Onnimarkkinat - SYKSY 2023


Tämän syksyn Onnimarkkinoilta saat nyt huippuedullisesti alan kovimmat kameravalvonta uutuudet, sekä UUTUUS ohjaus- ja valvontajärjestelmämme:

1. Celotron Pulse - HUIPPU SUOSITTU VALVONTA/OHJAUSJÄRJESTELMÄ - NYT MYÖS UUSI "LAAJEMPI" PERUSPAKKAUS!

Celotron Pulse on langaton, QR-koodein (eli valokuvaamalla) ohjelmoitava, Android / Apple applikaatiota hyödyntävä hälytys / kameravalvonta / älykoti järjestelmä. Celotron Pulse on maailman ainoa järjestelmä, jossa ei ole mitään rajoituksia lisälaitteiden määrille! Pakkaus sisältää itse keskuslaitteen lisäksi 1kpl langattoman ovimagneetin, 1kpl langattoman kauko-ohjaimen, sekä 1kpl langattoman liikeilmaisimen, jossa patentoitu magneettijalka. Voit lisäksi laajentaa järjestelmää helposti mm. Langattomilla ohjausreleillä, erilaisilla antureilla, kuten vesivuoto, palo, ym. sekä erilaisilla langattomilla valvontakameroilla.

2. CELOTRON CENTRO CG177-006-4G
Centro CEG177 on internetyhteydessä (4G/LTE) toimiva uusin ohjaus- ja valvontajärjestelmämme, akkuvarmennuksella. CEG177 on monipuolinen ja luotettava "reaaliaikainen" ohjaus-, mittaus- ja valvontalaite. Laitteen omilla releillä voidaan sireenitoiminnon lisäksi mm. ohjata ja ajastaa lämmitystä. Laitteeseen voidaan ohjelmoida peräti 8 termostaattia ja lukuisia muita toimintoja. CEG177 on suunniteltu täyttämään kaikki mökkien, kotien, pk-yritysten ja teollisuuskohteiden valvonta ja ohjaustarpeet. Järjestelmään voidaan liittää useita näppäimistöjä/RF-ID lukijoita, laajentaa tuntuvasti sisääntulojen/lähtöjen määrää, ym. Laiteemme on täysin suomenkielinen ja sitä voidaan ohjelmoida, sekä käyttää kätevällä älypuhelinsovelluksella, tekstiviestein, PC-tietokoneella ja jopa internet yhteydellä / selaimella!

3. YCX IP - NVR KAMERAVALVONTA "SETIT": 4, 8 tai 16 KAMERAA. TALLENTIMISSA POE PORTIT + VALMIIKSI ASENNETUT KIINTOLEVYT. KAMEROINA NYT HUIPPU LAATUISET 6MP "MINI DOME" MALLIT JOISSA KEINOÄLY: IHMISKEHON & AUTOJEN TUNNISTUS

HUOMIO: NÄIDEN PAKETTIEN SISÄLTÄMÄT KAMERAT JA KIINTOLEVYJEN KOOT OVAT NYT MYÖS RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ!

Suositut "Onnimarkkina" pakettimme on nyt varustettu kehittyneellä "ihmistunnistuksella" ja peräti 6MP SUPER HD - POE DOME valvontakameroilla. Puolet paketin kameroista on varustettu sähköisellä, optisella zoomilla (4X) ja puolet kiinteällä 3.6mm linssillä. Kameroissa on valittavissa myös erityinen rekisterikuvaustila joka parantaa numeroiden näkyvyyttä hankalissa olosuhteissa. Aiemmin ei ole tässä hintaluokassa moisia ominaisuuksia nähty!


4. EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 8MP KAMEROILLA - UUTTA: NYT MYÖS 4K HDMI LÄHTÖ!
Vuoden 2022 ylivoimaisesti eniten myydyimmän, langattoman kameravalvontajärjestelmämme uusin versio, jossa mukana 4kpl langattomia 4K tarkkuuden (8MP) ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä varustettuna. Helppo P2P etäkatselu, uusi uskomattoman helppokäyttöinen OS, 4K hdmi, ym!

5. HUIPPU UUTUUDET - TULOSSA TALVELLA 2023
Katso ja ihastu...

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron Pulse on uskomattomilla ominaisuuksilla varustettu älykoti järjestelmä, jonka asennus kestää alle 10minuuttia!  

Edullinen "startti" paketti: Snro. 7199888 sekä hieman laajempi, kameralla, ym. lisälaitteilla varustettu "special": Snro. 7199839

Celotron Pulse on täysin kk- maksuton, Wlan/Lan/Gsm toiminen "uuden aikakauden" langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä joka valvoo ja ohjaa kiinteistöäsi. Celotron Pulse on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmä, jonka lisälaitemäärää ei ole mitenkään rajoitettu! Kyllä, luit oikein: Voit lisätä laitteistoon vaikkapa 100 näppäimistöä, 100 kameraa ja 100 liiketunnistinta - samaan aikaan!

Parasta on kuitenkin ohjelmoinnin ja käytön helppous: Ohjelmointi tapahtuu nimittäin valokuvaamalla. Sinun ei tarvitse opiskella manuaaleja, eikä käydä kursseja, riittää kun osaat valokuvata puhelimellasi! Laitteen pieneen kokoon on pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa laitteistoissa voidaan vain uneksia!

Suunnittelussa olemme panostaneet erityisesti helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Celotron Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, se ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen erillistä GSM liittymää. Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti, aina kun uusia ominaisuuksia tai turvallisuus päivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa reaaliaikaisesti. 

Järjestelmän langattomien lisälaitteiden max. kantomatka on hulppea, n. 300m.
Laitteiston päivittäinen käyttö on helppoa graafisella sovelluksella, tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id näppäimistöllä. Laite soveltuu siis yhtä hyvin sekä nuorisolle, kuin vanhuksillekin.
Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia. Järjestelmään on saatavissa kymmenien "perus" antureiden lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Tarvike valikoimamme laajenee jatkuvasti ja julkaisimmekin juuri mm. uuden FullHD "mini" sisäkameran, sekä pitkän matkan langattoman pistorasian, sekä DIN- kiskoon asennettava ohjausreleen.

Katso myös oheinen esittelyvideo tuotteesta !

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

HUIPPU UUTUUS:  Celotron Centro CEG177-006-4G 

Centro CEG177 on 4G (LTE) verkossa toimiva, "reaaliaikainen", uskomattoman monipuolinen ja helposti laajennettava ohjaus, valvonta- ja hälytysjärjestelmä. Snro. 7199847


Tässä täysin uudistuneessa ohjaus ja valvontajärjestelmässämme on mm.

-  8 sisääntuloa digitaalisille lämpöantureille, joista jokainen voi toimia samanaikaisesti termostaattiohjaimena ja lämpötilahälyttimenä.

-  1 sisääntulo, erilaisia teollisuuden mittalaitteita varten. Tämä kanava voi toimia myös perinteisillä kärki ja vastussilmukkatiedoilla.

-  3 monitoimi sisääntuloa, jotka voivat mitata mm. kärkitietoja ja vastussilmukoita, sekä toimia tarvittaessa myös relelähtöinä. Kanavamäärä laajennettavissa peräti 22 kpl asti!

- 2 lähtöä jotka voidaan määritellä reagoimaan sisääntulojen eri tapahtumiin tai käyttää vaikkapa sireenille, lämmitukselle, ym.

-  Helposti muokattava, intuitiivinen älypuhelinsovellus, widget työpöytäpainikkeet, PC-tietokoneohjelmisto, WEB- selainkäyttö, kaikki suomenkielisiä ja ilmaisia!!! 

Laitetta voidaan siis nyt käyttää ja ohjelmoida mm. tekstiviestein, äänisoitolla, mobiilisovelluksella, widgetillä, PC-ohjelmalla, internet selaimella ja näppäimistöin. Laite sisältää ajastus toimintoja, tapahtumalokin, ym. Kaikki käyttäjät voidaan lisätä/poistaa ed. mainituilla työkaluilla. Selainkäyttö helpottaa tietokantamuutoksia ja esimerkiksi teollisuuden kohteissa lämpötilojen valvontaa.

Tässä on vain pintaraapaisu tämän laitteen toiminnoista ja ominaisuuksista, tutustu tuotteeseen tarkemmin: <TÄÄLLÄ>

Celotron CEG177 soveltuu erinomaisesti mm. Loma-asuntojen ja muiden kiinteistöjen lämmönohjauksiin, murto- ja palohälytyksiin, erilaisten koneiden ja laitteiden valvontaan, sekä eteenkin teollisuuden käyttöön.    <LATAA ESITE>

Järjestelmää on asennettu jo laajalti erilaisiin teollisiin kohteisiin, mm. elintarvikkeiden lämpötilojen valvontaan ym. 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Täysin uudistuneet YCX "älytallenninpaketit" ihmiskehon ja autojen tunnistuksella - ei enää turhia tallenteita heiluvista oksista, ym. Pakettien POE kameroista puolet varustettu sähközoomilla ja puolet kiinteällä linssillä. Järjestelmät heti käyttövalmiita ja suomenkielisiä!   NYT KAIKKI 6MP DOME KAMEROITA!

Snro. 7163905  (4 Kanavaa + 4 Poe / 4 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163901  (8 Kanavaa + 8 Poe / 8 Kameraa / 1T Kiintolevy) 
Snro. 7163902  (16 Kanavaa + 16 Poe / 16 Kameraa / 2T Kiintolevy)

TALLENTIMESSA JA KAMEROISSA NYT "AI - IHMISKEHON & AUTOJEN TUNNISTUS". Tallentimet toimitetaan käyttövalmiina = kytket kamerat ethernet kaapelein tallentimen POE kanaviin, laitat sähköt päälle ja järjestelmä on käyttövalmis.

Innovatiivinen, "opettava" menu kertoo sinulle mitä missäkin voit säätää ja tehdä. Harva järjestelmän käyttäjä edes aukaisee/tarvitsee käyttöohjettamme!
YCX tallentimien internet kytkentä eivät vaadi kiinteätä IP:tä, tai edes sen kummempaa ohjelmointia. Laitteiston "adaptiivinen" internet etäkatselu toimii viiveettömästi ja millä tahansa nettiyhteydellä - myös hieman hitaammilla 4G yhteyksillä.
Uutena ominaisuutena ns. "direct p2p" joka mahdollistaa tallentimen käytön selaimella (netin yli) aivan kuten käyttäisit tallenninta paikan päällä. Data ei kierrä ulkomaisten palvelimien kautta ja tämä mahdollistaa ennen näkemättömän nopeuden ja turvallisuuden!

Teknisiä tietoja: (tallentimet / kamerat):

- 4, 8 tai 16 Kanavainen NVR "älytallennin", valmiiksi asennetulla kiintolevyllä
- Tallentimissa POE+ lähdöt, kaikille kameroille
- Mukana paketissa: 4, 8 tai 16kpl 6MP SUPER HD - DOME kameroita, joissa POE. Puolet kameroista on varustettu kiinteällä: 3.6mm linssillä ja puolet sähköisellä, optisellä zoom linssillä 2,8-12mm (4X), kameroissa n. 30m IR-yönäkö, sekä älykäs ihmiskehon tunnistus, rekisteritilia, ym. Kaikki kamerat ovat vandaalisuojattuja (IK10) ja soveltuvat sisä/ulkokäyttöön: IP66

- Tallennus resoluutiot: 720P....12MP@30FPS
- Ihmiskehon & autojen tunnistus (äly tallentimessa + kameroissa)
- VCA toiminnot (Tallentimessa)
- 4K HDMI ulostulo (1080P, 4K) + VGA
- Kiintolevy valmiiksi asennettuna, joko 1TB tai 2TB (Max: 10TB/20TB)
- 2x USB
- Hiiri
- Sisäänrakennettu POE reititin 4, 8 tai 16 porttia ( UUTUUS PORTTIOHJAUKSELLA! )
- Asetukseton YCX ja useimpien ONVIF kameroiden "plug´n play" lisäys
- Virallinen ja täysi ONVIF tuki (myös liiketunnistus, ym. toiminnot.)
- Push toimintoja: alarm push, ym.
- Email hälytykset, ym.
- Asetuksettoman P2P internet yhteyden kautta nyt mahdollista säätää myös kaikkia tallentimen asetuksia!
- Tukee kaikki useimmat tunnetut kameraprotokollat, mm. Sony, Bosch, Axis, Hikvision, Dahua, ym...
- Etäkatselu "ilman asetuksia" nopealla ja luotettavalla P2P palvelulla
- Helppokäyttöinen, ilmainen internet portaali PC/Windows etäkäyttöön
- Suomenkielinen, myös selain etäkäyttö
- Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös säätö toiminnot (ajastukset ym.) 
- Tukee kaikki Android & Apple puhelimetYCX kameravalvontapaketit voidaan nyt räätälöidä tarpeesi mukaan.

Voit halutessasi vaihtaa paketissa tulevien kameroiden malleja. 

Valittavanasi on mm. kiinteälinssiset mallit, sähközoomilla varustetut mallit ja jopa liikettä automaattisesti seuraavat mallit. 

Ohessa esiteltynä eri vaihtoehdot, huomioi että paketin hinta muuttuu sen mukaan, miten kameroita vaihdetaan. Esim. Vaihtamalla 1 tai kaikki paketin kamerat sähközoomi malleihin, nostaa hieman hintaa ja vastaavasti, vaihtamalla 1 tai kaikki paketin kamerat kiinteälinssisiin malleihin, laskee hieman hintaa. Kameran koodin perässä joko (+/-) sen mukaan, miten ko. kameramuutos vaikuttaa paketin kokonaishintaan. Kysy tarjous muutoksesta, omalta myyjältäsi - TAI tilaa ed. mainittu, valmis Onnimarkkina setti! 


Kameroiden yhteisiä ominaisuuksia: 

  • 6MP tarkkuus / 8MP tarkkuus = 4K-PTZ
  • Ihmiskehon  tunnistus (keinoäly - ei turhia tallenteita)
  • POE virransyöttö - myös PTZ speed dome malleissa
  • Pakkaskesto kaikilla malleilla yli -30C
  • IP66/IP67 luokitukset

AHBB56A (-)  Kiinteä linssi 3,6mm. Paketin toinen vakio "dome"

GAHBB56A-MOTO (+)  Sähköinen zoom 2,8-12mm. Paketin toinen vakio "dome"

DZ49EA (-)  Kiinteä linssi 3,6mm. Väriyönäkö valkoisella valolla "ColorVu"

CZ57FA (+)  Sähköinen zoom 2,8-12mm. Väriyönäkö valkoisella valolla "ColorVu"

RC-HS20X (+)  Sähköinen PTZ dome 20x zoomilla ja ihmiskehojen automaattisella liikkeen seurannalla. Väriyönäkö "ColorVu" + Infrapunayönäkö - dual toiminto

8FIRV2HS20X (+)  Sähköinen 8MP (4K) - PTZ dome 20x zoomilla ja liikkeen (ihmiset + autot) automaattisella seurannalla. Max. 120m infrapunayönäkö

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EAGLE-4K "SETTI" LANGATTOMILLA 4K (8MP) KAMEROILLA (4KPL)  


Snro. 7199827

Langaton kameravalvontajärjestelmämme, jossa 4kpl langattomia (8MP) 4K tarkkuuden ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä - sai nyt uutena ominaisuutena 4K - tarkkuuden hdmi lähdön, sekä uuden interaktiivisen käyttöliittymän.

Tämän innovatiivisen, huipputarkan ja langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain täysin käyttövalmiin keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = valmista! Laitteiston käyttöönotto ja sen internet yhteyden luominen ei siis vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten osaamista ym.

Järjestelmän mukana toimitetaan 4 kpl langattomia, huipputarkkoja 4K kameroita (8MP). Kameroiden mukana toimitetaan myös kaikki tarvittavat virtalähteet, seinätelineet, asennustarrat, ym. tarvikkeet.

Tallennus tapahtuu haluttaessa liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti. Tallennustilan säästämiseksi on 2K ja 4K tallennus itse valittavissa ja säädettävissä, kamerakohtaisesti. Tallennin voidaan kytkeä VGA ja HDMI liittimien avulla erilliseen näyttöön.

Laitteen etäkatselu internetin yli, esim. älypuhelimella tarvitsee toimiakseen vain jonkin olemassa olevan: adsl, 3g, 4g, tai jonkin toimivan internet yhteyden. Järjestelmä tukee Android ja iphone puhelimet (omat sovellukset) sekä tietokoneissa Windows 7, 8 ja 10 käyttöjärjestelmät. Laitteisto on kehitetty mahdollisimman edulliseksi ratkaisuksi mm. omakoti, mökki ja eteenkin pk-yritysten tarpeet silmällä pitäen.

Langaton kantomatka:  Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka peräti n. 350m (tehdashallit ym.) "Normaali" olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot, ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40-80m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja, sekä tallentimeen ja kameroihin.
 
4K WIFI SETTI - SNRO: 7199827

EAGLE-4K järjestelmää voidaan nyt helposti myös laajentaa. Voit hankkia esim. useamman samanlaisen EAGLE-4K järjestelmän, jolloin ne kaikki näkyvät älypuhelimessasi, sekä PC- etäkäyttöohjelmistossa kuin 1 suuri kamerajärjestelmä. 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Celotron A1 PRO on markkinoiden ylivoimaisesti edullisin ja monipuolisin, itseasennettava kulunvalvontaratkaisu!


Pääset tutustumaan tähän UUTUUS tuotteeseen tästä linkistä: < A1 PRO ÄLYLUKKO >


UUTUUS:   Celotron "CEG177" mallisto on korvannut vanhan Centro tuotevalikoimamme. 

Tässä uudessa järjestelmässä on mm. enemmän kanavia (vakiona mm. 8 kanavaa lämpöantureille), enemmän laajennusmahdollisuuksia (saatavissa useita erilaisia langattomia ja langallisia laajennuskortteja), sekä enemmän erilaisia käyttötapoja, kuin yhdessäkään kilpailevassa laitteistossa (sms, äänisoitto, web, app, widget, ym.)


Pääset tutustumaan tähän UUTUUS tuottevalikoimaamme oheisista linkeistä, klikkaa vain haluamaasi laiteversiota:

Snro. 7199846 Centro CEG177-005-4G
Snro. 7199847 Centro CEG177-006-4G
Snro. 7199848 Centro CEG177-EVO-4G
Snro. 7199849 Centro CEG177-CABIN-4G

Sähkö- ja turva-alan ammattilainen: Liity postituslistallemme, saat ajantasaista tietoa mm. uutuuksistamme, mahdolliset turvallisuustiedotteet, ym.

Liittyä voit: TÄSTÄ - Muista laittaa kaavakkeeseen myös yrityksesi yhteystiedot, kiitos!

Celotron Oy ei luovuta mitään tietoja / sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

TILAA "ONNIMARKKINA" TUOTTEEMME:   < TÄSTÄ >