Onnimarkkinat - Kevät 2021


Tämän kevään Onnimarkkinoilta saat nyt huippuedullisesti alan kovimmat kameravalvonta uutuudet, sekä suosituimmat ohjaus- ja valvontajärjestelmämme:

1. PULSE
Pulse on langaton, QR-koodein (eli valokuvaamalla) ohjelmoitava, Android / Apple applikaatiota hyödyntävä hälytys / kameravalvonta / älykoti järjestelmä. Pulse ei tarvitse toimiakseen lainkaan gsm liittymää vaan toimii realiaikaisesti olemassa olevassa internet yhteydessäsi. Pulse on maailman ainoa järjestelmä, jossa ei ole mitään rajoituksia lisälaitteiden määrille! Pulse:n lisälaitevalikoima on tiettävästi alan laajin. UUTUUKSINA mm. Sähkönkulutusta mittaava pistorasiaohjain, DIN- kisko ohjausrele, ym.

2. EAGLE P2P-STB
Eagle P2P-STB on akkukäyttöisillä, langattomilla kameroilla (2kpl) varustettu, FULLHD 1080P kameravalvontajärjestelmä. Järjestelmän NVR tallennin on naamioitu näyttämään tavalliselta wifi reitiitimeltä. Tallennin on täysin äänetön ja se voidaan yhdistää HDMI liittimellä omaan televisioon. Tallennuksiin käytetään edullista microSD muistikorttia. Tuotteessa on täysiverisen tallentimen internet ym. ominaisuudet ja laitteisto toimitetaan paketissa ns. heti käyttövalmiina! Etäkäyttö tapahtuu selkeällä sovelluksella (Android/Apple), käyttö on helppoa ja järjestelmä voidaan ohjelmoida jopa "push" hälyttämään liikkeestä puhelimeen.

3. CENTRO CE-006
Segmenttinsä myydyin, gsm- toiminen mittaus, valvonta / lämmityksen etäohjauslaitteemme jossa mm. erittäin monipuoliset termostaattiohjaukset, myös seurantatermostaatti. Laajennettavissa mm. relekortilla 4x230Vac ja 10 kanavan sisääntulokortilla jossa lisäksi uutena ominaisuutena mm. kotona/poissa ohjausrele. Max. 14 vapaasti ohjelmoitavaa sisääntuloa!

4. YCX IP - ÄLYTALLENNIN "SETIT": 4, 8 tai 16 KANAVAA / 4, 8 tai 16 POE PORTTIA + 4/8/16 KPL 5MP "SUPER HD" ÄLYKAMERAT JOISSA IHMISKEHON TUNNISTUS, YM.
Huippu suositut Onnimarkkina paketit uusiutuivat:  Paketeissa mukana nyt kehittyneellä "ihmistunnistuksella" varustetut 5MP SUPER HD - POE valvontakamerat. "Bullet" kameroissa peräti +40m yönäkö, "Dome" kameroissa sähköinen, optinen zoom (4X), kameroissa valittavissa myös erityinen rekisterikuvaustila. Aiemmin ei ole tässä hintaluokassa moisia ominaisuuksia nähty!

5. EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 8MP KAMEROILLA - UUTUUS
Vuoden 2020 ylivoimaisesti eniten myyty langaton kameravalvonta: Huippu laadukas kameravalvontajärjestelmä jossa mukana 4kpl langattomia 4K tarkkuuden (8MP) ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä varustettuna. Helppo P2P etäkatselu, kasvontunnistus ja vaikka mitä!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Pulse on uskomattomilla ominaisuuksilla varustettu älykoti järjestelmä - Huippusuosio 2020 asuntomessuilla! Snro. 7199888

Celotron PULSE on täysin kk- maksuton, Wlan/Lan/Gsm toiminen "uuden aikakauden" langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöäsi. Verrattaessa kilpailijoihin, voi tätä järjestelmää kuvata kolmella sanalla: Ylivoimainen, Edistyksellinen ja Helpoin.
Pulse on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmä, jonka lisälaitemäärää ei ole mitenkään rajoitettu! Kyllä, luit oikein: Voit lisätä laitteistoon vaikkapa 25 näppäimistöä, 50 kameraa ja 100 liiketunnistinta!

Parasta kaikessa on kuitenkin ehkä ohjelmoinnin ja käytön helppous: Kaikki ohjelmointi tapahtuu nimittäin valokuvaamalla. Sinun ei tarvitse opiskella manuaaleja, eikä käydä kursseja, riittää kunhan osaat valokuvata puhelimellasi! Laitteen pieneen kokoon onkin nyt pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa laitteistoissa voidaan vain uneksia!

Suunnittelussa olemme panostaneet teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, se ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen erillistä GSM liittymää. Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti, aina kun uusia ominaisuuksia tai turvallisuus päivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa reaaliaikaisesti. Nyt uutena ominaisuutena jopa lisälaitteiden sähkönkulutuksen mittaus ja loki.
Järjestelmän langattomien lisälaitteiden max. kantomatka on hulppea, n. 200m.
Laitteiston päivittäinen käyttö on helppoa graafisella sovelluksella, tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id näppäimistöllä. Laite soveltuu siis yhtä hyvin sekä nuorisolle, kuin vanhuksillekin.
Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin. Pulseen on saatavissa kymmenien "perus" antureiden lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Tarvike valikoimamme laajenee jatkuvasti ja julkaisimmekin juuri mm. sähkönmittauksella varustetut: Etäohjaus pistorasian, sekä DIN- kiskoon asennettava ohjausreleen.

Katso myös oheinen esittelyvideo tuotteesta !

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Eagle P2P-STB on akkutoimisilla, langattomilla FULLHD kameroilla (2kpl) varustettu kameravalvontajärjestelmä.
Snro. 7199829


Peruspakkauksessa mukana wifi reitittimeksi naamioitu, digitaalinen NVR tallennin + 2kpl akkukäyttöiset, langattomat FULLHD 1080P valvontakamerat jotka soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön.

Kameroiden max. määrä tallentimessa 4kpl. Kameroiden lisääminen tapahtuu uskomattoman helposti: Napin painalluksella!
Huipputurvallinen* internet etäkatselu, "push" hälytystoiminnot, ym. Tallennus joko muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle (eivät sis.pakkaukseen).
Asetukseton internet P2P etäkatselu. Tallennuksissa mm. ajastus, liikkeen tunnistus, ym. toimintoja.
Kameroissa IR tunnistimet, jotka eliminoivat väärät tallennukset käytännössä kokonaan. Kamerat varustettu myös IR-yönäöllä.
Kameroiden akkukesto esim. mökkikäytössä (n. 4min katselua / päivä) arviolta n. 6 - 10 kk.
Laitteella voidaan toteuttaa myös erilaisia älytoimintoja, esimerkiksi erilaisista tapahtumista, ajastuksista, ym.

* Järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä "web" palvelinta joka on yleisin hyökkäyskohde mm. reitittimissä, ym. verkkoon liitettävissä laitteissa.

Lisävarusteena saatavissa useita erilaisia kameravaihtoehtoja, myös tehokkailla LED valoilla ja aurinkokennolla varustettuja.

Lisäkamerat (akkuversio), Snro. 7199815

Kantomatka / Akkukesto
Järjestelmän langaton kantomatka (vakio antennein) on muutamia väliseiniä sisältävässä kiinteistössä n. 40m. Varustamalla kamerat tehoantennein, voidaan kantomatkaa vielä tuntuvasti jatkaa. Täysin essteetön kantomatka on max. 300m.
Kameroissa olevien akkujen kestoaika on satunnaisessa etäkatselukäytössä n. 6kk. Ed. tarkoittaa n. 4min katseluaikaa / päivä. Mikäli kamera kuitenkin näkee kohteessa lisäksi myös liikettä, lyhenee ko. ajanjakso. Mikäli kameraa ei käytetä kuin harvoin etänä, esimerkiksi satunnainen 1x 15 sekunnin kertakatselu/kamera, eikä kohteessa tapahdu lainkaan liiketunnistuksia, saattaa akku tällöin kestää jopa 12kk. Jatkuvaa etäkatselua kameran akku kestää yhteensä, n: 15 h. (Vanhojen tallenteiden katselu ei lyhennä akkujen kestoaikaa!)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Centro CE-006
Ohjaus, hälytys ja valvontajärjestelmä
Snro. 7199904

Centro, ominaisuuksiltaan uskomaton gsm-automaatiolaite.

Toisin kuin yksikään toinen markkinoilla oleva gsm-hälytin, Centro toimii kuin monipuolinen yleismittari. Voit ohjelmoida laitteen kaikki sisääntulot mittaamaan / hälyttämään käytännössä lähes mistä tahansa anturista tai tapahtumasta, esim. Jännite, resistanssi, mA, lämpötila, kärkitiedot ym. Laitteen relelähdöt voit ajastaa, käyttää niitä kahdella eri tapaa termostaattina, ohjata maksuttomalla soitolla, ym.

Nyt uusina ominaisuuksina, mm: Toimintojen automatisointi = voit kytkeä esimerkiksi yhdellä toiminnolla hälytykset päälle, veden poikki ja ulkovalot sammuksiin. Laite on lisäksi edullisesti varustettavissa ns. kotona/poissa relelähdöllä (itse valittavissa kärjen tila), Max. 14 sisääntuloa*, sekä ulkolämpöä "seuraava" termostaatti, eli ns. ylläpitolämmitys**. Tämä uudenlainen lämmityksen säätö minimoi kosteusvahingot ja lämmityskustannukset, VTT:n tutkimuksen mukaan säästö jo pienessä mökissä / vuodessa, jopa 500Eur. Ideaalinen mökkien lisäksi myös veneiden, asuntovaunujen ym. ulkona tapahtuvaan säilytykseen = ei siis enää homeisia verhoiluja!
Centron ylpeänä valmistajana väitämmekin että yksikään kilpaileva, vastaavan tai edes kalliimman hintaluokan laite ei tarjoa sinulle lähellekään samoja ominaisuuksia!
Mikä parasta, Centron käyttö ja ohjelmointi on monipuolisuudesta riippumatta, segmenttinsä helpointa. Tämä tuote on 100% kotimainen !

Paketin sisältö / Tekniset tiedot: (* Merkatut lisävarusteita)

- Integroitu 900/1800Mhz gsm-gprs modeemi
- Max 50 käyttäjää / hälytysnumeroa
- 4 Vapaasti ohjelmoitavaa analogista mittaus sisääntuloa - 10* Vapaasti ohjelmoitavaa sisääntuloa NO/NC kärkitiedoille & käyttölaitteille, ym.
- Relelähtö 1 (vakio) + 4* relelähtöä, MAX 10A/230Vac ohjaus. - Termostaatti toiminto lämmitykselle (Tarvitsee RU04* relekortin + Lämp.ant*)
- "Seuranta" termostaatti toiminto ylläpitolämmitykselle* (Ainoana laitteena markkinoilla!)
- Ajastettavat releet (pitoaika)
- GsmGate - maksuton soitto-ohjaus (RU04 relekortilla*)
- Kotona/Poissa releohjaus ulostulo* DZ11 (digitaalinen, auki/kiinni tyyppinen)
- Sulakepesä + asennustarvikkeet
- Varoitustarrat
- Mahdollisuus käyttää ilmaista ANDROID sovellusta

Lue myös oheinen, konkreettinen käyttäjäesimerkki.

Kohde lapissa: Vuokrakiinteistö 250 neliötä / 2 lämmitettävää (vanhaa) rakennusta

Kiinteistöjä ylläpidettiin aiemmat talvikaudet n. 10-15C lämpötilassa (vanha säädin aiheutti jonkin verran heilumista). Kohteen sähkönkulutus oli vanhalla järjestelyllä n. 35000KWh/talvi.
Lämmitys muutettiin Celotron Centrolla ohjatuksi siten että toinen kiinteistö (jossa oli vesijohtoputkia) pidettiin tarkasti ylläpitolämmössä +10C ja toinen kiinteistö ohjattiin samanaikaisesti Centron "seurantatermostaatilla", siten että kiinteistössä oli aina +2C lämpimämpää kuin ulkona, talo päästettiin siis pakkaselle, koska siellä ei ollut rikkoontuvia vesijohtoputkia. Sähkönkulutusta seurattiin ja lopputulos oli aivan uskomatonta luettavaa: Vaihtamalla Centro ohjaamaan talvilämmitystä, kului sähköä nyt ainoastaan 8000KWh/talvi. Rahallinen säästö lämmityksessä on aivan uskomaton ja kulutus tarkastettiin moneen otteeseen koska se herätti epäilyksiä jopa meissä - valmistajassa.
Totta se kuitenkin oli!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Täysin uudistuneet YCX "älytallenninpaketit" ihmiskehon tunnistuksella - ei enää turhia tallenteita heiluvista oksista ym. Pakettien POE kameroista puolet varustettu sähközoomilla ja puolet kiinteällä linssillä. Järjestelmät heti käyttövalmiita ja suomenkielisiä!

Snro. 7163905  (4 Kanavaa + 4 Poe / 4 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163901  (8 Kanavaa + 8 Poe / 8 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163902  (16 Kanavaa + 16 Poe / 16 Kameraa / 2T Kiintolevy)


TALLENTIMESSA JA KAMEROISSA NYT IHMISKEHON TUNNISTUS !!!

YCX älytallentimet toimitetaan esiohjelmoituna ja käyttövalmiina = kytket kamerat ethernet kaapelein POE kanaviin + sähköt päälle ja järjestelmä on käyttövalmis.

Innovatiivinen, "opettava" menu kertoo sinulle mitä missäkin voit säätää ja tehdä. Harva järjestelmän käyttäjä edes aukaisee/tarvitsee käyttöohjetta!
YCX tallentimien internet kytkentä eivät vaadi kiinteätä IP:tä, tai edes sen kummempaa ohjelmointia. Laitteiston etäkatselu toimii viiveettömästi ja millä tahansa nettiyhteydellä - myös "gsm-mokkuloilla".
Uutena ominaisuutena nyt myös ns. "direct p2p" joka mahdollistaa tallentimen käytön selaimella (netin yli) aivan kuten käyttäisit tallenninta paikan päällä. Data ei kierrä ulkomaisten palvelimien kautta ja tämä mahdollistaa ennen näkemättömän nopeuden!

Teknisiä tietoja (tallentimet / kamerat):

- 4, 8 tai 16 Kanavaa
- 4, 8 tai 16 POE lähtöä
- 2, 4 tai 8 kpl - 5MP "Bullet" valvontakameroita, POE, IP66 sisä/ulkokäyttöön, IR - yönäkö: +40m + 2,4 tai 8 kpl - 5MP "Dome" kameroita, joissa sähköinen, optinen zoom 2,8-12mm (4X)
- Tallennus resoluutiot: 720P....12MP@30FPS
- Ihmiskehontunnistus (äly tallentimessa + kameroissa)
- Ansalanka, ym. VCA toiminnot (äly tallentimessa)
- HDMI (1080P, 4K) + VGA
- Kiintolevy asennettuna, joko 1TB tai 2TB (Max: 10TB/20TB)
- 2x USB
- Hiiri
- Sisäänrakennettu POE reititin 4, 8 tai 16 porttia
- Asetukseton YCX kameroiden "plug´n play" lisäys
- ONVIF tuki (myös liiketunnistus, ym. toiminnot.)
- Pilvitallennus, push toimintoja: mm. video push, alarm push, ym.
- Email hälytykset, ym.
- Asetuksettoman P2P internet yhteyden kautta nyt mahdollista säätää myös tallentimen asetuksia, jopa älypuhelimella!
- Tukee kaikki tunnetuimmat kameraprotokollat, mm. Sony, Bosch, Axis, Hikvision, Dahua, ym...
- Etäkatselu "ilman asetuksia" nopealla ja luotettavalla P2P palvelulla
- Helppokäyttöinen internet portaali PC/Windows etäkäyttöön
- Suomenkielinen, myös selain etäkäyttö
- Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös säätö toimintojen (ajastukset ym.) käytön ns. etätyöpöytä toiminnolla
- Tukee kaikki Android & Apple puhelimet

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 4K (8MP) KAMEROILLA (4KPL) HUIPPU SUOSITTU SYKSYN 2020 ONNIMARKKINOILLA
Snro. 7199827

Vuoden 2020 kovin uutuus on tässä: Langaton kameravalvontajärjestelmä jossa 4kpl langattomia (8MP) 4K tarkkuuden ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä ja kasvontunnistuksella varustettuna.

Tämän innovatiivisen, huipputarkan ja langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain täysin käyttövalmiin keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = valmista! Laitteiston käyttöönotto ja sen internet yhteyden luominen ei siis vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten osaamista ym.

Järjestelmän mukana toimitetaan 4 kpl langattomia, huipputarkkoja 4K kameroita (8MP). Kameroiden mukana toimitetaan myös kaikki tarvittavat virtalähteet, seinätelineet, ym. asennustarvikkeet.

Tallennus tapahtuu haluttaessa liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti. Tallennustilan säästämiseksi on 2K ja 4K tallennus itse valittavissa ja säädettävissä, kamerakohtaisesti. Tallennin voidaan kytkeä VGA ja HDMI liittimien avulla erilliseen näyttöön.

Laitteen etäkatselu internetin yli, esim. älypuhelimella tarvitsee toimiakseen vain jonkin olemassa olevan: adsl, 3g, 4g, tai jonkin toimivan internet yhteyden. Järjestelmä tukee Android ja iphone puhelimet (omat sovellukset) sekä tietokoneissa Windows 7, 8 ja 10 käyttöjärjestelmät. Laitteisto on kehitetty mahdollisimman edulliseksi ratkaisuksi mm. omakoti, mökki ja eteenkin pk-yritysten tarpeet silmällä pitäen.

Syksyn uutena ominaisuutena mm. kasvontunnistus, ym.

Langaton kantomatka: Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka peräti n. 350m (tehdas hallit ym.) Normaali olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40-80m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja, sekä tallentimeen ja kameroihin.

4K WIFI SETTI - SNRO: 7199827

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

TILAA "ONNIMARKKINA" TUOTTEEMME:   < TÄSTÄ >

Sähkö- ja turva-alan ammattilainen: Liity postituslistallemme, saat ajantasaista tietoa mm. uutuuksistamme, mahdolliset turvallisuustiedotteet, ym.

Liittyä voit: TÄSTÄ - Muista laittaa kaavakkeeseen myös yrityksesi yhteystiedot, kiitos!

Celotron Oy ei luovuta mitään tietoja / sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.