Onnimarkkinat - Kevät 2022


Tämän kevään Onnimarkkinoilta saat nyt huippuedullisesti alan kovimmat kameravalvonta uutuudet, sekä suosituimmat ohjaus- ja valvontajärjestelmämme:

1. PULSE - HUIPPU SUOSITUT VALVONTA/OHJAUSLAITTEET - NYT MYÖS UUSI "LAAJEMPI" PERUSPAKKAUS!

Pulse on langaton, QR-koodein (eli valokuvaamalla) ohjelmoitava, Android / Apple applikaatiota hyödyntävä hälytys / kameravalvonta / älykoti järjestelmä. Pulse ei tarvitse toimiakseen lainkaan gsm liittymää vaan toimii realiaikaisesti olemassa olevassa internet yhteydessäsi. Pulse on maailman ainoa järjestelmä, jossa ei ole mitään rajoituksia lisälaitteiden määrille! Pulse:n lisälaitevalikoima on tiettävästi alan laajin. UUTUUKSINA mm. Sähkönkulutusta mittaava pistorasiaohjain, DIN- kisko ohjausrele, ym.

2. CELOTRON GATOR  -  KAIVATTU UUTUUS!!!
Gator on täysin uudenlainen, GSM-toiminen ovien ja porttien "maksuton" ohjaus, sekä kulunvalvontajärjestelmä. Gator on suunniteltu täyttämään kaikki pk-yritysten ja teollisuuskohteiden tarpeet. Järjestelmään voidaan liittää ulkoisia koodinäppäimistöjä/RF-ID lukijoita, hälytystietoja, ym. Laitetta voidaan ohjelmoida ja käyttää kätevällä älypuhelinsovelluksella, tekstiviestein, PC-tietokoneella ja jopa internet yhteydellä / selaimella!

3. CENTRO GSM OHJAUS JA VALVONTAJÄRJESTELMÄT:  CE-005  ja  CE-EVO
Segmenttinsä myydyimmät, gsm- toimiset mittaus, valvonta / lämmityksen etäohjauslaitteemme, joissa mm. erittäin monipuoliset termostaattiohjaukset, myös ns. seurantatermostaatti. Laajennettavissa mm. relekortilla 4x230Vac ja CE-005 voidaan myöhemmin laajentaa sisääntulokortilla jossa 10:n sisääntulon lisäksi mm. kotona/poissa ohjausrele (CE-EVO mallissa ko. sisääntulokortti + akkuvarmennus on jo vakiona). 

4. YCX IP - NVR KAMERAVALVONTA "SETIT": 4, 8 tai 16 KANAVAA/KAMERAA. TALLENTIMISSA POE PORTIT: 4, 8 tai 16 KPL + VALMIIKSI ASENNETUT KIINTOLEVYT. KAMEROINA NYT HUIPPU LAATUISET "MINI DOME" MALLIT (POE/IK10/IP66/IR/AI)
Suositut "Onnimarkkina" pakettimme uudistuivat:  Paketeissa mukana nyt kehittyneellä "ihmistunnistuksella" varustetut: 5MP SUPER HD - POE DOME valvontakamerat. Puolet paketin kameroista on varustettu sähköisellä, optisella zoomilla (4X) ja puolet kiinteällä 3.6mm linssillä. Kameroissa valittavissa myös erityinen rekisterikuvaustila. Aiemmin ei ole tässä hintaluokassa moisia ominaisuuksia nähty!

5. EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 8MP KAMEROILLA - UUTTA: NYT MYÖS 4K HDMI LÄHTÖ!
Vuoden 2021 ylivoimaisesti eniten myydyimmän, langattoman kameravalvontajärjestelmämme uusin versio: Huippu laadukas kameravalvontajärjestelmä jossa mukana 4kpl langattomia 4K tarkkuuden (8MP) ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä varustettuna. Helppo P2P etäkatselu, uusi uskomattoman helppokäyttöinen OS, ym!

6. HUIPPU UUTUUDET - KEVÄT 2022
Katso ja ihastu...

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Pulse on uskomattomilla ominaisuuksilla varustettu älykoti järjestelmä, jonka asennus kestää alle 10minuuttia!  

Edullinen "startti" paketti: Snro. 7199888 sekä hieman laajempi, kameralla, ym. lisälaitteilla varustettu "special": Snro. 7199839

Celotron PULSE on täysin kk- maksuton, Wlan/Lan/Gsm toiminen "uuden aikakauden" langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä joka valvoo ja ohjaa kiinteistöäsi. Pulse on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmä, jonka lisälaitemäärää ei ole mitenkään rajoitettu! Kyllä, luit oikein: Voit lisätä laitteistoon vaikkapa 100 näppäimistöä, 100 kameraa ja 100 liiketunnistinta - samaan aikaan!

Parasta on kuitenkin ohjelmoinnin ja käytön helppous: Ohjelmointi tapahtuu nimittäin valokuvaamalla. Sinun ei tarvitse opiskella manuaaleja, eikä käydä kursseja, riittää kun osaat valokuvata puhelimellasi! Laitteen pieneen kokoon on pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa laitteistoissa voidaan vain uneksia!

Suunnittelussa olemme panostaneet teknisen ylivoimaisuuden lisäksi eteenkin helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, se ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen erillistä GSM liittymää. Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti, aina kun uusia ominaisuuksia tai turvallisuus päivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa reaaliaikaisesti. Nyt uutena ominaisuutena jopa lisälaitteiden sähkönkulutuksen mittaus ja loki.
Järjestelmän langattomien lisälaitteiden max. kantomatka on hulppea, n. 200m.
Laitteiston päivittäinen käyttö on helppoa graafisella sovelluksella, tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id näppäimistöllä. Laite soveltuu siis yhtä hyvin sekä nuorisolle, kuin vanhuksillekin.
Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin. Pulseen on saatavissa kymmenien "perus" antureiden lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Tarvike valikoimamme laajenee jatkuvasti ja julkaisimmekin juuri mm. uuden "mini" sisäkameran, sekä  sähkönmittauksella varustetut: Etäohjaus pistorasian, sekä DIN- kiskoon asennettava ohjausreleen.

Katso myös oheinen esittelyvideo tuotteesta !

Celotron Gator on erittäin pienikokoinen GSM-toiminen , maksuton soitto-ohjaus - portti/oviohjaus ja kulunvalvontajärjestelmä. Snro. 7199838


Tässä täysin uudenlaisessa "Gsm-Gate" porttiohjaimessamme on mm.

-  2+2* sisääntuloa  (*2 vapaasti ohjelmoitavaa pgm sisääntuloa/lähtöä.)

-  1 Releohjaus (Maksuton soitto)

-  1 Wiegand ohjaus/sisääntulo (max. 2kpl lukijoita/näppäimistöjä)

-  Älypuhelinsovellus, PC-tietokoneohjelmisto, WEB- selainkäyttö, suomenkielinen 

Pelkän tavanomaisen soitto-ohjauksen lisäksi tähän järjestelmään voidaan siis liittää edullisia Wiegand rf-id lukijoita, sekä näppäimistöjä (Max. 2kpl). Porttia/ovea voidaan ohjata tekstiviestin, ilmaisella puhelulla, mobiilisovelluksella, PC ohjelmalla, internet selaimella ja näppäimistöin. Laite sisältää mm. ajastus toiminnon, tapahtumalokin, ym. Kaikki käyttäjät voidaan lisätä/poistaa ed. mainituilla työkaluilla. Selainkäyttö helpottaa tietokantamuutoksia ja päivittäistä käyttöä (on/off mahdollisuus). 

Laitteeseen ohjelmoidut käyttäjät voivat ohjata ovea/porttia maksuttomalla äänipuhelulla, tekstiviestillä, mobiilisovelluksella tai internet selaimella. 

Käyttäjiä laitteelle voidaan rekisteröidä 999 kappaletta, lisäksi käyttö voidaan sallia kaikille numeroille.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Gator soveltuu erinomaisesti mm. vesipumppujen, ym. teollisuus sovellusten etäohjauksiin. 

Laite toimii AC ja DC sähköllä. 

Paketti sisältää antennin.

Sopiva virtalähde 12VDC/1A (optio): Snro. 7199916 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Centro CE-005 - Ohjaus ja valvontajärjestelmä                                              Snro. 7199902 

(Kuvissa pienempi laite: CE-005)

Centro-Evolution: Ominaisuuksiltaan uskomaton gsm-automaatiolaite.            Snro. 7199904

Toisin kuin yksikään toinen markkinoilla oleva gsm-hälytin, Centro toimii kuin monipuolinen yleismittari. Voit ohjelmoida laitteen kaikki analogiset sisääntulot (4kpl) mittaamaan / hälyttämään lähes mistä tahansa anturista tai tapahtumasta, esim. Jännite, resistanssi, mA, lämpötila, kärkitiedot ym. Näiden lisäksi laitteesta löytyy 10kpl sisääntuloja, perinteisille kärkitiedoille. Laitteen relelähdöt voit ajastaa, käyttää niitä kahdella eri tapaa termostaattina, ohjata maksuttomalla soitolla, ym.

Järjestelmässä, mm: Kotona/poissa releohjaus. Toimintojen automatisointi = voit kytkeä esimerkiksi yhdellä toiminnolla hälytykset päälle, veden poikki ja ulkovalot sammuksiin. CE-005 mallissa: 4 sisääntuloa / Evolution mallissa: 14*, molemmissa ulkolämpöä "seuraava" termostaatti, eli ns. ylläpitolämmitys**. Tämä uudenlainen lämmityksen säätö minimoi kosteusvahingot ja lämmityskustannukset, VTT:n tutkimuksen mukaan säästö jo pienessä mökissä / vuodessa, jopa yli 600Eur. Ideaalinen mökkien lisäksi myös veneiden, asuntovaunujen ym. ulkona tapahtuvaan säilytykseen = ei siis enää homeisia verhoiluja!
Centro on 100% kotimainen tuote ja ylpeänä valmistajana väitämme että edes huomattavasti korkeamman hintaluokan laitteet eivät tarjoa sinulle samoja ominaisuuksia!
Centron käyttö ja ohjelmointi on sen monipuolisuudesta riippumatta, koko alan helpointa!

Pakettien sisältö / Tekniset tiedot:  (* Merkatut lisävarusteita)

 • Integroitu 4-taajuus GSM-modeemi
 • Max 50 käyttäjää / hälytysnumeroa
 • 4 Vapaasti ohjelmoitavaa analogista mittaus sisääntuloa
 • 10 Vapaasti ohjelmoitavaa sisääntuloa NO/NC kärkitiedoille & käyttölaitteille, ym. (vakiona: Evolution / lisävarusteena: CE-005)
 • Relelähtö 1 (vakio)  +  4* relelähtöä, MAX 10A/230Vac ohjaus. Termostaatti toiminto lämmitykselle (Tarvitsee RU04* relekortin + Lämp.ant*)  +  "Seuranta" termostaatti toiminto ylläpitolämmitykselle* (Ainoana GSM-laitteena markkinoilla!)
 • Ajastettavat releet (pitoaika)
 • GsmGate - maksuton soitto-ohjaus (RU04 relekortilla*)
 • Kotona/Poissa releohjaus (Integroitu/3A)
 • Sulakepesä + asennustarvikkeet
 • Varoitustarrat
 • Mahdollisuus käyttää ilmaista ANDROID sovellusta

Lue myös oheinen, konkreettinen käyttäjäesimerkki.

Kohde lapissa: Vuokrakiinteistö 250 neliötä / 2 lämmitettävää (vanhaa) rakennusta

Kiinteistöjä ylläpidettiin aiemmat talvikaudet n. 10-15C lämpötilassa (vanha säädin aiheutti jonkin verran heilumista). Kohteen sähkönkulutus oli vanhalla järjestelyllä n. 35000KWh/talvi.
Lämmitys muutettiin Celotron Centrolla ohjatuksi siten että toinen kiinteistö (jossa oli vesijohtoputkia) pidettiin tarkasti ylläpitolämmössä +10C ja toinen kiinteistö ohjattiin samanaikaisesti Centron "seurantatermostaatilla", siten että kiinteistössä oli aina +2C lämpimämpää kuin ulkona, talo päästettiin siis pakkaselle, koska siellä ei ollut rikkoontuvia vesijohtoputkia. Sähkönkulutusta seurattiin ja lopputulos oli aivan uskomatonta luettavaa: Vaihtamalla Centro ohjaamaan talvilämmitystä, kului sähköä nyt ainoastaan 8000KWh/talvi. Rahallinen säästö lämmityksessä on aivan uskomaton ja kulutus tarkastettiin moneen otteeseen koska se herätti epäilyksiä jopa meissä - valmistajassa.
Totta se kuitenkin oli!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Täysin uudistuneet YCX "älytallenninpaketit" ihmiskehon tunnistuksella - ei enää turhia tallenteita heiluvista oksista, ym. Pakettien POE kameroista puolet varustettu sähközoomilla ja puolet kiinteällä linssillä. Järjestelmät heti käyttövalmiita ja suomenkielisiä!   NYT KAIKKI DOME KAMEROITA!

Snro. 7163905  (4 Kanavaa + 4 Poe / 4 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163901  (8 Kanavaa + 8 Poe / 8 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163902  (16 Kanavaa + 16 Poe / 16 Kameraa / 2T Kiintolevy)

TALLENTIMESSA JA KAMEROISSA NYT "AI - IHMISKEHON TUNNISTUS". Tallentimet toimitetaan käyttövalmiina = kytket kamerat ethernet kaapelein tallentimen POE kanaviin, laitat sähköt päälle ja järjestelmä on käyttövalmis.

Innovatiivinen, "opettava" menu kertoo sinulle mitä missäkin voit säätää ja tehdä. Harva järjestelmän käyttäjä edes aukaisee/tarvitsee käyttöohjettamme!
YCX tallentimien internet kytkentä eivät vaadi kiinteätä IP:tä, tai edes sen kummempaa ohjelmointia. Laitteiston "adaptiivinen" internet etäkatselu toimii viiveettömästi ja millä tahansa nettiyhteydellä - myös hieman hitaammilla 4G yhteyksillä.
Uutena ominaisuutena ns. "direct p2p" joka mahdollistaa tallentimen käytön selaimella (netin yli) aivan kuten käyttäisit tallenninta paikan päällä. Data ei kierrä ulkomaisten palvelimien kautta ja tämä mahdollistaa ennen näkemättömän nopeuden ja turvallisuuden!

Teknisiä tietoja: (tallentimet / kamerat):

- 4, 8 tai 16 Kanavainen NVR "älytallennin", valmiiksi asennetulla kiintolevyllä
- Tallentimissa POE+ lähdöt, kaikille kameroille
- Mukana paketissa: 4, 8 tai 16kpl 5MP SUPER HD - DOME kameroita, joissa POE. Puolet kameroista on varustettu kiinteällä: 3.6mm linssillä ja puolet sähköisellä, optisellä zoom linssillä 2,8-12mm (4X), kameroissa n. 30m IR-yönäkö, sekä älykäs ihmiskehon tunnistus, rekisteritilia, ym. Kaikki kamerat ovat vandaalisuojattuja (IK10) ja soveltuvat sisä/ulkokäyttöön: IP66

- Tallennus resoluutiot: 720P....12MP@30FPS
- Ihmiskehontunnistus (äly tallentimessa + kameroissa)
- VCA toiminnot (Tallentimessa)
- 4K HDMI ulostulo (1080P, 4K) + VGA
- Kiintolevy valmiiksi asennettuna, joko 1TB tai 2TB (Max: 10TB/20TB)
- 2x USB
- Hiiri
- Sisäänrakennettu POE reititin 4, 8 tai 16 porttia ( UUTUUS PORTTIOHJAUKSELLA! )
- Asetukseton YCX ja useimpien ONVIF kameroiden "plug´n play" lisäys
- Virallinen ja täysi ONVIF tuki (myös liiketunnistus, ym. toiminnot.)
- Push toimintoja: alarm push, ym.
- Email hälytykset, ym.
- Asetuksettoman P2P internet yhteyden kautta nyt mahdollista säätää myös kaikkia tallentimen asetuksia!
- Tukee kaikki useimmat tunnetut kameraprotokollat, mm. Sony, Bosch, Axis, Hikvision, Dahua, ym...
- Etäkatselu "ilman asetuksia" nopealla ja luotettavalla P2P palvelulla
- Helppokäyttöinen, ilmainen internet portaali PC/Windows etäkäyttöön
- Suomenkielinen, myös selain etäkäyttö
- Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös säätö toiminnot (ajastukset ym.) 
- Tukee kaikki Android & Apple puhelimet

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 4K (8MP) KAMEROILLA (4KPL) HUIPPU SUOSIO SYKSYN 2022 ONNIMARKKINOILLA
Snro. 7199827

Langaton kameravalvontajärjestelmämme, jossa 4kpl langattomia (8MP) 4K tarkkuuden ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä - sai nyt uutena ominaisuutena 4K - tarkkuuden hdmi lähdön, sekä uuden interaktiivisen käyttöliittymän.

Tämän innovatiivisen, huipputarkan ja langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain täysin käyttövalmiin keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = valmista! Laitteiston käyttöönotto ja sen internet yhteyden luominen ei siis vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten osaamista ym.

Järjestelmän mukana toimitetaan 4 kpl langattomia, huipputarkkoja 4K kameroita (8MP). Kameroiden mukana toimitetaan myös kaikki tarvittavat virtalähteet, seinätelineet, asennustarrat, ym. tarvikkeet.

Tallennus tapahtuu haluttaessa liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti. Tallennustilan säästämiseksi on 2K ja 4K tallennus itse valittavissa ja säädettävissä, kamerakohtaisesti. Tallennin voidaan kytkeä VGA ja HDMI liittimien avulla erilliseen näyttöön.

Laitteen etäkatselu internetin yli, esim. älypuhelimella tarvitsee toimiakseen vain jonkin olemassa olevan: adsl, 3g, 4g, tai jonkin toimivan internet yhteyden. Järjestelmä tukee Android ja iphone puhelimet (omat sovellukset) sekä tietokoneissa Windows 7, 8 ja 10 käyttöjärjestelmät. Laitteisto on kehitetty mahdollisimman edulliseksi ratkaisuksi mm. omakoti, mökki ja eteenkin pk-yritysten tarpeet silmällä pitäen.

Langaton kantomatka:  Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka peräti n. 350m (tehdashallit ym.) "Normaali" olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot, ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40-80m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja, sekä tallentimeen ja kameroihin.
 
4K WIFI SETTI - SNRO: 7199827

EAGLE-4K järjestelmää voidaan nyt helposti myös laajentaa. Voit hankkia esim. useamman samanlaisen EAGLE-4K järjestelmän, jolloin ne kaikki näkyvät älypuhelimessasi, sekä PC- etäkäyttöohjelmistossa kuin 1 suuri kamerajärjestelmä. 

Vaihtoehtoisesti voit laajentaa olemassa olevaa järjestelmääsi myös yksittäin, hankkimalla samaa tuoteperhettä olevia: EAGLE-5MP - wifi kameroita.

UUTUUS:   Celotron A1 PRO on markkinoiden ylivoimaisesti edullisin ja monipuolisin, itseasennettava kulunvalvontaratkaisu!


Pääset tutustumaan tähän UUTUUS tuotteeseen tästä linkistä: < A1 PRO ÄLYLUKKO >


TILAA "ONNIMARKKINA" TUOTTEEMME:   < TÄSTÄ >

Sähkö- ja turva-alan ammattilainen: Liity postituslistallemme, saat ajantasaista tietoa mm. uutuuksistamme, mahdolliset turvallisuustiedotteet, ym.

Liittyä voit: TÄSTÄ - Muista laittaa kaavakkeeseen myös yrityksesi yhteystiedot, kiitos!

Celotron Oy ei luovuta mitään tietoja / sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////