mm. kotona/poissa ohjausrele. Max. 14 vapaasti ohjelmoitavaa sisääntuloa!

4. YCX IP - ÄLYTALLENNIN "SETIT": 4, 8 tai 16 KANAVAA / 4, 8 tai 16 POE PORTTIA + 4/8/16 KPL 5MP "SUPER HD" ÄLYKAMERAT JOISSA IHMISKEHON TUNNISTUS, YM.
Huippu suositut Onnimarkkina paketit uusiutuivat:  Paketeissa mukana nyt kehittyneellä "ihmistunnistuksella" varustetut 5MP SUPER HD - POE valvontakamerat. "Bullet" kameroissa peräti +40m yönäkö, "Dome" kameroissa sähköinen, optinen zoom (4X), kameroissa valittavissa myös erityinen rekisterikuvaustila. Aiemmin ei ole tässä hintaluokassa moisia ominaisuuksia nähty!

5. EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 8MP KAMEROILLA - UUTTA: NYT MYÖS 4K HDMI LÄHTÖ!
Vuoden 2020 ylivoimaisesti eniten myydyimmän, langattoman kameravalvontajärjestelmämme uusin versio: Huippu laadukas kameravalvontajärjestelmä jossa mukana 4kpl langattomia 4K tarkkuuden (8MP) ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä varustettuna. Helppo P2P etäkatselu, kasvontunnistus ja vaikka mitä!

6. HUIPPU UUTUUS - SYKSY 2021
Katso ja ihastu...

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Pulse on uskomattomilla ominaisuuksilla varustettu älykoti järjestelmä, jonka asennus kestää alle 10minuuttia!  Snro. 7199888

Celotron PULSE on täysin kk- maksuton, Wlan/Lan/Gsm toiminen "uuden aikakauden" langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöäsi. Verrattaessa kilpailijoihin, voi tätä järjestelmää kuvata kolmella sanalla: Ylivoimainen, Edistyksellinen ja Helpoin.
Pulse on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmä, jonka lisälaitemäärää ei ole mitenkään rajoitettu! Kyllä, luit oikein: Voit lisätä laitteistoon vaikkapa 25 näppäimistöä, 50 kameraa ja 100 liiketunnistinta!

Parasta kaikessa on kuitenkin ehkä ohjelmoinnin ja käytön helppous: Kaikki ohjelmointi tapahtuu nimittäin valokuvaamalla. Sinun ei tarvitse opiskella manuaaleja, eikä käydä kursseja, riittää kunhan osaat valokuvata puhelimellasi! Laitteen pieneen kokoon onkin nyt pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa laitteistoissa voidaan vain uneksia!

Suunnittelussa olemme panostaneet teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, se ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen erillistä GSM liittymää. Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti, aina kun uusia ominaisuuksia tai turvallisuus päivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa reaaliaikaisesti. Nyt uutena ominaisuutena jopa lisälaitteiden sähkönkulutuksen mittaus ja loki.
Järjestelmän langattomien lisälaitteiden max. kantomatka on hulppea, n. 200m.
Laitteiston päivittäinen käyttö on helppoa graafisella sovelluksella, tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id näppäimistöllä. Laite soveltuu siis yhtä hyvin sekä nuorisolle, kuin vanhuksillekin.
Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin. Pulseen on saatavissa kymmenien "perus" antureiden lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Tarvike valikoimamme laajenee jatkuvasti ja julkaisimmekin juuri mm. uuden "mini" sisäkameran, sekä  sähkönmittauksella varustetut: Etäohjaus pistorasian, sekä DIN- kiskoon asennettava ohjausreleen.

Katso myös oheinen esittelyvideo tuotteesta !

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Gator on erittäin pienikokoinen GSM-toiminen , maksuton soitto-ohjaus - portti/oviohjaus ja kulunvalvontajärjestelmä. Snro. 7199838


Tässä täysin uudenlaisessa "Gsm-Gate" porttiohjaimessamme on mm.

-  2+2* sisääntuloa  (*2 vapaasti ohjelmoitavaa pgm sisääntuloa/lähtöä.)

-  1 Releohjaus (Maksuton soitto)

-  1 Wiegand ohjaus/sisääntulo (max. 2kpl lukijoita/näppäimistöjä)

-  Älypuhelinsovellus, PC-tietokoneohjelmisto, WEB- selainkäyttö, suomenkielinen 

Pelkän tavanomaisen soitto-ohjauksen lisäksi tähän järjestelmään voidaan siis liittää edullisia Wiegand rf-id lukijoita, sekä näppäimistöjä (Max. 2kpl). Porttia/ovea voidaan ohjata tekstiviestin, ilmaisella puhelulla, mobiilisovelluksella, PC ohjelmalla, sekä internet selaimella. Laite sisältää mm. ajastus toiminnon, tapahtumalokin, ym. Kaikki käyttäjät voidaan lisätä/poistaa ed. mainituilla työkaluilla. Selainkäyttö helpottaa tietokantamuutoksia ja päivittäistä käyttöä (on/off mahdollisuus). 

Laitteeseen ohjelmoidut käyttäjät voivat ohjata ovea/porttia maksuttomalla äänipuhelulla, tekstiviestillä, mobiilisovelluksella tai internet selaimella. 

Käyttäjiä laitteelle voidaan rekisteröidä 999 kappaletta, lisäksi käyttö voidaan sallia kaikille numeroille.

Celotron Gator soveltuu erinomaisesti mm. vesipumppujen, ym. teollisuus sovellusten etäohjauksiin. 

Laite toimii AC ja DC sähköllä. 

Paketti sisältää antennin.

Sopiva virtalähde 12VDC/1A (optio): Snro. 7199916 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Centro CE-EVO
Ohjaus, hälytys ja valvontajärjestelmä
Snro. 7199904

Centro Evolution: Ominaisuuksiltaan uskomaton gsm-automaatiolaite.

Toisin kuin yksikään toinen markkinoilla oleva gsm-hälytin, Centro toimii kuin monipuolinen yleismittari. Voit ohjelmoida laitteen kaikki analogiset sisääntulot (4kpl) mittaamaan / hälyttämään lähes mistä tahansa anturista tai tapahtumasta, esim. Jännite, resistanssi, mA, lämpötila, kärkitiedot ym. Näiden lisäksi laitteesta löytyy 10kpl sisääntuloja, perinteisille kärkitiedoille. Laitteen relelähdöt voit ajastaa, käyttää niitä kahdella eri tapaa termostaattina, ohjata maksuttomalla soitolla, ym.

Nyt uusina ominaisuuksina, mm: Kotona/poissa releohjaus. Toimintojen automatisointi = voit kytkeä esimerkiksi yhdellä toiminnolla hälytykset päälle, veden poikki ja ulkovalot sammuksiin. Max. 14 sisääntuloa*, sekä ulkolämpöä "seuraava" termostaatti, eli ns. ylläpitolämmitys**. Tämä uudenlainen lämmityksen säätö minimoi kosteusvahingot ja lämmityskustannukset, VTT:n tutkimuksen mukaan säästö jo pienessä mökissä / vuodessa, jopa 500Eur. Ideaalinen mökkien lisäksi myös veneiden, asuntovaunujen ym. ulkona tapahtuvaan säilytykseen = ei siis enää homeisia verhoiluja!
Centron ylpeänä valmistajana väitämme että yksikään kilpaileva, vastaavan tai edes kalliimman hintaluokan laite ei tarjoa sinulle samoja ominaisuuksia!
Mikä parasta, Centron käyttö ja ohjelmointi on sen monipuolisuudesta riippumatta, segmenttinsä helpointa! Tämä tuote on 100% kotimainen !

Paketin sisältö / Tekniset tiedot:  (* Merkatut lisävarusteita)

 • Integroitu 4-taajuus GSM-modeemi
 • Max 50 käyttäjää / hälytysnumeroa
 • 4 Vapaasti ohjelmoitavaa analogista mittaus sisääntuloa
 • 10 Vapaasti ohjelmoitavaa sisääntuloa NO/NC kärkitiedoille & käyttölaitteille, ym.
 • Relelähtö 1 (vakio)  +  4* relelähtöä, MAX 10A/230Vac ohjaus. Termostaatti toiminto lämmitykselle (Tarvitsee RU04* relekortin + Lämp.ant*)  +  "Seuranta" termostaatti toiminto ylläpitolämmitykselle* (Ainoana GSM-laitteena markkinoilla!)
 • Ajastettavat releet (pitoaika)
 • GsmGate - maksuton soitto-ohjaus (RU04 relekortilla*)
 • Kotona/Poissa releohjaus (Integroitu/3A)
 • Sulakepesä + asennustarvikkeet
 • Varoitustarrat
 • Mahdollisuus käyttää ilmaista ANDROID sovellusta

Lue myös oheinen, konkreettinen käyttäjäesimerkki.

Kohde lapissa: Vuokrakiinteistö 250 neliötä / 2 lämmitettävää (vanhaa) rakennusta

Kiinteistöjä ylläpidettiin aiemmat talvikaudet n. 10-15C lämpötilassa (vanha säädin aiheutti jonkin verran heilumista). Kohteen sähkönkulutus oli vanhalla järjestelyllä n. 35000KWh/talvi.
Lämmitys muutettiin Celotron Centrolla ohjatuksi siten että toinen kiinteistö (jossa oli vesijohtoputkia) pidettiin tarkasti ylläpitolämmössä +10C ja toinen kiinteistö ohjattiin samanaikaisesti Centron "seurantatermostaatilla", siten että kiinteistössä oli aina +2C lämpimämpää kuin ulkona, talo päästettiin siis pakkaselle, koska siellä ei ollut rikkoontuvia vesijohtoputkia. Sähkönkulutusta seurattiin ja lopputulos oli aivan uskomatonta luettavaa: Vaihtamalla Centro ohjaamaan talvilämmitystä, kului sähköä nyt ainoastaan 8000KWh/talvi. Rahallinen säästö lämmityksessä on aivan uskomaton ja kulutus tarkastettiin moneen otteeseen koska se herätti epäilyksiä jopa meissä - valmistajassa.
Totta se kuitenkin oli!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Täysin uudistuneet YCX "älytallenninpaketit" ihmiskehon tunnistuksella - ei enää turhia tallenteita heiluvista oksista, ym. Pakettien POE kameroista puolet varustettu sähközoomilla ja puolet kiinteällä linssillä. Järjestelmät heti käyttövalmiita ja suomenkielisiä!

Snro. 7163905  (4 Kanavaa + 4 Poe / 4 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163901  (8 Kanavaa + 8 Poe / 8 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163902  (16 Kanavaa + 16 Poe / 16 Kameraa / 2T Kiintolevy)


TALLENTIMESSA JA KAMEROISSA NYT IHMISKEHON TUNNISTUS !!!

YCX älytallentimet toimitetaan esiohjelmoituna ja käyttövalmiina = kytket kamerat ethernet kaapelein POE kanaviin + sähköt päälle ja järjestelmä on käyttövalmis.

Innovatiivinen, "opettava" menu kertoo sinulle mitä missäkin voit säätää ja tehdä. Harva järjestelmän käyttäjä edes aukaisee/tarvitsee käyttöohjetta!
YCX tallentimien internet kytkentä eivät vaadi kiinteätä IP:tä, tai edes sen kummempaa ohjelmointia. Laitteiston etäkatselu toimii viiveettömästi ja millä tahansa nettiyhteydellä - myös "gsm-mokkuloilla".
Uutena ominaisuutena nyt myös ns. "direct p2p" joka mahdollistaa tallentimen käytön selaimella (netin yli) aivan kuten käyttäisit tallenninta paikan päällä. Data ei kierrä ulkomaisten palvelimien kautta ja tämä mahdollistaa ennen näkemättömän nopeuden!

Teknisiä tietoja: (tallentimet / kamerat):

- 4, 8 tai 16 Kanavaa
- 4, 8 tai 16 POE lähtöä
- 2, 4 tai 8 kpl - 5MP "Bullet" valvontakameroita, POE, IP66 sisä/ulkokäyttöön, IR - yönäkö: +40m + 2,4 tai 8 kpl - 5MP "Dome" kameroita, joissa sähköinen, optinen zoom 2,8-12mm (4X)
- Tallennus resoluutiot: 720P....12MP@30FPS
- Ihmiskehontunnistus (äly tallentimessa + kameroissa)
- Ansalanka, ym. VCA toiminnot (äly tallentimessa)
- HDMI (1080P, 4K) + VGA
- Kiintolevy asennettuna, joko 1TB tai 2TB (Max: 10TB/20TB)
- 2x USB
- Hiiri
- Sisäänrakennettu POE reititin 4, 8 tai 16 porttia
- Asetukseton YCX kameroiden "plug´n play" lisäys
- ONVIF tuki (myös liiketunnistus, ym. toiminnot.)
- Pilvitallennus, push toimintoja: mm. video push, alarm push, ym.
- Email hälytykset, ym.
- Asetuksettoman P2P internet yhteyden kautta nyt mahdollista säätää myös tallentimen asetuksia, jopa älypuhelimella!
- Tukee kaikki tunnetuimmat kameraprotokollat, mm. Sony, Bosch, Axis, Hikvision, Dahua, ym...
- Etäkatselu "ilman asetuksia" nopealla ja luotettavalla P2P palvelulla
- Helppokäyttöinen internet portaali PC/Windows etäkäyttöön
- Suomenkielinen, myös selain etäkäyttö
- Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös säätö toimintojen (ajastukset ym.) käytön ns. etätyöpöytä toiminnolla
- Tukee kaikki Android & Apple puhelimet

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 4K (8MP) KAMEROILLA (4KPL) HUIPPU SUOSITTU KEVÄÄN 2021 ONNIMARKKINOILLA
Snro. 7199827

Langaton kameravalvontajärjestelmämme, jossa 4kpl langattomia (8MP) 4K tarkkuuden ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä - sai nyt uutena ominaisuutena 4K - tarkkuuden hdmi lähdön, sekä uuden interaktiivisen käyttöliittymän.

Tämän innovatiivisen, huipputarkan ja langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain täysin käyttövalmiin keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = valmista! Laitteiston käyttöönotto ja sen internet yhteyden luominen ei siis vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten osaamista ym.

Järjestelmän mukana toimitetaan 4 kpl langattomia, huipputarkkoja 4K kameroita (8MP). Kameroiden mukana toimitetaan myös kaikki tarvittavat virtalähteet, seinätelineet, asennustarrat, ym. tarvikkeet.

Tallennus tapahtuu haluttaessa liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti. Tallennustilan säästämiseksi on 2K ja 4K tallennus itse valittavissa ja säädettävissä, kamerakohtaisesti. Tallennin voidaan kytkeä VGA ja HDMI liittimien avulla erilliseen näyttöön.

Laitteen etäkatselu internetin yli, esim. älypuhelimella tarvitsee toimiakseen vain jonkin olemassa olevan: adsl, 3g, 4g, tai jonkin toimivan internet yhteyden. Järjestelmä tukee Android ja iphone puhelimet (omat sovellukset) sekä tietokoneissa Windows 7, 8 ja 10 käyttöjärjestelmät. Laitteisto on kehitetty mahdollisimman edulliseksi ratkaisuksi mm. omakoti, mökki ja eteenkin pk-yritysten tarpeet silmällä pitäen.

Langaton kantomatka:  Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka peräti n. 350m (tehdashallit ym.) "Normaali" olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot, ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40-80m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja, sekä tallentimeen ja kameroihin.
 
4K WIFI SETTI - SNRO: 7199827

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EAGLE-4K järjestelmää voidaan nyt helposti myös laajentaa. Voit hankkia esim. useamman samanlaisen EAGLE-4K järjestelmän, jolloin ne kaikki näkyvät älypuhelimessasi, sekä PC- etäkäyttöohjelmistossa kuin 1 suuri kamerajärjestelmä. 

Vaihtoehtoisesti voit laajentaa olemassa olevaa järjestelmääsi myös yksittäin, hankkimalla samaa tuoteperhettä olevia: EAGLE-5MP - wifi kameroita.

UUTUUS 2021:   Celotron A1 PRO on markkinoiden ylivoimaisesti edullisin ja monipuolisin, itseasennettava kulunvalvontaratkaisu!


Pääset tutustumaan tähän UUTUUS tuotteeseen tästä linkistä: < A1 PRO ÄLYLUKKO >


TILAA "ONNIMARKKINA" TUOTTEEMME:   < TÄSTÄ >

Sähkö- ja turva-alan ammattilainen: Liity postituslistallemme, saat ajantasaista tietoa mm. uutuuksistamme, mahdolliset turvallisuustiedotteet, ym.

Liittyä voit: TÄSTÄ - Muista laittaa kaavakkeeseen myös yrityksesi yhteystiedot, kiitos!

Celotron Oy ei luovuta mitään tietoja / sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////