FI  EN
Teemme elämästäsi hivenen helpompaa!
 
 

 
                                                                                                                                                                                 
 
 Celotron Oy on vuodesta 1996 asti valmistanut erilaisia GSM- puhelimilla ohjattavia kodin sekä teollisuuden laitesovelluksia. Osa liiketoimintaamme on myös itse valmistamiemme laitteiden myyntiä tukevien, erilaisten antureiden ja muiden laitteiden maahantuonti.

 Vuonna 2004 aloitimme erittäin korkealaatuisten ns. oem-omavalmiste videovalvontajärjestelmien sekä kameroiden maahantuonnin. Nykyään Celotron Oy toimii myös useiden kansainvälisten merkkien maahantuojana, esim. YCX, Dahua, Hikvision, ym. Toimimme lisäksi pohjoismaiden keskusvarastona: YCX videovalvontatuotteille.

 Toimintamme tapahtuu yli 20000 m2:n moderneissa tiloissa Tampereella Hankkion teollisuusalueella. Huippuluokan tuotantotilat ja osaava, pitkäaikainen henkilöstö Suomessa, sekä laaja yhteistyöverkko Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa takaavat, että Celotron Oy kykenee mittaviinkin projekteihin.

 Olemme aikanaan, 90 luvun lopulla kehittäneet mm. maailman ensimmäisenä pidetyn GSM-pohjaisen kotiautomaatiolaitteen. Tänä päivänä nautimmekin alan pioneerin asemasta ja pitkä-aikaisten asiakkaidemme luottamuksesta. Olemme myös räätälöityjen GSM-pohjaisten kotiautomaatiolaitteiden pitkä-aikainen markkinajohtaja.

 Päämääränämme on kehittää ratkaisut joilla parhaiten tuetaan asiakkaiden erilaisia tarpeita, parannetaan energiataloutta, sekä yleistä kansalaisten turvallisuutta. Me hallitsemme niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet.

 Teemme jatkuvaa testausta sekä tuotekehitystä, löytääksemme parhaat ratkaisut sekä tuotteet, jokaisella toimimallamme alueella. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina kilpailukykyisiä ja innovatiivisia ratkaisuja:
 

 
 
 
 
 Tamware konsernin, (johon Celotron Oy kuuluu) perustaja, yrittäjäneuvos Markku Koskenniemi on aina arvostanut luontoa ja kantanut vastuuta ympäristöstä.
 
 Olemme vaalineet luontoa säästäviä, kestäviä periaatteita jo 60 vuoden ajan. Huomioimme ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassamme ja olemme näin ollen mukana kehittämässä ja valmistamassa kestäviä ratkaisuja.
 
 Todisteena vastuullisesta ja pitkäjänteisestä työstä laadukkaamman ja vihreämmän valmistuksen puolesta, konsernissamme on käytössä muun muassa ISO 14001:2004 ympäristösertifikaatti ja ISO 9001:2008 laatusertifikaatti.
 
 Tamware konserni on lanseerannut ns. ympäristöjanan viestittämään pitkäjänteistä työtä mm. kestävien, pitkäikäisten elektronisten ratkaisujen puolesta.
 
 Olemme mm. saaneet puoltavan päätöksen Patentti- ja rekisterihallitukselta oman ympäristömerkkimme rekisteröintihakemukselle. Ympäristölogossamme esiintyvä vihreä jalanjälki ja suurennuslasi, kuvaavat sitä miten tuotteidemme ekologinen jalanjälki on minimoitu käyttämällä ympäristöystävällisempiä ja kestävämpiä raaka-aineita ja komponentteja sekä prosesseja jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.
 
 
 
 
 
 
Celotron Oy
 
Yrittäjänkulma 5
33710 Tampere
 
Puh. 044 780 7700
Hotline. 0600-98777 -
( 1,5 Eur/min ) 
Mail:info@celotron.com
Web:www.celotron.fi
Tuotteet ja palvelut
 
Etusivu
Uutiset
Tietoa meistä
Hälytysjärjestelmät
Murtohälyttimet
Ohjausjärjestelmät
Gsm järjestelmät
Ovijärjestelmät
Anturit / Releet
Aikaseuranta
Kulunvalvonta
Videovalvonta
Tallentimet
Ccd-kamerat
IP-kamerat
Palontorjunta
Tarvikkeet
Esitteet
Ohjekirjat
Jälleenmyyjät
Tukkumyyjät
Yhteystiedot
 
Referenssit
 
Keskusrikospoliisi
Onninen Oy
Elektroskandia
Ahlsell / SLO
Lämpövoimalat
Lääketehtaat
Vesistöjen valvonta
Puolustusvoimat
Oppilaitokset
Elintarvikeala
Paperitehtaat
Ilmailuala
Tallink-Silja
Jäänmurtajat
Oviteollisuus
Arabiemiraatit
Saksa, Norja
Ruotsi, Tanska
Kreikka, Venäjä
Puola
 
 
Yhteydenotto