Helppo ja nopea asentaa

Celotron A1 PRO älylukko on poikkeuksellisen monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu, perinteisen lukon etäohjaukseen, sekä kulunvalvontaan.
Älylukko kiinnitetään oveesi yksinkertaisesti kestävällä, mutta silti irrotettavalla 2-puoleisella teipillä.
Tarvittaessa lukko voidaan ankkuroida oveen myös pysyvästi ruuveilla. Olemassa olevaa lukkoasi tai ovea ei siis tarvitse lainkaan muuttaa.
Älylukko pysyy turvallisesti paikallaan niin kauan kuin tarvitset sitä, mutta saat sen tarvittaessa myös irti, jos muutat vaikkapa uuteen paikkaan tai vaihdat lukkoasi.

Laajat käyttömahdollisuudet

Tämä täysin uudenlainen älylukko on helposti säädettävissä mukana tulevilla ja helposti vaihdettavilla adaptereilla. Laite voidaan asentaa useimpiin eurooppalaisiin ovilukkoihin ja käytännössä kaikkiin kotimaisiin lukkoihin, joissa on käsikäyttöinen lukituksen avaus. Laite kalibroi lukon liikeradat täysin automaattisesti, ensimmäisessä käyttöönotossa.

Lukkosi toiminta ei muutu

Celotron älylukko säilyttää lukkosi mekaanisen toiminnan- ja asennuksen täysin ennallaan. Voit siis edelleen käyttää myös avaimiasi. Lukkosi manuaaliseen avaamiseen tarvittava voima ei myöskään kasva, vaan kiitos nerokkaan "vastuksettoman" konstruktiomme ja leveän vääntökahvan, vanha lukkosi saattaa tuntua jopa aiempaa kevyemmältä avata.

Langaton näppäimistö

Laite voidaan varustaa myös tyylikkäällä, valaistulla hipaisunäppäimistöllä (lisävaruste). Näppäimistössä on huomattavan pitkä paristojen käyttöikä: Mikäli avaat oveasi peräti kymmenen kertaa päivässä, kaksi sisällä olevaa AA-paristoa voivat toimia silti jopa 300 päivän ajan. Turvattu salasana: Voit antaa täysin väärän tunnusluvun, ennen oikean antamista tai heti sen jälkeen, jotta toimintaasi mahdollisesti tarkkaileva henkilö ei saa oikeaa tunnuslukuasi selville.

Turvallinen bluetooth & internet

Celotron A1 PRO älylukko toimii huipputurvallisella, kryptatulla Bluetooth yhteydellä. Lukko on sen ansiosta helppo ja äärimmäisen nopea asentaa, eikä se tarvitse
toimiakseen kiinteää internet yhteyttä. Mikäli älylukko kuitenkin halutaan kytkeä internet yhteyteen on sekin mahdollista lisävarusteena myytävällä, edullisella Bluetooth/Wifi sillalla. Helppokäyttöinen älypuhelinsovellus toimii aina täysin samalla tapaa, käytitpä sitten laitetta sen bluetooth yhteydellä tai etänä, internet yhteyden välityksellä.

Etähallinta ja loki

Käyttäjien tietoja, sekä kulkulupia voidaan helposti lisätä, poistaa ja päivittää joko paikallisesti bluetoothin avulla, tai Internet hubilla varustetuissa kokonaisuuksissa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Selkeä loki kertoo kuka avasi oven ja koska. Jokaiselle käyttäjälle voidaan ohjelmoida lisäksi oma yksilöllinen koodi näppäimistöön, jolloin myös sen käyttö saadaan yksilöityä.

Vähäinen paristokulutus

Älylukkomme paristokesto on yksi alan pisimpiä, ellei jopa pisin. Neljä tavallista AA paristoa mahdollistavat omakotitalossa, päivittäisessä käytössä, jopa yli 300:n päivän toiminta-ajan. Lithium paristoja käytettäessä vielä pidemmän. Käyttöön valittujen paristojen laatu ja lukon tavanomaista suurempi päivittäinen käyttömäärä vaikuttaa arvatenkin hieman lopputulokseen.

Laadukas ja todella kestävä

Älylukkoamme on testattu ja testataan edelleen aktiivisesti, poikkeuksellisen paljon kuormitusta aiheuttavassa mekaanisessa testissä jossa simuloidaan lukon jatkuvaa käyttöä. Lukon on jo todettu kestävän moitteetta yli: 100000 oven aukaisua. Sama lukko on testipenkissämme siis edelleen ja päivitämme tänne testin tuloksia 6kk välein, tai kun lukko lopulta pettää. Huippukestävä ja nerokas "vastukseton" konstruktiomme on patentoitu ja sillä on myös maailmanlaajuiset hyväksynnät.