FI  EN
Teemme elämästäsi hivenen helpompaa!
 
 

 
                                                                                                                                                 
 
UUTISET:
 
Huomio: Oletko tuotteidemme jälleenmyyjä tai haluaisitko ryhtyä sellaiseksi?
Voit liittyä vastaanottamaan uutiskirjeemme, se on helppoa ja onnistuu hetkessä:
<Klikkaat vain tästä>
  
          
    
19.3 - 2.4.2022  CELOTRON OY TUTTUUN TAPAAN MUKANA ONNINEN OY:N HUIPPU SUOSITUILLA "ONNIMARKKINOILLA"
 
Onnimarkkinat on joka keväinen suurtapahtuma sähkötarvike- ja asennusliikkeille, jossa on mm. alan uutuuksia, sekä muita huipputuotteita tarjolla uskomattomilla nettohinnoilla.
Olemme mukana nyt kaikkien aikojen suurimmalla kattauksella ja aivan ennennäkemättömin eduin.

Tutustu Onnimarkkina tuotteisiimme:  <TÄÄLLÄ>

Onnimarkkinat on tarkoitettu Onninen Oy:n asiakkaille / jälleenmyyjille.
 

  
  
     
   
1.12.2021  LANKAPUHELIMEMME MYKISTYI PYSYVÄSTI...
 
Ilmoitimme alkuvuodesta 2021 että jo yli 20 vuotta urhoollisesti palvellut lankapuhelimemme tulee joulukuussa sulkeutumaan. Otimme samalla uuden "mobiili" keskusnumeromme käyttöön. Aika on nyt koittanut ja vanha luuri sulkeutunut. Saat meidät jatkossa kiinni numerosta:

Tilaukset, tuotetiedustelut ym. 
Gsm.  044 780 7700 - (08:00-16:00)
  
Tekninen tuki, ym.:
info(at)celotron.com

  
Tukku / jälleenmyyjien tilaukset:
tilaukset(at)celotron.com
    

  
 
   
   
1.10.2021  UUTUUS: CELOTRON A1 PRO "ÄLYLUKKO" ON NYT MYYNNISSÄ!
 
Celotron A1 PRO älylukko on poikkeuksellisen monipuolinen ja äärimmäisen kustannustehokas ratkaisu, perinteisen lukon etäohjaukseen, sekä luotettavaan ja helppoon kulunvalvontaan.
 
Älylukkomme kiinnitetään oveen yksinkertaisesti kestävällä, mutta silti irrotettavalla 2-puoleisella teipillä. Tarvittaessa lukko voidaan ankkuroida oveen myös pysyvästi ruuveilla. Olemassa olevaa, mekaanista lukkoasi tai ovea ei siis tarvitse lainkaan muuttaa.

A1PRO on optimoitu kotimaisiin, jäykkiin oviin/lukkoihin. Nerokkaan rakenteen ansiosta, automaattisesti kalibroituva älylukkomme sopii siis kaikkiin Suomessa myytäviin, mekaanisiin lukkorunkoihin. Lisäksi voit edelleen käyttää myös perinteisiä avaimiasi.
 
A1 PRO älylukkoa voidaan ohjata paikallisesti puhelimellasi (bluetooth), langattomalla näppäimistöllä (lisävaruste), sekä internet yhteyden läpi (lisävaruste). Lukon käyttö ja sen ohjelmistot ovat ilmaisia. Halutessasi lukko jopa avaa oven automaattisesti kun lähestyt sitä ja menee kiinni kun olet sisällä talossa.
 
Lukko pitää yllä selkeää lokia oven käyttäjistä. Näet kuka lukon aukaisi, miten ja koska. Pääkäyttäjä voi helposti hallinnoida puhelimesta käsin kaikkia lukon ja näppäimistön käyttäjiä.
  
Lukko:  A1PRO
Näppäimistö:  P1PRO
Internet hub:  HUB1
Älypuhelimet:  Android & iOS

PS. Tämä kilpailevia lukkoja hieman edistyksellisempi älylukkomme saa pian myös "perheenlisäystä". Tuomme nimittäin markkinoille samalla sovelluksella toimivat: Valvontakamerat, ohjausreleet, led valaisimet, ovipuhelimet, väliovien kahvalukot, ym.
 

 
<Kuvia klikkaamalla pääset A1 PRO tuotesivulle!>
 
 
A1PRO Lukko on palkittu maailman tavoitelluimmalla:
"reddot" palkinnolla!

 

 
  
30.8.2021  UUTUUS: SECUKEY HF3BT - KOODI, RF-ID JA SORMENJÄLKITOIMINEN KULUNVALVONTA
  

 
HF3-BT on tyylikäs, bluetooth yhteydellä toimiva "hipaisu" koodinäppäimistö & sormenjälkilukija.
Laite
on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten älypuhelimien kanssa. (Bluetooth 4.0 / uudemmat.)
Näppäimistön tyylikäs ulkonäkö yhdistyy saumattomasti huipputeknisiin ominaisuuksiin. Kulkemisesta tulee helppoa ja turvallista. Käyttäjien lisääminen ja poisto, sekä tapahtumien selaus tapahtuu kaikki helposti samalla sovelluksella.

Ominaisuuksia: 
 
> Kapasitiivinen sormenjälkitunnistin
> kosketusnäppäimistö
> Vedenpitävä, IP66
> Metallikotelo, ilkivallan kestävä
> Kortin tyyppi: EM -kortti (Vakio) tai Mifare (Tilauksesta)
> Sovellus: Android ja iOS
> Lisää / poista käyttäjiä sovelluksella
> Tapahtumien kirjaus
> Tukee myös internet yhteyttä (HUB lisävaruste)
> Useita käyttötiloja: älypuhelin, sormenjälki, kortti, PIN -koodi, sekä niiden yhdistelmät
> Paikallisia tunniste/koodikäyttäjiä: 888
> Sovelluskäyttäjiä: 100
> Sormenjälkikäyttäjiä: 100
> Vierailijoita: 10
> Paniikki toimintoja: 2
> Käyttölämpötila: -30°C ~ 60°C
> Relelähtö: 2A / 0...99 Sekuntia
> Relelähdön tyyppi: NO/NC/VAIHTO
> Wiegand lähtö/tuki: Wiegand 26~44 bit sis/ulos (Tehdasoletus: Wiegand 26bit)

PAIKALLINEN BLUETOOTH KÄYTTÖ
  


SELKEÄ TAPAHTUMIEN KIRJAUS
 

 


LISÄVARUSTEENA "INTERNET HUB" JOKA MAHDOLLISTAA PAIKALLISEN JA ETÄNÄ TAPAHTUVAN KÄYTÖN MYÖS INTERNET YHTEYDEN AVULLA (WIFI)
    

29.8.2021  UUTUUS: CELOTRON EAGLE-4K TURVAKAMERA "SETTI" LANGATTOMILLA 4K (8MP) VALVONTAKAMEROILLA  Snro. 7199827
  
 
Eagle-4K on helppokäyttöinen ja monipuolinen kameravalvontajärjestelmämme, jossa on 4kpl langattomia (8MP) 4K tarkkuuden ulkokameroita + täysiverinen tallennin, 1T kiintolevyllä - sai nyt uutena ominaisuutena 4K - tarkkuuden hdmi lähdön, sekä täysin uudenlaisen, interaktiivisen käyttöliittymän.

Tämän innovatiivisen, huipputarkan ja langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain täysin käyttövalmiin keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = valmista! Laitteiston käyttöönotto ja sen internet yhteyden luominen ei siis vaadi mitään atk, ym. osaamista.

Järjestelmän mukana toimitetaan 4 kpl langattomia, huipputarkkoja 4K - "bullet" kameroita (8MP). Kameroissa on paljon kehuttu, n. 40m yönäkö. Kameroiden mukana toimitetaan myös kaikki tarvittavat virtalähteet, seinätelineet, asennustarrat, ym. tarvikkeet.

Tallennus tapahtuu haluttaessa liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti. Tallennustilan säästämiseksi on 2K ja 4K tallennus itse valittavissa ja säädettävissä, kamerakohtaisesti. Tallennin voidaan kytkeä VGA ja HDMI liittimien avulla erilliseen näyttöön.
 
   

 


CELOTRON EAGLE-4K järjestelmää voidaan nyt helposti myös laajentaa. Voit hankkia esim. useamman samanlaisen EAGLE-4K järjestelmän, jolloin ne kaikki näkyvät älypuhelimessasi, sekä PC- etäkäyttöohjelmistossa kuin 1 suuri kamerajärjestelmä. Vaihtoehtoisesti voit laajentaa olemassa olevaa järjestelmääsi myös yksittäin, hankkimalla samaa tuoteperhettä olevia: EAGLE-5MP - wifi kameroita.
 
 
28.8.2021  UUTUUS: CELOTRON GATOR - MAKSUTTOMALLA SOITOLLA, GSM JA INTERNET YHTEYDELLÄ TOIMIVA KULUNVALVONTA  Snro. 7199838
 
Tässä täysin uudenlaisessa "Gsm-Gate" porttiohjaimessamme on mm.

- 2+2* sisääntuloa (*2 vapaasti ohjelmoitavaa pgm sisääntuloa/lähtöä.)
- 1 Releohjaus (Maksuton soitto)
- 1 Wiegand ohjaus/sisääntulo (max. 2kpl lukijoita/näppäimistöjä)
- Älypuhelinsovellus, PC-tietokoneohjelmisto, WEB- selainkäyttö, suomenkielinen

Pelkän tavanomaisen soitto-ohjauksen lisäksi tähän järjestelmään voidaan siis liittää edullisia Wiegand rf-id lukijoita, sekä näppäimistöjä (Max. 2kpl).
Porttia/ovea voidaan ohjata tekstiviestin, ilmaisella puhelulla, mobiilisovelluksella, PC ohjelmalla, sekä internet selaimella.
Laite sisältää mm. ajastus toiminnon, tapahtumalokin, ym. Kaikki käyttäjät voidaan lisätä/poistaa ed. mainituilla työkaluilla.
Selainkäyttö helpottaa tietokantamuutoksia ja päivittäistä käyttöä (on/off mahdollisuus).
Laitteeseen ohjelmoidut käyttäjät voivat ohjata ovea/porttia maksuttomalla äänipuhelulla, tekstiviestillä, mobiilisovelluksella tai internet selaimella.
Käyttäjiä laitteelle voidaan rekisteröidä 999 kappaletta, lisäksi käyttö voidaan sallia kaikille numeroille.
   

 
Celotron Gator soveltuu erinomaisesti mm. vesipumppujen, ym. teollisuus sovellusten etäohjauksiin.
Laite toimii AC ja DC sähköllä.
Paketti sisältää antennin.
Sopiva virtalähde 12VDC/1A (optio): Snro. 7199916

   


     
 
 
    
27.8.2021  YCX "ÄLYTALLENNINPAKETIT" UUDISTUIVAT: KAIKISSA MALLEISSA NYT VAKIONA IHMISKEHON TUNNISTUS, SEKÄ LUKUISIA MUITA UUDISTUKSIA!
    
Täysin uudistuneet YCX - UNV series "älytallenninpaketit" toimitetaan nyt ihmiskehon tunnistuksella - ei enää turhia tallenteita heiluvista oksista, ym.
Pakettien POE kameroista puolet varustettu sähközoomilla ja puolet kiinteällä linssillä.
Järjestelmät ovat heti käyttövalmiita ja suomenkielisiä!

Snro. 7163905 (4 Kanavaa + 4 Poe / 4 Kameraa / 1T Kiintolevy)
Snro. 7163901 (8 Kanavaa + 8 Poe / 8 Kameraa / 1T Kiintolevy)
Snro. 7163902 (16 Kanavaa + 16 Poe / 16 Kameraa / 2T Kiintolevy)


Paketit on nyt saatavissa myös erikseen räätälöidyin kameroin ja kiintolevyin!  "Optio" lisäkameroita voit katsoa esim. <TÄSTÄ>
 
YCX:n UNV-series älytallentimet toimitetaan aina esiohjelmoituna ja käyttövalmiina = kytket kamerat ethernet kaapelein POE lähtöihin + laitat sähköt päälle ja järjestelmäsi on käyttövalmis.
Uusi innovatiivinen ja "opettava" käyttöjärjestelmämme kertoo sinulle mitä missäkin voit säätää ja tehdä. Harva YCX järjestelmän käyttäjä edes aukaisee/tarvitsee käyttöohjetta!

YCX tallentimien internet kytkentä eivät vaadi kiinteätä IP:tä, tai edes sen kummempaa ohjelmointia. Älykkään, muuntuvanopeuksisen P2P yhteyden ansiosta laitteiston etäkatselu toimii aina viiveettömästi ja millä tahansa nettiyhteydellä - myös "gsm-mokkuloilla".

Uutena ominaisuutena nyt myös ns. "direct p2p" joka mahdollistaa tallentimen käytön selaimella (netin yli) aivan kuten käyttäisit tallenninta paikan päällä. Data ei kierrä ulkomaisten palvelimien kautta ja tämä mahdollistaa ennen näkemättömän nopeuden / käyttökokemuksen!
Tallentimella on nyt myös mahdollista testata paikan päällä käytössä olevan internet yhteyden laatu ja nopeus, jakaa yksittäisiä POE lähtöjä useammalle kameralle, käyttää POE lähtöjä ns. kytkimenä, ym, ym.
 

   

 
 
POE, sähköiset/optiset zoomit ja pitkä yönäkö
 


    
 
Tallentimissa 4K tarkkuus, sekä ihmiskehon tunnistus
Voit ladata esitteen ihmiskehon tunnistuksesta, <TÄSTÄ>

  
Huipputarkat ja valovoimaiset 5MP SUPER HD kamerat
   
 
 
 
 
 
26.8.2021  CELOTRON CENTRO EVOLUTION - OMINAISUUKSILTAAN USKOMATON GSM AUTOMAATIOLAITE UUSIUTUI  Snro. 7199904
    
Centro Evolution on ominaisuuksiltaan uskomaton gsm-automaatiolaite. Toisin kuin yksikään toinen markkinoilla oleva gsm-hälytin, Centro toimii kuin monipuolinen yleismittari. Voit ohjelmoida laitteen kaikki analogiset sisääntulot (4kpl) mittaamaan / hälyttämään lähes mistä tahansa anturista tai tapahtumasta, esim. Jännite, resistanssi, mA, lämpötila, kärkitiedot, näppäimistöt, rf-id lukijat, ym. Ed. lisäksi laitteesta löytyy 10kpl sisääntuloja, perinteisille kärkitiedoille. Laitteen relelähdöt voit ajastaa, käyttää niitä kahdella eri tapaa termostaattina, ohjata maksuttomalla soitolla, ym.

Nyt uusina ominaisuuksina, mm: Kotona/poissa releohjaus. Toimintojen automatisointi = voit kytkeä esimerkiksi yhdellä toiminnolla hälytykset päälle, veden poikki ja ulkovalot sammuksiin. Max. 14 sisääntuloa*, sekä ulkolämpöä "seuraava" termostaatti, eli ns. ylläpitolämmitys**.
Tämä uudenlainen lämmityksen säätö minimoi kosteusvahingot ja lämmityskustannukset, VTT:n tutkimuksen mukaan säästö jo pienessä mökissä / vuodessa, jopa 500Eur. Ideaalinen mökkien lisäksi myös veneiden, asuntovaunujen ym. ulkona tapahtuvaan säilytykseen = ei siis enää homeisia verhoiluja!
Centron ylpeänä valmistajana väitämme että yksikään kilpaileva, vastaavan tai edes kalliimman hintaluokan laite ei tarjoa sinulle samoja ominaisuuksia!
Mikä parasta, Centron käyttö ja ohjelmointi on sen monipuolisuudesta riippumatta, segmenttinsä helpointa!

Paketin sisältö / Tekniset tiedot: (* Merkatut lisävarusteita)

-Integroitu 4-taajuus GSM-modeemi
-Max 50 käyttäjää / hälytysnumeroa
-4 Vapaasti ohjelmoitavaa analogista mittaus sisääntuloa
-10 Vapaasti ohjelmoitavaa sisääntuloa NO/NC kärkitiedoille & käyttölaitteille, ym.
-Relelähtö 1 (vakio) + 4* relelähtöä, MAX 10A/230Vac ohjaus. -Termostaatti toiminto lämmitykselle (Tarvitsee RU04* relekortin + Lämp.ant*) + "Seuranta" termostaatti toiminto ylläpitolämmitykselle* (Ainoana GSM-laitteena markkinoilla!)
-Ajastettavat releet (pitoaika)
-GsmGate - maksuton soitto-ohjaus (RU04 relekortilla*)
-Kotona/Poissa releohjaus (Integroitu/3A)
-Sulakepesä + asennustarvikkeet
-Varoitustarrat
 

   

 
 
 
Todellinen käyttöesimerkki, kohde lapissa: Vuokrakiinteistö 250 neliötä / 2 lämmitettävää (vanhaa) rakennusta

Kiinteistöjä ylläpidettiin aiemmat talvikaudet n. 10-15C lämpötilassa (vanha säädin aiheutti jonkin verran heilumista). Kohteen sähkönkulutus oli vanhalla järjestelyllä n. 35000KWh/talvi.
Lämmitys muutettiin Celotron Centrolla ohjatuksi siten että toinen kiinteistö (jossa oli vesijohtoputkia) pidettiin tarkasti ylläpitolämmössä +10C ja toinen kiinteistöä ohjattiin samanaikaisesti Centron "seurantatermostaatilla", siten että kiinteistössä oli aina +2C lämpimämpää kuin ulkona, talo päästettiin siis pakkaselle, koska siellä ei ollut rikkoontuvia vesijohtoputkia. Sähkönkulutusta seurattiin ja lopputulos oli aivan uskomatonta luettavaa: Vaihtamalla Centro ohjaamaan talvilämmitystä, kului sähköä nyt ainoastaan 8000KWh/talvi. Rahallinen säästö lämmityksessä on aivan uskomaton ja kulutus tarkastettiin moneen otteeseen koska se herätti epäilyksiä jopa meissä - valmistajassa.

Tämä tuote on 100% kotimainen !

   

     
 
 
25.8.2021  UUTTA: CELOTRON PULSE KAMERAMALLISTO UUDISTUI
 
Olemme uudistaneet kameramallistoa.

Valikoima kattaa nyt 3 erilaista sisäkameraa, sekä uuden huippulaadukkaan ulkokameran. Uusi mallisto ohessa kuvina.

Kameroiden ominaisuuksia:

Yönäkö - "Mini" sisäkamerat: n.15m
Yönäkö - Kääntyvä sisäkamera: n.20m
Yönäkö - Ulkokamera: +35m
Puhe ja kuuntelumahdollisuus = kaikissa
Tallennus liikkeestä = kaikissa
Etäkatselu = kaikissa
Tallennus etäkatselun aikana = kaikissa kuva&video


Tiedote:  Olemme julkaisseet FW päivityksen, ensimmäisiä ko. uudenmallisia ulkokameroitamme ostaneille asiakkaille. Päivitys koskee alkuvuoden 2021 "preliminary" malleja, joissa wifi yhteyden ns. watchdog uudelleen käynnistys (huonossa wifi verkossa tapahtuva yhteyden uudelleen haku) aiheuttaa tietynlaisen melodian soimisen, verkon löytyessä. (Mikäli et ole varma tarvitsetko päivityksen, voit kysyä tarkemmat tiedot meiltä.) Päivitys on hieman vaativa ja myös aikaavievä, ole siksi meihin suoraan yhteydessä, suorittamme sen etänä, sinun puolestasi - maksutta!
   

Edullinen sisäkamera: "Mini" Musta - HD 720P

Tyylikäs sisäkamera: "Mini" Valkoinen - FULLHD 1080P

Sähköisesti kääntyvä/kallistuva sisäkamera - FULLHD 1080P

     
Ulkokamera pitkällä yönäöllä - FULLHD 1080P

 
 
 
13.3 - 28.3.2021  CELOTRON OY TUTTUUN TAPAAN MUKANA ONNINEN OY:N HUIPPU SUOSITUILLA "ONNIMARKKINOILLA"
 
Onnimarkkinat on joka keväinen suurtapahtuma sähkötarvike- ja asennusliikkeille, jossa on mm. alan uutuuksia, sekä muita huipputuotteita tarjolla uskomattomilla nettohinnoilla.
Olemme mukana useamman tuotteen voimin ja ennennäkemättömin eduin.

Tutustu Onnimarkkina tuotteisiimme:  <TÄÄLLÄ>

Onnimarkkinat on tarkoitettu Onninen Oy:n asiakkaille / jälleenmyyjille.
 

  
  
     

2.2.2021  UUSI PULSE 2021 ANDROID SOVELLUS ON NYT LADATTAVISSA

Uusia monitoimikameroitamme varten kehitetty Pulse App V:2.6.1 sovellus on vihdoinkin tullut jakoon googlen play kauppaan.

Tämä uusi sovellus tarvitaan, jos hankit TAI olet jo hankkinut uuden sukupolven valvontakameroitamme (vm. 2021). Jotta vaihdos vanhasta sovelluksesta uuteen onnistuu ilman järjestelmän uudelleen ohjelmointia, täytyy sinulla olla luotuna Pulse käyttäjätili. 

Lataa uusi sovellus tästä linkistä android puhelimeesi:
<PULSE-APP>

(Löydät sovelluksen myös hakemalla Celotron Pulse App nimellä, ladattavia ohjelmistoja on kaksi - varmistu että lataat ohjelmaversio: 2.6.1:n)

Huom. Mikäli sinulla EI ole uusia kameroitamme, et silloin myöskään tarvitse tätä uutta sovellusta.

Lataa oheista kuvaa klikkaamalla erillinen PDF ohje, joka neuvoo mm. tilin luomisessa ja uuden kameran asennuksessa.

  
  

9-11.11.2020  NYKYISTEN WWW- SIVUJEMME "FACELIFT" KÄYNNISSÄ

Teemme nykyiselle sivustollemme parhaillaan pieniä muutoksia. Nämä graafiset, ym. muutokset ovat kuitenkin vain alkusoittoa, täysin uuden sivustomme avajaisia odotellessa (tapahtuu myöhemmin tänä vuonna).
Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä sivuston toiminnassa.

  

19-27.9.2020  CELOTRON OY MUKANA ONNIMARKKINOILLA

Olimme poikkeuksellisen laajalla kattauksella mukana Onnisen järjestämillä, joka syksyn perinteeksi muodostuneilla Onnimarkkinoilla. Kyseessä on tiettävästi alan suurin, sähkö- ja turva-alan ammattilaisille suunnattu kampanja. Oheisesta linkistä näet ko. uutuus tuotteemme. Markkinat olivat kaikinpuolin onnistuneet, vaikka koronan takia ei edustajamme ollutkaan paikanpäällä tavattavissa. Ensi keväänä tilanne on toivottavasti jo koronan osalta helpottanut.

 ONNIMARKKINAT

      
  

12.9.2020  EAGLE-4K "WIFI-KIT" ESITE JA KÄYTTÖOHJEEN PÄIVITETTY VERSIO ON NYT LADATTAVISSA

 
Oheisesta linkistä saat ladattua EAGLE-4K kameravalvontajärjestelmämme ensimmäisen esitteen, sekä uusimman käyttöohjeen.
 
Päivitämme esitettä ja manuaalia aktiivisesti ja ilmoitamme uusista versioista tällä palstalla.

 
        

 Esite (Preliminary): EAGLE-4K

Käyttöohje: EAGLE-4K

 
      
 

15.8.2020  YCX UUTUUS TUOTTEITA JULKAISTU... /p>

 
Vuosi 2020 syksy etenee kovalla rytinällä. Tuomme markkinoille liudan YCX uutuus tuotteita. Kuten aiemmatkaan YCX tuotteet, eivät nämäkään loista ainoastaan edullisilla hinnoilla, vaan eritoten huippulaadukkailla komponenteilla ja ominaisuuksilla.

Laadusta puhuttaessa kannattaa muistaa että toisin kuin useimmat Kiinalaiset valmistajat, YCX käyttää kaikissa EU malliston kameroissaan kuvanparannuspiirinä huippulaadukasta, Taiwanilaista MStar:ia. Kerrottakoon myös että kyseisen piirisarjan valmistajalla ei ole mitään yhteyksiä Huawein valmistamiin, maailman halvimpiin HiSilicon tuotteisiin, joita käyttää kameroissaan yleisesti mm. Hikvision ja Dahua. Tuotteidemme kohdalla ei siis tarvitse pelätä mahdollisia viranomaiskäyttöön suuntautuvia EU rajoituksia!

Useat asiakkaamme ovatkin kysyneet juuri YCX kameroiden kuvanlaadusta ja on ilo sanoa että siinä me olemme parhaimmillamme. Julkaisemme pian www sivuillamme kameroillamme tallennettuja videoita, joissa esitellään esimerkiksi edullisimman 4K kameramallistomme uskomatonta "väri" yönäköä.

Jo ennestään kattavaan kameramallistoomme tulee kevään aikana siis vielä useita muita uusia tuotteita, mm. dome- ja bullet kameroita, wifi-settejä, ym.
 
Yksi kovimmista ja jo saatavilla olevista uutuuksista on oikealla kuvassa näkyvä 5MP PTZ DOME (20x ZOOM), joka toimii täysin normaalissa POE sähkössä ja on yhteensopiva kaikkien ONVIF tuellisten tallentimien kanssa.

Hikvision ja Dahua tallentimien käyttäjille tiedoksi myös hyviä uutisia: Nämä uutuus kameramme toimivat ko. laitteissa, (tallentimien omilla protokollilla), vaikka niistä Onvif päivitykset ja lopulta mahdollisesti myös tuki päättyykin.*
 
 
Kaikki uutuus kameramme ovat vähintään IP66 luokitettuja, sekä useimmat bullet ja dome mallit ovat lisäksi IK10 vandaalisuojattuja.
  

     
<Tästä> Pääset siirtymään YCX kameroihin. Suoritamme muuten parhaillaan tuntuvaa päivitystä ko. sivuille.
 
        

        

 
Tässä uudessa PTZ kamerassa on mm. älykäs liiketunnistustoiminto, ns. "human detection", joka pyrkii vähentämään liiketunnistuksessa tapahtuvia virhe tallenteita, havaitsemalla kuvasta ihmisen / ihmiset.
 

Hyvä tietää: 
Maahantuomiemme YCX-EU kameroiden käyttämä huippulaadukas: MStar piirisarja on virallisesti hyväksytty USA:ssa viranomaiskäyttöön, toisin kuin esim. HiSilicon piirit- jotka on vuoden 2019 lopussa asetettu yhdysvalloissa käyttökieltoon.
Tietoomme on lisäksi tullut että useat EU maiden turvallisuusviranomaiset ovat ottaneet 2019 loppuvuodesta lukuisia HiSilicon piirisarjoja sisältäviä tuotteita tutkittavakseen. *

Lähteet: *
 - https://securitytoday.com/articles/2019/10/14/onvif-suspends-dahua-and-hikvision.aspx
 - https://ipvm.com/reports/huawei-on-hikua
 - https://ipvm.com/reports   
   

21.6.2020  UUDET EAGLE P2P-PRO KAMERAVALVONTA TUOTTEET NYT SAATAVILLA

 
Huippusuosittu täysin langaton ja akkukäyttöinen kameravalvontamme on laajentunut.

Toimme juuri markkinoille huippuedullisen, näytöttömän ja täysin äänettömän NVR tallentimen, LED valoilla ja hämäräkytkimellä varustetun liiketunnistin kameran, sekä aurinkokennolaturin akkukameroille.
 
Tässä uudessa, todella pienikokoisessa tallentimessa on kaikki "järeistä" laitteistoista tutut ominaisuudet, aivan kuten näytöllisessä "Combo" versiossakin.

NVR tallentimen teknisiä, ym. ominaisuuksia:

- Poikkeuksellisen edullinen hinta
- Max. kameramäärä: 4
- Näyttää akun varaustilan
- Näyttää langattoman signaalin voimakkuuden
- Hälyttää puhelimeen liikkeestä
- HDMI lähtö teräväpiirtoiselle kuvalle
- Kello, liike, infrapuna ym. toimintoja
- Kätevä kauko-ohjain
- Asetukseton P2P internet etäkatselu
- Automaattinen FW päivitys, ym.
 
LED valaisinkamerassa on uskomattoman valotehon omaavat, 1800 lumenin valonheittimet. Valot syttyvät hämärässä täysin automaattisesti, aina kun kameraan integroitu infrapuna liikeilmaisin näkee liikettä. Kameran virheprosentti "väärille" tallennuksille onkin yksi koko turva-alan pienimpiä! Kamerassa on valaisimen lisäksi älypuhelimella ohjattava sireeni. Valaisinkameran asennus on helppoa: Kiinnität telineen seinään, asetat valaisinkameran siihen ja lopuksi laitat vain töpselin pistorasiaan.

AURINKOKENNO laturi mahdollistaa akkutoimisten P2P-PRO kameroiden ympärivuotisen käytön esim. mökillä, ilman lataamista.
Huom. Tämä uutuus aurinkokennolaturi on yhteensopiva ainoastaan uusien, 5V latausjännitteellä toimivien kameramallien kanssa!
     
<Tästä> Pääset siirtymään EAGLE P2P sivustolle.
 

 
        

 

 

     

1.6.2020  PULSE JÄRJESTELMÄSSÄ NYT USEITA UUSIA LISÄLAITTEITA

 
Olemme juuri tuoneet markkinoille useita uusia lisälaitteta "PULSE" kodinohjaus järjestelmäämme.
Huomionarvoisin usean uutuus tuotteen joukossa lienee täysin uudenlainen WLAN ohjausrele, jossa on integroituna mm. jännitteen ja sähkönkulutuksen mittaus, sekä monipuolinen loki.
Tässä hieman ko. tuotteen teknisiä, ym. ominaisuuksia:

- Edullinen hinta.
- Max.kuormitus: 10A.
- Näyttää verkkojännitteen.
- mittaa & kirjaa lokiin virrankulutusta.
- Erilaisia ohjaustoimintoja, mm. Aktivointi kellon, päivämäärän ja tapahtuman mukaan.
- Painonappi jolla releen saa pysyvästi päälle/pois.
- Ohjelmointi tapahtuu täysin uudenlaisella plug´n play opetusmenetelmällä, ei vaadi käyttäjältä minkäänlaista teknistä osaamista.
- Sähkökatkon tapahtuessa, rele muistaa edeltäneen tilan ja palaa siihen.
- Sovellus näyttää aina releen todellisen tilan (päällä / poissa).
- Uskomattoman pieni ja kätevä koko. (Mahtuu normaalissa sähkökaapissa ns. DIN-pistorasiaan.)

     
<Tästä> Pääset siirtymään PULSE lisätarvikkeisiin.
 

 
        

      
  

25.5.2020  YCX JULKAISI UUDET 5MP & 2MP - PTZ KAMERAMALLIT

 
Olemme juuri saaneet varastoon uudet, pienikokoiset, poikkeuksellisen edulliset 5MP PTZ varifocal dome IP-kamerat jotka toimivat normaalilla POE kytkennällä.
 
Kamerat on varustettu joka suuntaan kääntyvällä, moottoroidulla, 2,8-8mm zoom linssillä. Kääntyvyys: 355 ast.H / 90 ast.V.
 
Kamerat ovat IP65 luokitettuja, sekä IK10 vandaalisuojattuja. Saatavilla on lisävarusteena myös tyylikäs ja kätevä seinäjalka.
 
Tarkkuus: 5MP / 4MP@30fps / H264 & H265 / POE
 
Kameran ulkonäkö ja äärimmilleen viety viimeistely, ei YCX:lle tuttuun tapaan jätä tälläkään kertaa ketään kylmäksi!

     
<Tästä> Pääset siirtymään YCX kameroihin.
 
        

        


Kamerassa on lukuisia, isoista speed dome malleista tuttuja liikerata toimintoja, mm. cruise, pattern, ym. Tehokkaat "taso IR ledit" mahdollistavat 25m yönäön. Moottori zoom linssi: 2.8-12mm. Erittäin valovoimainen kenno F1.2, Päivä/yö(ICR), AWB, AGC, BLC, 2D/3D-DNR, IR-CUT, D-WDR, Peilitoiminto. Kamera on myös RTSP ja Onvif 2.x yhteensopiva. Sisäinen POE, Pakkaskesto -35C
  
Takuu 24kk / "YCX ProDealer asennettuna = 3V"
      
  
    
        
20.5.2020   TURVALLISUUSTIEDOTE: 
  
Mikäli sinulla on tällainen DIN-kisko rele käytössä (Ks.kuva alapuolella), jonka olet ostanut, tai se on sinulle asennettu vuonna: 2019 ja jossa on ulkoinen, musta, lyhyt antenni - huomioi silloin seuraavat seikat: Releen antennijohdossa saattaa olla 230VAC jännite!  ÄLÄ SIIS KOSKAAN, MILLÄÄN TAPAA, MISSÄÄN TILANTEESSA MUOKKAA, TAI MUUTENKAAN KÄSITTELE RELETTÄSI / SEN ANTENNIA, TUOTTEEN OLLESSA JÄNNITTEISSÄ KIINNI.

Antennijohto on kauttaaltaan eristetty, eikä aiheuta välitöntä vaaraa, kunhan sitä ei mennä itse muuttamaan, tai sen eristeitä vaurioiteta. Alihankkijallamme tapahtunut komponenttivirhe huomattiin nopeasti ja tällaisia tuotteita ei päässyt markkinoille kuin muutama yksittäinen kpl. Olemme oman kirjanpitomme mukaan kaikki tällaiset myydyt kpl:eet onnistuneet keräämään kentältä jo pois mutta jos kuitenkin epäilet sinulla olevan tällaisen releen, ole silloin meihin varmuuden vuoksi yhteydessä:  info@celotron.com 

Huom. Nykyisessä mallissa ei ole lainkaan erillistä, näkyvää antennia!


     
 
    
  
19.3.2019  LAAJA PÄIVITYS CELOTRON PULSE JÄRJESTELMIIN
Pulse käyttäjät vastaanottavat tulevien päivien aikana täysin automaattisen päivityksen keskusyksikköihinsä, sekä Pulse-App sovellukseen. Päivityksen kautta aktivoituu järjestelmään joitakin tulevaisuuden toimintoja, sekä ehkä helpoiten huomattavana uutena ominaisuutena vaimennuspainike tietyille äänitoiminnoille. Samalla järjestelmään aktivoituu uusia vaihtoehtoja viiveaikoihin, ym. Järjestelmäpäivitys ei vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä, vaan se tapahtuu taustalla täysin automaattisesti. Laitteesi valitsee päivitysajankohdan vuorokausi/kello automaattisesti sellaiselle hetkelle kun järjestelmän käyttö on laitteen käyttöhistorian mukaan vähäisimmillään. (Tietyt toiminnot tulevat näkyviin Pulse-App älypuhelinsovelluksen seuraavien päivitysten jälkeen.)
    
  

1.2.2019  APPLE KÄYTTÄJILLE: SIRI - "PUHEOHJAUS", CELOTRON PULSE JÄRJESTELMÄÄN

Aloitamme uuden vuoden lupauksemme lunastamisen heti: Pulse sovellukseemme aktivoidaan tammikuun aikana SIRI, puheohjaus. Toiminnon aktivointiin ja käyttämiseen löytyy pian sähköinen ohjeistus Pulse:n iphone sovelluksesta. <Täällä> on hieman lisätietoa Apple Siristä, mikäli et ole jo siihen perehtynyt.
   
 

31.12.2018  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019 KAIKILLE ASIAKKAILLEMME !

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneesta, menestyksekkäästä vuodesta 2018. Uuden vuoden lupauksenamme on että tulemme entisestään laajentamaan ja parantamaan niin tuotevalikoimaamme, kuin muitakin palveluitamme 2019. 
    
 

1.10.2018  CELOTRON PULSE - UUTUUS TUOTTEEMME ESITTELYVIDEO JULKAISTU

Videolla näytetään peruspakkauksen käyttöönotto, sekä muutamia lisävarusteita. Katsomalla videon, saat hyvän käsityksen laitteen käytön helppoudesta ja monipuolisuudesta.
    
      
        

25.5.2018  GDPR TIETOSUOJASELOSTEEMME ON PÄIVITETTY

Asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeää. Haluamme että tiedät meidän käsittelevän henkilötietojasi aina vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme <Tästä>

Olemme kartoittaneet kaikki henkilötietoihin ja niiden käsittelyyn liittyvät osa-alueet täyttääksemme tietosuoja-asetuksen asettamat velvoitteet. Mikäli tietosuojaselosteeseen liittyen herää sinulla kysymyksiä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: info(at)celotron.com

   

20.5.2018  PULSE PORIN ASUNTOMESSUILLA

Kaikkien aikojen kovin (langaton) uutuus tuotteemme, PULSE - hoitaa Porin asuntomessuilla jo useamman talon turvallisuuden, kameravalvonnan sekä kiinteistöautomaation.
 
Asuntomessut käynnistyvät: 6.7 ja kestävät 5.8 asti. Messuilla tunnistat "Pulse" talot mm. Celotron Oy:n perinteisistä 24/7 murto- ja kameravalvonta tarroista. Osa tämän uutuus järjestelmämme antureista ja kameroista on niin huomaamattomia että saatat joutua hieraisemaan jopa silmiäsi...

Taloihin on sijoitettu sisälle myös erilliset mainostaulut, joista löydät hieman lisätietoa tästä edistyksellisestä tuotteestamme. 


     
<Tästä> saat ladattua uunituoreen PULSE esitteemme.
 
<Tästä> pääset asuntomessujen virallisille www sivuille.
        

 

Kuvia klikkaamalla siirryt tuotteen esittelyyn. 

      

 
      

4.4.2018  UUTUUS TUOTTEEMME: PULSE - WWW SIVUT AVATTU!

Celotron PULSE on Wlan/Lan/Gsm toiminen "uuden aikakauden" langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöäsi. Verrattaessa kilpailijoihin, voi tätä uutuus järjestelmää kuvata kolmella sanalla: Ylivoimainen, Edistyksellinen ja Helpoin.
 
Laitteen pieneen kokoon on pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa laitteistoissa voidaan vain uneksia!

Suunnittelussa olemme panostaneet teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, se ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen erillistä GSM liittymää.
Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti, aina kun uusia ominaisuuksia tai turvallisuus päivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa, reaaliaikaisesti.
Järjestelmän langattomien lisälaitteiden max. kantomatka on hulppea, n. 200m.
Laitteiston päivittäinen käyttö on helppoa graafisella sovelluksella, tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id näppäimistöllä. Laite soveltuu siis yhtä hyvin sekä nuorisolle, kuin vanhuksillekin.
 
Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin. Pulseen on saatavissa "perus" antureiden lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Tarvike valikoimamme laajenee jatkuvasti ja tuomme markkinoille pian jopa laitteistoon liitettävän ovipuhelimen.
      

 

Kuvia klikkaamalla siirryt tuotteen esittelyyn. 

PÄIVITYS: 1.5.2018

PULSE MYYNTI ON VIRALLISESTI ALKANUT!

 
   
   

PÄIVITYS UUTISEEN: 4.4.2018   UUTUUS: 5MP YCX - PTZ "MINI-BULLET" RIKKOO MYYNTIENNÄTYKSIÄ!

Tämän PTZ kameran myynti on ylittänyt kaikki odotuksemme. Pahoittelemme ensimmäisen erän äkillisen loppumisen aiheuttamia toimitusviiveitä! Varastotilanne 4.4.2018:  386 kpl 
- - - - - - - -
2.2.2018: Saimme ensimmäisenä maahantuojana Euroopassa, 5 MP - YCX - PTZ mini-bullet kamerat myyntiin!
 
Ominaisuuksia:
- 6MP kenno, 5MP "natiivi" tarkkuus, (4MP@25 kuvaa/s)
- Sähköinen, optinen zoom 2,7 - 13,5mm (n. 5x optinen zoom)
- Kääntö: 0-220 astetta / Kallistus 0-70 astetta
- Pitkä, n. 45m IR "taso-led" yönäkö mustan lasin takana
- Kestävät, hiiliharjattomat kääntomoottorit, patentoitu kuorman aistiva "vaimennettu" PT nivel. IP67 / -30C
- Kuten muutkin YCX kamerat, on tämäkin malli erityisen valovoimainen: F=1.2 (Vertailuna esim. Dahua Eco-Savvy 4MP kamerat, joissa F-arvo vaihtelee: 1.6 - 2.0 välillä!)
 
Lataa tästä esite!
  
  

 

< Kuvia klikkaamalla näet ne isompana >

 

   
   
        

1.11.2017  UUSI FW OHJELMISTO SUPREME IP-KAMEROILLE

Kameravalmistajamme on julkaissut uuden FW version tiettyihin kameramalleihin.
   
Päivitys parantaa mm. kameran erottelukykyä, päivä/yö tilan kytkeytymistä ja mikä tärkeintä: korjaa samalla mahdollisen tietoturva-aukon joka koskee wlan verkoissa ilmi tullutta haavoittuvuutta.
 
Päivitys on helppo suorittaa itse, mikäli omaa perustaidot pc/windows koneen käyttöön.
  
Suosittelemme kameroiden ohjelmiston välitöntä päivittämistä, eteenkin jos käytössä olevaa internet yhteyttä ei ole suojattu nykyaikaisella palomuurilla.
 
Saat päivityspaketin: TÄSTÄ!
      

 

 
  

1.7.2017  CELOTRON SUPREME MIKKELIN ASUNTOMESSUILLA 14.7 - 13.8

Langaton "uutuus" valvonta- ja ohjausjärjestelmämme: Celotron Supreme, löytyy Mikkelin asuntomessuilla jo useasta kiinteistöstä.
 
Viralliset demo kohteemme ovat: nro. 7 "Villa Kotikallio", sekä: nro. 31 "Samitalo 127".
Kohteissa on näkyvillä Supreme keskukset antureineen, sekä hieman lisätietoa tästä monipuolisesta tuotteesta.
   
Voit ladata tästä itsellesi Mikkelin messukohteiden virallisen luettelon / esitteen.
      
Tervetuloa tutustumaan!
    
Emme jaa kohteissa ekologisista syistä johtuen paperisia esitteitä lainkaan vaan saat ladattua / voit lukea niitä tuotteemme omalla www- sivulla. Kohteissa on nähtävillä esitteiden QR-koodit ja perinteiset www- osoitteemme. Voit toki siirtyä tuotteen esittelysivulle jo nyt, oikealla olevaa kuvaa klikkaamalla...

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteeseemme...

 

   
        
   

 1.1.2017  CELOTRON SUPREME -  UUTUUS VIRALLISESTI JULKAISTU

Celotron Supreme on täysin uudenlainen hälytinlaite, jonka käyttö ja ohjelmointi tapahtuu kätevällä älypuhelinsovelluksella. Laitteen käyttöönotto on tehty niin helpoksi ja nopeaksi, että se onnistuu vaivatta kuluttajilta itseltään. Laitetta asentava henkilö tarvitsee ainoastaan Android- tai Apple-puhelimen ja ohjelmisto neuvoo loput.
 
Celotronille tuttuun tapaan, järjestelmään on pakattu suuri määrä edistyksellisiä ominaisuuksia: ääntä, ohjauksia, mittauksia ja laite jopa keskustelee teräväpiirtoisten valvontakameroiden kanssa. Kamera välittää pelkän still-kuvan sijaan HD-tasoista livevideota ja käyttäjä pystyy katsomaan verkon yli jopa usean päivän liikkeentallennukset laitteen muistista.
 
Langattomia antureita ym. lisälaitteita voidaan ohjelmoida hulppea 99 kpl ja kameroitakin peräti 12 kpl.
 
Peruspakkaukseen kuuluu kaikki tarvittava: Näytöllinen, hipaisuherkkä keskus gsm-modeemeineen, akku + virtalähde, langattomat kauko-ohjaimet x2, langattomat ovimagneetit x2 ja langaton liiketunnistin. Laitteessa on lisäksi sisäinen sireeni. Langaton lisälaite tarjonta Supreme järjestelmään on varmasti yksi markkinoiden laajimpia, ellei jopa laajin.
 
 
 

 

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteeseen...

 

1.9.2016  CELOTRON OY:STÄ POHJOISMAIDEN PÄÄVARASTO YCX-VIDEOVALVONTATUOTTEILLE

Olemme solmineet monivuotisen pohjoismaita koskevan jakelusopimuksen Shenzhen YCX Electronics Co., Ltd:n kanssa. Kotimassa Celotron Oy toimii myös tuotteiden tukkumyyjänä.
 
YCX on yksi kaukoidän johtavista ja nopeiten kasvavista CCTV tuotteiden valmistajista. YCX on erikoistunut IP- puolen tuotteisiin mutta heillä on lisäksi useiden vuosien kokemus myös: CCD, CVI, TVI, AHD ja SDI tuotteista. YCX on ollut aktiivisesti mukana useissa kansainvälisissä projekteissa, kehittämässä alan tuotteita.
 
YCX:n kehitystiimissä työskentelee yli 150 työntekijää, 2500 neliön toimitiloissa. Heidän laadunvalvontansa on yksi alan tarkimmista.
 
YCX kehittää ja valmistaa tuotteensa Taiwanissa ja Japanissa sijaitsevien tytäryhtiöidensä kanssa. Tuotteita onkin useasti pidetty parempilaatuisina ja viimeistellympinä kuin puhtaasti Kiinassa valmistettuja. Tämä yhteistoiminta myös mahdollistaa tuotteiden pitkät takuut, erittäin kilpailukykyiset hinnat ja uskomattomat ominaisuudet.
 
IP-kameramallistossa on liuta mielenkiintoisia uutuuksia, mm. PTZ "bullet" kamerat 100m yönäöllä, liikkettä seuraavat "autotracking" kamerat, 5MPix moottori zoom bullet- ja dome "starlight" kamerat, ym. 
 
Kaikki YCX tuotteet ovat mm. CE, FCC, ROHS, SGS ja UL hyväksyttyjä.
Heiltä löytyy lisäksi tuotteita jopa happo- ja räjähdysvaarallisiin tiloihin.
 
YCX tuotteita myydään jo yli 80 maassa, nyt myös pohjoismaissa !

Etsimme YCX tuotteille uusia jälleenmyyjiä. Mikäli sinua harmittaa hävityt tarjouskilpailut, maahantuojat jotka myyvät itse sinun ohitsesi tai nykyisen edustamasi merkin jatkuvat laatu ym. ongelmat on YCX silloin kuin tehty sinulle. Ole meihin yhteydessä, et tule pettymään:   info@celotron.com

 

Suomenkielisissä ja helppokäyttöisissä YCX NVR-tallentimissa on POE lähdöt ja kasvontunnistus vakiona = et tarvitse siihen kalliita erikoiskameroita, kuten esim. Hikvision tuotteilla.

Kuvassa 5MPix 2,8-12mm sähköisellä zoomilla varustettu, 80m yönäkökamera

 

 

13 - 15.2  ASTA- RAKENTAJA MESSUT

Olimme mukana omalla osastolla, Tampereen Pirkkahallissa järjestettävillä ASTA-Rakentaja messuilla.

Nähtävillä osastollamme oli mm. uusia murto- ja videovalvonta tuotteitamme, kiinteistöjen lämmön/ilmastoinnin ohjaukseen räätälöityjä sovelluksia, sekä muita automaatio ja turvallisuus tuotteitamme.

Julkistimme messuilla myös, täysin uudenlaisen Centro G4 - ohjaus, mittaus ja valvontalaite sarjamme. Tuotteet saivat paljon huomiota ja meillä onkin ollut täysi työ vastata kaikkeen asiakaspalautteeseen mitä saimme mm. sähköpostitse messujen jälkeen.

Uskomme että tämä mallisto tuleekin tietyllä tapaa mullistamaan pienikokoisten valvonta ja ohjauslaitteiden markkinat.

Lehdistötiedotteen voit ladata oheista kuvaa klikkaamalla -->   

Kiitos käynnistä !

 

 
21.8
   
Iltalehti uutisoi poliisin kommentin asuntomurroista:
   "Tämä on räjähtämässä käsiin"

Jutussa mainitaan erikseen lounais-suomi mutta useat vakuutusyhtiöiden ym. tahojen tekemät listat kertovat vieläkin karumpaa tekstiä.

Suomi ei ole asuntomurtojen osalta enää pumpulissa uinuva paratiisi vaan ne ajat ovat pysyvästi historiaa.

Useiden erilaisten asiantuntijoiden lausuntojen mukaan kansalaisten tulisikin nyt varautua rikollisuuden räjähtävään kasvuun. Rikollisuuden kasvua kiihdyttää mm. huono taloustilanne ja valitettavasti myös väkimassojen helppo liikkuminen rajoilla.

Celotron Oy:ltä löydät kaikki "tee-se-itse" miehen laitteet, lämmönohjauksesta ja hälyttimistä aina videovalvontaan asti, unohtamatta viimeisintä huutoa olevat, satojen kameroiden digitaaliset- ammattilaiskäyttöön tarkoitetut hälytys ja valvontajärjestelmät.

< Tästä linkistä tai viereistä kuvaa klikkaamalla näet artikkelin >

Uutinen
 
 
1.8
 
UUTUUS:  Celotron P2P langaton kameravalvonta

Tämän innovatiivisen kameravalvonnan asennus on nyt äärimmäisen helppoa: Kytket vain keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi Celotron P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan, sarjanumeron = VALMISTA TULI !

Saatavissa 2 erilaista mallia: 7” näyttöön rakennettu ”combo” sekä hieman edullisempi ns. ”set-top-box”.

Laitteiston internet yhteys ei siis vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten laittamista ym.

Järjestelmä tukee 4 kpl langattomia HD kameroita. Tallennus tapahtuu liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti: 2x 720P HD teräväpiirto ja 2x VGA. HD / VGA tallennus on itse valittavissa kamerakohtaisesti.

Molemmat keskukset voidaan kytkeä mukana tulevalla johtosarjalla myös olemassa olevaan televisioon.

Laitteen etäkatselu esim. ”älypuhelimella” tarvitsee toimiakseen ainoastaan jonkin olemassa olevan: adsl, gsm-mokkula, 3g, 4g, tai ylipäätään siis jonkin toimivan internet yhteyden.

Järjestelmä tukee Android ja iphone puhelimet (omat sovellukset) sekä tietokoneissa Vista, Windows 7 ja 8 käyttöjärjestelmät (oma sovellus).

Lisävarusteena saatavissa myös erillinen wlan tukiasema gsm-mokkuloille.

Tästä linkistä tai viereistä kuvaa klikkaamalla pääset tuotesivulle.

 
 
 
 
 
 
 
 
31.7
   

Celotron Oy:lle myönnetty korkea "rating alfa" luottoluokitus

Olemme saavuttaneet liiketoiminnallamme korkeimman Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain n. joka kymmenes suomalaisyritys.

Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Luokituksen myönsi Suomen Asiakastieto Oy, joka on kotimainen / toiminnaltaan vastaava luokittaja kuin esim. Soliditet - AAA.

< Tästä linkistä tai viereistä logoa klikkaamalla näet sertifikaatin >

Luokitus
 
 
01.01
   

UNIVERSAALI GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN NYT SAATAVILLA !

Tämä uusi yleismallin lämpöpumppuohjain toimii kenen tahansa valmistajan lämmitys/jäähdytyslaitteella joka vain on varustettu IR- kauko-ohjaimella.
 
Laitteeseen voidaan ohjelmoida peräti 6 kpl erilaisia lämmitystiloja, joita voidaan sitten helposti omalla kännykällä kytkeä päälle / pois, tilanteen niin vaatiessa. Voit asettaa esimerkiksi ns. ylläpitolämpötilan, esim. 10 astetta, sekä esim. 21 asteen ns. "kotona" tilan. Lisäksi voit ohjelmoida laitteeseen +1 aste tai -1 aste toiminnon ym. ym.
 
Laite on testattu jo lähes kaikilla Suomessa myytävillä lämpöpumpuilla ja niiden eri versioilla, esim. Panasonic, Mitsubishi, LG, Bosch, Onnline, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Fujitsu, Daikin, Toshiba, sekä yli 20 muuta !
 
Järjestelmä on todella helppo ohjelmoida ja käyttää. Voit jopa valita haluamasi käyttökielen: (tehdas asetus: Suomi) muut kielet: Englanti, Ruotsi, Norja, Viro, Tanska, Islanti.
 
Informatiivinen väri LCD näyttö opastaa ja kertoo mitä milloinkin pitää tehdä! Näytöltä näkee myös kiinteistön lämpötilan, gsm kentän voimakkuuden, sekä operaattorin. Lämpötilan muuttaminen tapahtuu helposti ja näppärästi lyhyellä sms viestillä. (Myöhemmin tulossa myös android kosketusnäyttö sovellus.)
 
Laitteeseen voidaan ohjelmoida huoneiston lämpötilalle ns. alarajahälytys, sekä ylärajahälytys- jotta tiedät aina mitä kiinteistössäsi tapahtuu.
 
Järjestelmässä on pitkäkestoinen akku ja se myös ilmoittaa sinulle sähkökatkosta / sähköjen palautumisesta. Laite voidaan asentaa seinälle tai pöydälle. (Asennusjalka ja laturi ovat mukana pakkauksessa).
 
Oheista kuvaa (tai tästä) klikkaamalla saat ladattua uunituoreen esitteen.
 
UUTUUS GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN
 
 
 
UUTUUS GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN
 
Laitteen informatiivinen LCD näyttö neuvoo ja opastaa sinua. Ohjelmointi onkin nyt  äärimmäisen helppoa.
 
 
21.3
   

UUSI CENTRO MALLISTOMME JULKISTETTU

Uusia ominaisuuksia ovat mm. 4 analogista + 8 digitaalista sisääntuloa = 12 kanavaa.
 
Radikaalein uudistus on ns. "seurantatermostaatti". Voit lukea tästä ominaisuudesta, sekä muista tuotteen uutuuksista, klikkaamalla viereistä kuvaa.
 
Uudet ominaisuudet koskevat kaikkia Centro pohjaisia järjestelmiämme, sekä huippu suosittua yhdellä napilla ohjelmoitavaa: Kotivahti tuotettamme.
 
Kerromme mielellämme laitteista lisää ja toimitamme sinulle esitteet!
 
Huom. Oheiset / tiedotteen kuvat, Android ohjelmasta ovat kuvitteellisia, ns. ohjelmoijan luonnoksia.
 
 
<Tuotesivulle pääset: TÄSTÄ>
 
 
19.1
   

UUSI KUVASTOMME ON NYT LADATTAVISSA

Kauan kaivattu, täysin uusi kuvastomme on nyt verkossa.

Kuvastosta löytyy melkoinen määrä kokonaan uusia tuotteita, jo myynnissä olevia, sekä pian myyntiin tulevia mahtavia uutuuksia! Uutta ovat mm. erilaiset "minimi" kokoonpanot joilla pääsee nyt entistä edullisemmin käsiksi turvallisuuden ja sähköautomaation kiehtovaan maailmaan.

Valikoimamme on kasvanut erityisesti mm. kulun ja videovalvonnan saralla. Olemme solmineet lukuisia uusia maahantuonti sopimuksia tunnettujen OEM valmistajien kanssa ja mm. IP- kameravalvontamme on nyt alan ehdotonta huippua !

Kuvastosta löytyy myös tuotteiden SSTL, sähkönumerot, ym.
 

TUTUSTU UUSIIN 2013 CELOTRON TUOTTEISIIN

<Kuvaa klikkaamalla siirryt "esite" sivulle.>

 
1.1
   

UUSI VUOSI - UUDET KUJEET

Aloitimme vuoden uudistamalla Celotron.com sekä Celotron.fi nettisivut. Uudet sivut ovat entistäkin selkeämmät ja informatiivisemmat. Sivustojen päivitys tulee jatkumaan koko tammikuun ajan. Tietoa lisätään sivuille tällä hetkellä päivittäin !

Uusi graafinen ilmeemme ylettyy myös tuotteisiin sekä markkinointimateriaaleihin.

Täysin uudenlainen, Suomessa ensimmäinen laatuaan oleva: "Nettiproffa" palvelee sinua jo laitevalinnoissa. Myöhemmin lisäämme vielä proffaan ns. "apua" osion josta voit hakea vihjeitä laitteiden käyttöön tai mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kokeile, palvelu on täysin maksuton !

<Kuvaa klikkaamalla siirryt etusivulle.>

Vihje: Kaikilta sivuiltamme pääsee takaisin etusivulle myös klikkaamalla menun yläpuolella olevaa yrityksemme logoa.

16.7 

CELOTRON OY NÄYTTÄVÄSTI MUKANA TAMPEREEN ASUNTOMESSUILLA

Käynnissä olevilla Vuoreksen asuntomessuilla on useammassakin kohteessa erilaisia Celotron kodinohjausjärjestelmiä. Mm. Kotivahti laitteistoja. Osa laitteistamme on asennettu kiinteistöihin ns. piiloanturein. Ovimagneetit on upotettu karmeihin ja perinteiset suurikokoiset liiketunnistimet on korvattu täysin piilossa olevilla mikroaalto ym. tunnistimilla. Näin hälytysjärjestelmän komponentit eivät häiritse kenenkään silmää tai pilaa erikoisia pintaratkaisuja. Tällaisella "piilo" ratkaisulla turvallisuus taso pysyy silti yhtä korkeana ja paikoittain jopa korkeampana kuin pinta-asennetuilla "vanhanaikaisilla" ja rumilla liike ym. tunnistimilla. Kiinnostuitko, kysy rohkeasti meiltä lisää !

Hieman järeämmät toteutukset löytyvät mm. kohteista: 17 ja 19  joissa kodin ohjauksesta vastaa meidän Pro Controller automaatiojärjestelmämme. Kohteista onkin mahdollista etänä katsella "live" kuvaa, säätää ilmastointia, lämmitystä, nurmikon kastelua ym. Laitteiston päivittäinen käyttö on äärimmäisen helppoa ns. RF-ID tunnistein. Vain mielikuvitus on laitteiston käytölle ja tulevaisuuden laajentamiselle rajana !

Tervetuloa tutustumaan !

 KLIKKAA KUVAA !!!

< Klikkaa kuvasta suurennos >

Kuva kohteesta 19, ulkoseinässä langaton Celotron ovipuhelin sekä eteisessä uusi RF-ID lukijamme.

31.5 

SUPERSUOSITTU OHJAUS- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄMME: CENTRO, ON NYT SAANUT ISOVELJEN:  CENTRO EVOLUTION

Tämä uutuus tuote eroaa "perus Centrosta" sisääntulojensa puolesta hyvinkin radikaalisti. Uutukaisessa on 4 ns. analogista sisääntuloa joilla voit mitata lähestulkoon mitä tahansa suureita, aivan kuten digitaalisella yleismittarilla. Lisäksi laitteesta löytyy nyt peräti: 11 digitaalista sisääntuloa, joilla voidaan mitata pulsseja sekä aukeavaa tai sulkeutuvaa kärkeä. Näitä sisääntuloja voidaan hyödyntää myös hälytysten ohjauksiin, kytkemällä niihin esimerkiksi RF-ID tunnistimia, koodilukkoja, sormenjälkilukijoita ym. Kaikki kanavat on edelleenkin täysin itse nimettävissä.

Laite on suunnattu etupäässä teollisuuteen sekä paljon sisääntuloja tarvitseviin kohteisiin, prosessin hallintaan ym. Järjestelmällä saadaan aikaiseksi mm. tuntuvia säästöjä erilaisten teollisuuskoneiden anturivalvonnassa ym. automaatiossa. Mikään ei kuitenkaan estä käyttämästä laitetta myös kotona tai mökillä.

Laitetta on saatavissa alkuun vain akkuvarmennettuna versiona.

 

 CENTRO EVOLUTION

 

45V TAMPERELAISTA OSAAMISTA

Tänään 27.4 juhlitaan emoyhtiömme 45 V juhlapäivää. Lisäksi perustajamme: Markku Koskenniemi täyttää samalla kunnioitettavat 70 V. Onnea Markulle !

Tiesithän että Celotron GSM- tuotteet valmistetaan Suomessa, Tampereella. Tuotteet valmistuvat edelleen omilla koneilla ja henkilökunnalla, aivan kuten aloittaessamme 90 luvulla.

On huimaa kuinka tekniikka on kehittynyt siitä kun Celotron Oy aikanaan kehitti, tiettävästi maailman ensimmäisen GSM-ohjatun kotiautomaatiojärjestelmän, Sonera Talonmiehen.

 

 PRO CONTROLLER WF

20.1

Voiko paremmin enää vuoden aloittaa...

Sebury mallistomme laajentui:  Uudella biometrisellä sormenjälkitunnistimen ja RF-ID lukijan yhdistelmällä, 2 relettä ohjaavalla "monitoimi" RF-ID koodinäppäimistöllä sekä ovipuhelimella jossa on sisäpuhelin toiminto ja sormenjälkitunnistus !

Laitteita yhdistää: tukevat valurungot, siniset taustavalot, laadukkaat japanilaiset komponentit ja äärimmäisen luotettava rakenne. Kaikki laitteet on asennettavissa ulos, koodinäppäimistön voit huoletta upottaa vaikkapa veteen koska se on IP68 luokitettu !

Celotron SEBURY mallisto = PRO laatua "peruslaitteiden" hinnoin !

Kuvia klikkaamalla saat ladattua tuotteiden yksittäiset esitteet ja tästä tekstistä ns. yhdistetyn, 3-sivuisen.

Koodinäppäimistö / RF-ID   Sormenjälkitunnistin / RF-ID

Ovipuhelin

 
 

6.6    TÄYSIN UUSI  KOTIVAHTI 2.0  JÄRJESTELMÄ NYT MYYNNISSÄ

Suuren suosion saanut, äärimmäisen helposti asennettava ja varsinkin ohjelmoitava: KOTIVAHTI järjestelmämme on kokenut täydellisen uudistuksen.

Edellisen mallin sijaan, nyt langattomia antureita voidaan lisätä jopa 40 kpl. Järjestelmä voidaan varustaa perinteisten kauko-ohjaimien lisäksi nyt myös langattomilla koodinäppäimistöillä. Ohjelmoinnista on tehty jopa entistäkin helpompaa. Mikä parasta, langattomia antureita tulee vino läjä mukana jo halvimmassa peruspakkauksessa. 

Uudella Kotivahdilla voidaan lisäksi ohjata jopa täysin langattomasti pistorasioita ym. (Langattomat pistorasiat sekä ns. kaapelireleet myydään lisävarusteina.)

 • < Ennakkoesite (n. 5 MB) ladattavissa tätä tekstiä / viereistä kuvaa klikkaamalla >
 • MAHTAVA UUTUUS - KOTIVAHTI 2.0

   

  29.1    KIIRA KORPI NAPPASI EM-PRONSSIA, ONNEA !

  Celotron Oy onnittelee Kiira Korpea erittäin hyvästä suorituksesta EM- kisoissa.

  Kiira on jo pitkään somistanut Celotron Oy:n GSM-järjestelmien esitteen kantta. Jokaisella lajilla ja myös tuotteella onkin omat osaajansa.

  Kisamatkoilla Kiira käy levollisin mielin koska kotimainen Celotron Pro Controller järjestelmä turvaa hänen asuntonsa. Järjestelmän päivittäinen käyttö yhdellä sormen painalluksella on helppoa ja mukavaa, sanoo Kiira. 

  Kiira Korpi luottaa kotimaiseen, Celotron Pro Controlleriin.

   

  6.10    UUTUUS:  LANGATON OVIPUHELIN VÄRI- LCD NÄYTÖLLÄ

  UUTUUS: LANGATON OVIPUHELIN

  WFDPD24  Ovipuhelin on uskomattoman monipuolinen, käytännöllinen ja tyylikäs.

  Laite tallentaa 100 viimeistä ovikellon painallusta (kuvaa) sisäiselle muistikortilleen. Näet siis aina kuka on käynyt ja koska ! Näytöllä myös kello ja päivämäärä.

  Tämä ovipuhelin voidaan asentaa käytännöllisesti katsottuna minkä tahansa vanhan ovikellopainikkeen tilalle (ulkoyksikössä vain 2-johtoa). Järjestelmällä on mahdollista ohjata myös sähkölukkoa.

  Sisäyksikkö on langaton, kannettava ja akkuvarmennettu. Voit siis ottaa näytön mukaasi vaikkapa takapihalle tai autotalliin. Langaton yhteys toimii digitaalisesti, 2400MHz alueella ja kantomatka on avoimessa tilassa hulppeat 300m. Tästä ei enää ovipuhelimen asennus helpommaksi muutu !  

  < Esite >

   

  20.5    UUTUUS:  SORMENJÄLKITUNNISTIN   F007   NYT MYYNNISSÄ !

  UUTUUS: F007

  F007 on huippulaadukas sormenjälkitunnistin, täysin uudessa hintaluokassa.

  Markkinoilla jo olevat järjestelmät ovat peruskäyttäjälle aivan liian kalliita ja hankalia ratkaisuja. F007 murtaa kaikki nämä vanhat käsitteet ja se onkin nyt kaikkien saatavilla !

  Järjestelmällä ohjaat helposti: sähkölukkoja, hälytyksiä tai vaikkapa valoja - hintakaan ei enää ole este.

  Tuotteen uskomattomat ominaisuudet, kromattu teräsrunko ja luotettavuus ei jätä ketään kylmäksi !  

  < Esite >

   

  17.- 30.1  KEITTIÖJÄTIN REMONTOINTI / CELOTRON "KOTIVAHTI" KAMPANJA

  REMONTOI, NYT SE KANNATTAA !

  Kotimainen KEITTIÖJÄTTI tarjosi asiakkailleen kaupan päälle veloituksetta CELOTRON OY:n suositun
  DIY- kodinohjausjärjestelmän: KOTIVAHTI
  (peruspakkauksen).

  • GSM-toiminen, täysin langaton, ei vaadi puhelinlinjaa
  • Ilmoittaa kotonasi tapahtuvista muutoksista sinulle viipymättä
  • Helposti itse asennettavissa, painat vain nappia
  • VALVOO: Murto, palo, kosteus, sähkö, öljy- ja pellettilämmitys, kaasu, ym. *
  • HOIVAA: Mahdollisuus vanhusten, lasten ja jopa kotieläinten valvontaan *
  • OHJAA: Lämmitystä, sisä- ja ulkovaloja, ovia, vesipumppua, ym. sähkölaitteita *
  (*) Eräät järjestelmän ominaisuudet tarvitsevat lisälaitteita jotka eivät kuulu pakettiin.

  Tutustu korotettuun kotitalousvähennykseen !  -  www.kotitalousvahennys.fi

  KUVAA KLIKKAAMALLA SAAT LADATTUA ITSELLESI KOTIVAHTI ESITTEEN ! --->

   

  26.9    TÄYSIN UUSITTU CENTRO NYT MYYNNISSÄ !

  Suuren suosion saavuttanut "mini" keskuksemme: CENTRO on kokenut täydellisen päivityksen.

  Laite osaa tarvittaessa nyt mm. itsenäisesti säätää kiinteistösi lämpötilaa, jopa alle 1 asteen tarkkuudella. Voit siis helposti lähettää haluamasi lämpötilan tekstiviestinä laitteeseen ja CENTRO tekee loput. Esim. viestillä:  #lämpötila säädä 20  laite alkaa nyt ylläpitämään kiinteistöä 20:ssä asteessa.

  Laitteen ohjelmointi ja käyttö onkin nyt varmasti markkinoiden helpointa, vertaa vaikka seuraavia komentoja kun halutaan: (A) xxx- merkkisellä, kilpailevalla laitteella komentaa esimerkiksi kylmänä olevan mökin lämmitys pelkästään päälle ja (B) sama toiminto Celotron keskuksella. Kumman komennon näistä sinä muistaisit / osaisit ?

  (A) merkki xxx:  #2396#103#1#      vai     (B) Celotron keskus:  #Lämmitys päälle

  Järjestelmään on nyt saatavissa myös lisävarusteena sisä- ja jopa ulkoreleitä (IP67) jotka toimivat täysin langattomasti. Releiden kuormituskyky on 1000W tai 2300W ja langaton max. etäisyys noin: 40m.

  Laitteen käyttäjämääräkin on kasvanut 50:een ja se mahdollistaa nyt useita erilaisia sovelluksia mm. maksuttomalle portinohjaukselle. Mikä olisikaan helpompi tapa aukoa ovia, portteja ym. kuin täysin maksuttomalla soitolla, siis omalla kännykällä ! Laitteen lisävarustelista onkin lähes loputon. Kysy lisää !

  CELOTRON - MADE IN FINLAND

  <Käyttöohje>

   

  10.7.2008    PALOVAROITIN MÄÄRÄYKSET MUUTTUVAT 2008/2009

  Kiinteistöjen palovaroittimien käyttöön liittyvät, uudet määräykset astuvat voimaan vuoden vaihteessa.

  Uusien kiinteistöjen osalta tämä tarkoittaa sitä että palovaroittimien on oltava verkkovirtakäyttöisiä ja lisäksi akkuvarmennettuja.

  Myös tässä asiassa Celotron Oy on selkeä edelläkävijä, kaikki järjestelmämme ovat olleet jo vuodesta 2000 lähtien näiden uusien määräysten mukaisia: Centro (CE-006), Home Controller, Pro Controller ja uusin Kotivahti, soveltuvat siis kaikki käytettäviksi myös 2009 / myöhemmin valmistuvissa kiinteistöissä.

  Celotron Oy tuo elokuussa markkinoille juuri muuttuvia määräyksiä varten ns. Palovaroitus setin jossa on akkuvarmennettu virtalähde (jopa 1kk) + lisäksi tehokas "strobo" valolla varustettu "lisäsireeni" joka asennetaan poistumisreitin läheisyyteen jolloin ovi löytyy helposti savussakin. Paketissa tulee myös 4 kpl ns. optisia palovaroittimia sekä 100m asennuskaapelia. Järjestelmään voidaan tarvittaessa lisätä rajattomasti palovaroittimia sekä haluttaessa GSM- modeemi ym. Tämän valmiin paketin avulla saat todella edullisesti ja helposti tehtyä talosi palovaroitin järjestelmän kerralla ajan tasalle, vaikka et haluaisikaan investoida muuten kotisi turvallisuuteen tai ohjauksiin.

  CELOTRON - MADE IN FINLAND

   

  20.2.2008  MARKKINOILLA KILPAILEVIA, VAARALLISIA TUOTTEITA !

  Tietoomme on tullut että markkinoilla on myynnissä kiinalaisia kotihälytin järjestelmiä jotka eivät täytä lainkaan tai osaksi Suomen eikä EU:n turvalaite määräyksiä. Olemme informoineet asiasta myös viranomaisia (Ficora). Puutelistalla ovat mm. tarvittavat radiotaajuus hyväksynnät ja EN- hyväksyntöjä. Lisäksi joihinkin laitteisiin tarjotaan EU:ssa hyväksymättömiä palovaroittimia jotka eivät kata tulipalon sattuessa mitään vakuutusyhtiöiden määräyksiä ja olet itse korvausvelvollinen! Mikäli siis päädyt hankkimaan tuntemattoman valmistajan laitteen, kannattaa oman turvallisuutesi takia varmistua siitä että laitteen mukana tulee seuraavat sertifikaatit: Valmistajan turvalaite vaatimusten mukaisuus todistus (Declaration of conformity), pakollinen R&TTE- hyväksyntä, useita EN- hyväksyntöjä ja lopuksi vielä GSM laitteille erittäin tärkeä: EMC- hyväksyntä.

  Celotron Oy:n kotimaiset automaatio- ja hälytys järjestelmät täyttävät kaikki nämä vaatimukset ja osa laitteitamme jopa niitä paljon tarkemmat sairaala ym. ympäristöjen vaatimukset !      

  CELOTRON - MADE IN FINLAND

   

  15 - 17.2.2008  ASTA- RAKENTAJA MESSUT 2008

  Olimme mukana omalla osastolla Tampereen Pirkkahallissa järjestettävillä ASTA-Rakentaja messuilla.

  Nähtävillä osastollamme (A1003) oli mm. Langattomia "UUTUUS" palo- ja murtovalvonta tuotteitamme, kiinteistöjen lämmön/ilmastoinnin ohjaukseen räätälöityjä sovelluksia ja useita muita hienoja, kuitenkin edullisia automaatio ja turvallisuus tuotteitamme.  Lisäksi nähtävillä oli hieman: "joka kodin" kameravalvontaa.

   

   

  5 - 8.2.2008  SÄHKÖ, VALO- AV  MESSUT JYVÄSKYLÄSSÄ

  Olimme mukana Onninen Oy:n osastolla Jyväskylän messuhallissa järjestettävillä "sähkö" messuilla.

  Messut olivat suuri menestys, nähtävillä osastollamme oli mm. myöhemmin tänä vuonna myyntiin tulevia uutuus Celotron kameravalvonta tuotteita jotka herättivät suurta kiinnostusta kaikissa järjestelmiin tutustuneissa ja poikivat jopa useita ennakkotilauksia vaikka tuotteiden lopulliset hinnat eivät edes olleet vielä tiedossa. Näistä ja muista uutuus tuotteistamme ilmoittelemme lisää hieman myöhemmin.

   

   

  2.1.2008  UUSI VUOSI STARTTASI LAADUKKAASTI, TUOTTEIDEMME TAKUUAJAT TUPLAANTUIVAT !

  Celotron Oy myöntää kaikille tuotteilleen vuonna 2008, tuplasti pidemmät: 24 ja jopa 36kk takuuajat.

  Tämän mahdollistaa edellisvuosien myytyjen laitteiden suureen määrään nähden olematon valmistus ja komponentti vikojen määrä ja varsinkin entisestään parantunut laadunvalvontamme. Celotron Oy valmistaakin muista alan toimijoista poiketen kaikki järjestelmänsä edelleen itse Suomessa ja luottaa erittäin vahvasti kotimaisuuteen / alan pioneeri asemaansa järjestelmien kehittäjänä ja luotettavana valmistajana.

   

   

  24.9.2007  CENTRO-B / TÄYDENNYS OHJEESEEN  (koskee vain mallia: CE-006)

  Mikäli pitkän sähkökatkon tai käyttämättömyyden johdosta pääsee järjestelmän akku tyhjentymään,
  irrota centron piirilevyyn menevä akun + johto ja annan akun latautua yön yli ennen järjestelmän  käynnistystä. Mikäli laite uudelleen kytkennän jälkeen lähettää sinulle jännite hälytyksiä, tarkista akun kunto. Akku on mahdollisesti syväpurkauksen johdosta vaurioitunut. Voit halutessasi lopettaa jännite hälytykset lähettämällä laitteeseen (päänumerosta) viestin:  #jännite pois

  CENTRO UUTUUS 2005

   

  10.7.2007  UUSI TUOTE-ESITE VALMISTUI

  Kuvaa klikkaamalla voit ladata itsellesi uusimman esitteemme (PDF-muodossa) jossa käsitellään GSM- pohjaisia sovelluksiamme sekä hieman videovalvontaa. Pyydä tarvittaessa tarkemmat tiedot tuotteista esim. sähköpostitse tai ihan paperiversioina.

  Uusi 2007 tuote esite sisältää mm. Centro, Home Controller, Pro Controller ja GSMGate hälytys, ohjaus ja valvontatuotteet.

   

  1.6.2007    KESÄN RAJUT KAMPANJAT NYT KÄYNNISSÄ !

  Useista eri Celotron järjestelmistä on nyt käynnissä perinteiset kesäkampanjat, se tarkoittaa sinulle selkeää rahallista etua kun ostat järjestelmäsi kesä- heinäkuun aikana. Kysy lisää uusista valmisratkaisuistamme ja kampanja tuotteista lähimmältä jälleenmyyjältäsi !

   Home Controller GSM hälytin ohjaa, valvoo, muistuttaa ja jopa pelastaa sinut pahimmalta...

   

  30.5.2007    CELOTRON JULKAISEE UUSIA, VALMIIKSI RÄÄTÄLÖITYJÄ PAKETTEJA

  Tarjoamme nyt useita erilaisia, valmiiksi mietittyjä ns. kokonaisratkaisuja mm. Maatalouteen, turkistarhaajille, asuntovaunuihin, veneisiin, autoihin, kesämökeille, työmaille ja jopa "din" kiskoon asennettavia hälytys- ja DATA modeemeja teollisuuden eri aloille.

  Kaikkien näiden räätälöityjen järjestelmien sydämenä sykkii luotettava ja edullinen Celotron Centro, johon on liitetty juuri kyseisen kohteen kannalta merkityksellisimmät anturit. Myös kotelointi, kosteuden, pakkasen ym. olosuhteiden sieto on valmiiksi mietitty aina kohteen mukaan. Kysy tarjous lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

  Järjestelmiämmehän saa jo lähes kaikilta paikkakunnilta, niitä myy mm. Sähkötarvikeliikkeet, turva-alan liikkeet, sähköasentajat ja löytyypä perus järjestelmämme nyt myös S-rauta markettienkin valikoimista. Katso lähin S-myymäläsi:    KLIKKAA KUVAA > 

   S-Rauta myymälät

   

  12.1.2007    TÄYSIN UUSITTU:         HOME CONTROLLER +              NYT MYYNNISSÄ !

  Celotron Oy:n mainetta niittänyt ja kaikkien aikojen eniten myyty järjestelmä on kokenut liudan muutoksia. Olemme lisänneet laitteeseen useita meiltä pyydettyjä "lisä" ominaisuuksia / herkkuja.  Uusi Home Controller onkin nyt laajuudessaan ja edullisessa hinnassaan ainoa laatuaan oleva kodinautomaatio / turvajärjestelmä koko maailmassa !

  Järjestelmällä voidaan esimerkiksi estää suuri osa paljon viranomaisia ja lehdistöä puhuttaneista asuntopaloista täysin automaattisesti: Vaikkapa TV:n tai pesukoneen alkaessa käryämään, katkaisee Home Controller automaattisesti laitteilta sähköt. Tällöin iso osa muuten varmasti alkavista paloista sammuu täysin itsestään. Laite lisäksi ilmoittaa tapahtuneesta sinulle selkeällä tekstiviestillä !  Vastaavasti voidaan toimia vesi, tai vaikkapa kaasuvuodon sattuessa. Home Controller vahtii, valvoo ja ohjaa kiinteistöäsi väsymättä ! 

  Tässä vielä muutamia, useista uusista toiminnoista: laite toimitetaan tehtaalla valmiiksi asiakkaalle "esi" ohjelmoituna, valikon toiminnan muutokset: nopeus/palautus ed.menuun, sisääntuloilla tapahtuvat täysin automaattiset releohjaukset, rajaton määrä ohisulkijoita, mahdollisuus ajastaa releiden toiminnot, maksuton GSMGate soitto-ohjaus toiminto, viive-rele toiminto, automaattinen antureiden kalibrointi, ym ym ... KYSY LISÄÄ !

  Oikealla olevaa kuvaa klikkaamalla voit ladata "mini" esitteen:

  HUOM: Järjestelmä on nyt saatavissa joko johdollisilla palovaroittimilla tai patteritoimisilla, täysin langattomilla palovaroittimilla. Muista mainita haluamasi malli, myyjälle !    

  Home Controller on markkinoiden monipuolisin hälytys, valvonta- ja GSM ohjaus järjestelmä. Miksi tyytyä Kiinalaiseen rihkamaan kun voit saada kotimaista huippu osaamista samaan hintaan !

   

  1.5.2006  CELOTRON MUKANA KYMMENISSÄ ERI TAPAHTUMISSA

  Olemme taas kesän aikana mukana kaikilla loma / asunto messuilla ja erilaisissa tuotekoulutustapahtumissa ympäri Suomen. Kannattaa tulla tutustumaan tuotteisiin paikkakunnallasi olevan, tai sinua lähinnä sijaitsevan sähkötukkusi luokse ! Lisätietoa tuotteistamme saat myös kaikista hyvin varustetuista sähkö- ja urakointiliikkeistä. 

   

  16.12.2005  UUSIA TUOTTEITA TULOSSA

  mm.  langaton kaukokäyttölaite: Centro, Home Controller & Pro Controller järjestelmiin, langaton digitallennin + kamerat (haluttaessa jopa 1km kantomatka), langaton kamera Pro Controller järjestelmään, langaton "kuvallinen" ovipuhelin, uutta anturitekniikkaa, koodi / avainlukkoja ym, ym. 

   

   

  1.8.2005  CELOTRON "HOTLINE" PUHELIN AVATTU

  Haluatko nopeasti lisätietoja tuotteistamme, askarruttaako sinua kenties jokin kodinturvallisuuteen liittyvä asia, tarvitsetko mahdollisesti pikaista asennus tai muuta apua mutta et kerinnyt soittamaan meille normaali työaikana ?  Ei hätää, meidät saa nyt kiinni myös iltasella ja jopa viikonloppuisin. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa viikolla klo 8 - 16:00 numerossa: 03-2831555 (normaali puhelinmaksu) ja klo 16:00 jälkeen / viikonloppuisin numerossa: 0600-98777  (1,50 €/min + pvm)  

   

   

  28 - 31.7.2005  CELOTRON OY MUKANA FARMARI 2005 MESSUILLA

  Celotron Oy:n gsm pohjaiset valvonta- ja ohjausjärjestelmät ovat nähtävissä Tampereella, Pirkkahallissa järjestettävillä Farmari messuilla, olemme paikalla yhteistyössä Heatek Oy:n kanssa.  Tervetuloa mielenkiintoisille messuille !

   

   

  27.7.2005  MURTOVARKAUDET SELKEÄSTI LISÄÄNTYNEET, CELOTRON PRO CONTROLLER JÄRKEVIN RATKAISU JO RAKENNUSTYÖMAALLE  

  Murtovarkaat ovat kesän aikana iskeneet lukuisille rakennustyömaille. Työmailta on varastettu tavaraa useiden tuhansien eurojen arvosta. Poliisi ei ole toistaiseksi edennyt mm Tampereen alueella tapahtuneiden varkauksien tutkinnoissa, poliisista kommentoidaankin että: "tuntuisi, että liiketunnistin ja kamera olisivat monessa tapauksessa parempi ratkaisu kuin esim: jonnekkin Helsinkiin (hän viittaa puheessaan maksullisiin turvapalveluihin) ohjattava hälytys. - Satoja tuhansia maksavassa talossa se tuntuisi aika pieneltä kustannuserältä, sanoo vanhempi konstaapeli Pasi Ahlgren Ikaalisten poliisista. Ahlgren sanookin että: - Poliisit eivät ehdi useinkaan paikalle murtotilanteessa ja maksetut vartijatkin vasta viiveellä, jos tällöin saadaan murrosta talteen vain kellonaika on se tekijöiden kiinni saamiseksi melko pieni apu.  (Lähde: Aamulehti 27.7.2005) 

   

   

  14.4.2005  CELOTRON OY MUKANA PAIKAT KUNTOON TV OHJELMASSA

  Celotron Oy:n gsm pohjaisten ohjaus- ja turvajärjestelmien kysyntä kiihtyy, mm: lukuisat erilaiset tv ohjelmat (Suomen lisäksi mm: Virossa ja Ruotsissa) ovat myös huomanneet ihmisten kiinnostuksen erilaisiin järjestelmiin. Kuluttajilta puuttuu selvästi tietoa järjestelmien mahdollisuuksista ja kaiken lisäksi alalla on paljon heikkolaatuisia mm: kaukoidässä valmistettuja hälytinjärjestelmiä jotka mustamaalaavat koko alaa. Varmin tapa välttyä ikäviltä ongelmilta on luottaa kotimaiseen tekniikkaan. 

   

   

  NYT MYYNNISSÄ,                   EDULLINEN HUIPPU UUTUUS: CENTRO

  Celotron on juuri tuonut markkinoille uuden, metallikoteloidun, todella pienikokoisen (7x11x3cm) ja edullisen gsm pohjaisen ohjaus- ja valvontajärjestelmän Centron. Tämä vain korttipakkaa hieman suurempi laite sopii käytettäväksi niin kotona, mökillä kuin autossa, veneessä, työmaakopeissa jne. Käyttö, ohjelmointi ja etähallinta tapahtuu helposti tekstiviesteillä. Haluttaessa laitetta voi käyttää myös koodi / avainlukolla, tai muulla käyttölaitteella. Tuotteen ominaisuudet ja todella korkea laatu lyövät kilpailijat kerralla pois laudalta. VARO KÄNNYKKÄVIRITYKSIÄ JA VALITSE TAATUSTI TOIMIVA JA MONIPUOLINEN CENTRO

   

   

   

  1.10.2004  HOME CONTROLLER  UUSIUTUI !

  Celotron Home Controller on kokenut joukon muutoksia, järjestelmä tulee nyt tyylikkäässä ja tukevassa valkoisessa kotelossa jossa on sisällä metallinen valkoiseksi pulverimaalattu runko.

  Järjestelmän asentaminen on nyt äärimmäisen helppoa: kaikkiin komponentteihin on helppo pääsy, sim- kortin asentaminen käy käden käänteessä ja ohjausreleiden kytkennät suoritat hetkessä: Kansi auki, 2 ruuvia auki ja pääset liittimiin käsiksi.

   

   

  16.7 - 15.8.2004  ASUNTOMESSUT HEINOLASSA

  Celotron Home ja Pro Controller olivat mukana myös Heinolan asuntomessuilla.

  Messut olivat suuri menestys, talot olivat upeita ja kävijöitä riitti. Kiinnostus Celotron tuotteita kohtaan oli valtava.

   

   

  18.6 - 11.7.2004  LOMA-ASUNTOMESSUT HARTOLASSA

  Celotron Home ja Pro Controller olivat näyttävästi mukana Hartolan messuilla. Useat kohteet oli varustettu Celotron ohjaus-ja valvontajärjestelmin. Erityisesti kiinnostusta oli herättänyt Dosentti Nenosen Pro Controller järjestelmä jota voidaan reaaliajassa valvoa mistä tahansa, kuvien tullessa omaan kännykkään talon useista eri kameroista.

  Kuvassa Pro Controllerin ottamaa kuvaa messuilta.  (HUOM: kuva 80% pienennetty.)

   

  4.3.2004    TELEPÄIVÄT TURUSSA

  Celotron Pro Controller oli mukana sähköalan ammattilaisille suunnatussa, Elektroskandian järjestämässä koulutustilaisuudessa.

  Kuvassa Pro Controllerin ottamaa kuvaa koulutukseen osallistuneista vieraista. (HUOM: kuva n. 80% pienennetty.)

  "Kuvavälitys murtotilanteista omaan kännykkään tulee lähiaikoina olemaan kaikkein halutuin asia valvontajärjestelmissä."  Totesi eräs paikallaolija.

   

  1.2.2004    HUIPPU UUTUUS: GSM GATE 2.0

  Celotron tuo markkinoille uuden tuotteen: GSM Gate 2.0 :n, laitteen jossa yhdistyy saumattomasti kodin automaatio, turvallisuus ja elämän helppous. 

  Laite on uusiutunut edeltäjäänsä nähden niin päällisin puolin kuin ominaisuuksiltaankin, kaiken lisäksi järjestelmä on nyt hinnaltaan kaikkien ulottuvilla.    SUOSITUS:  532 EUR.(alv 0%)

  Valikon kohdasta: tuotteet, löytyy lisää tietoa tästä odotetusta ja paljon kysytystä järjestelmästä.

   

   

   

  25.1.2004    Intersec 2004 Dubai

  Celotron osallistui yhdessä paikallisen maahantuojansa kanssa Intersec 2004 messuille 23.1 - 28.1.2004

  Celotron Pro Controller ja uusi GSM Gate 2.0 herättivät suurta kiinnostusta alan ammattilaisten keskuudessa. Vieressä (pienennettynä) Pro Controllerin ottama kuva messuvieraista.

                         
   

   

  15.10.2003    Finnsec 2003 Messut    

   

  GE-Interlogix Oy:n osastolla pääsi suuri yleisö vihdoinkin tutustumaan kauan odotettuun kuumaan uutuuteen: Celotron Pro Controlleriin. 

  GE-Interlogix Oy:n toimitusjohtaja Aki Pelkonen (kuvassa) oli erittäin tyytyväinen laitteen saamaan suureen kiinnostukseen ja positiiviseen palautteeseen. 

                                   
   

   

  15.10.2003    Valo - Sähkö - Ääni   2003  Messut

  Celotron Home Controller oli esillä myös Acte Oy:n osastolla - varmatoiminen gsm tekniikka muodostaa osaltaan laitteen ytimen.

  Laite on immuuni ukkoselle ja häiriöitä tuottaville adsl ym päätelaitteille.

                                 
   

   

  19.6.2003    Celotron Home Controller  Kurun Loma-asuntomessuilla

  Kurun loma-asuntomessuilla vieraillessasi voit käydä tutustumassa tarkemmin myös Celotron Home Controlleriin. Kohteessa nro 7 Sinikajo on Home Controllerin esittely ja myynti messujen ajan.

  Valvontaratkaisuksi Home Controller on valittu myös useisiin muihin loma-asuntomessujen kiinteistöihin.

  Tilaa uudistettu Celotron Home Controller-messuesite puhelimitse (03) 2831 555 tai sähköpostilla info@celotron.com


   
       
   
  1.4.2003    Celotron Pro Controller
  Tuotteen ensimmäinen julkinen esittely tapahtunut 19.3.2003 ja se löytyy Tekniikan Maailma 6B / Rakennusmaailma numerosta.

  Mm. kamerakuvaa GSM verkon kautta langattomasti välittävä Celotron Pro Controller tulee myyntiin 1.6.2003 alkaen.

   

   

   

  27.1.2003    Intersec 2003 Dubai
  Celotron osallistui yhdessä paikallisen maahantuojansa kanssa Intersec 2003 messuille 24.1 - 26.1.2003

  Messut olivat kaikin puolin suuri menestys.

                         
   

   

   

  31.10.2002   Ovet auki puhelimella - ilman kustannuksia
  Celotron GSM Gate -ohjausjärjestelmä mahdollistaa matkapuhelimen käytön avaimena / kauko-ohjaimena esimerkiksi sähköportteihin, nosto-oviin, puomeihin, sähkölukkoihin jne. Oven / portin avaussoitolla, josta ei synny kustannuksia, voit myös sytyttää valot ja aktivoida esim. kameran tai kulunvalvontajärjestelmän.

  Celotron GSM Gate jälleenmyyjinä kotimaassa toimivat Oy Crawford Door Ab ja Tampereen Paikoitusvaruste Oy. 
   

   

   

   

  22.10.2002  
  ” Kansainvälinen Detektor International -julkaisu on valinnut Celotron Home Controllerin vuoden 2002 kolmen parhaan turva-alan tuotteen joukkoon  ”   
          Detektor
   

   

  28.8.2002    Tekniikan Maailma 14/2002  -  Yksin kotona 
  "Home Controllerin asennus ja käyttöönotto käy helposti - järjestelmä on paljon muutakin kuin vain hälytin..."
   

  Olemme keränneet oheiseen listaan, asiakkaidemme useista pyynnöistä johtuen, hieman Celotron Oy:n järjestelmiin ja GSM pohjaisiin hälyttimiin / ohjaus järjestelmiin yleisesti / läheisesti liittyvää termistöä. 

  On tullut ilmi että useat erilaiset nimitykset / termit ovat asiakkaillemme vieraita ja varsinkin jotkut alan ammattisanastoon liittyvät termit ovat aiheuttaneet paljon päänvaivaa joten keräsimme teille mahdollisimman kattavan luettelon mielestämme tärkeimmistä termeistä. 

  Jotkut selitteistä ovat yleispäteviä ja toimivat siis mahdollisesti myös muiden valmistajien tuotteissa, joten emme vastaa mahdollisista muoto, käsite tms. virheistä kyseisessä listassa koska osa tiedoista on listaan kerätty erilaisilta alaa läheisesti käsitteleviltä internet sivustoilta. 

  Tulemme aktiivisesti päivittämään listaa sitä mukaa kun uusia termejä ilmenee.

   

  ADSL Laajakaistayhteys internetiin. Celotron Oy:n useat järjestelmät voidaan haluttaessa liittää joko rj45 johdolla tai langattomalla wlan yhteydellä adsl yhteyteen.
  Aktivoitumisaika Aktivoitumisajalla tarkoitetaan aikaa joka kuluu esimerkiksi hälytyksen aktivoinnista siihen että hälytys on lopullisesti kytkeytynyt päälle Celotron Centro, Gsmgate, Home Controller tai Pro Controller järjestelmässä
  Alijännitehälytys Kaikki Celotron järjestelmät ( Centro, Gsmgate, Home Controller, Pro Controller )  lähettävät haluttaessa  alijännitehälytyksen akun jännitteen laskemisesta liian alas.
  A-luokka VAKESin korkein rikosilmoitinluokitus.
  Avainkytkin Avainkytkimellä voidaan kaikissa ( Centro, Gsmgate, Home Controller, Pro Controller ) Celotron järjestelmissä aktivoida hälytykset päälle / pois.
  AT komento AT-komennoilla ohjataan / ohjelmoidaan erilaisia modeemeja.
  Bluetooth Taajuushyppelyyn perustuva lyhyen kantaman radiotekniikka joka on tulevaisuudessa käytössä useissa Celotron Oy:n järjestelmissä.
  B-luokka VAKESin rikosilmoitinluokitus. Celotron Pro Controller kuuluu tähän luokkaan. 
  Common Yhteinen, yleensä merkitys esiintyy Celotron Oy:n järjestelmissä maadoituksen yhteydessä: Common ground
  Centro Suuren suosion maailmalla ja varsinkin Suomessa saavuttanut, omassa hintaluokassaan ja monipuolisuudessaan ainoa laatuaan oleva gsm hälytys- ja ohjaus järjestelmä. Tätä järjestelmää on myyty pohjoismaissa ennätysmäärä.
  C-luokka VAKESin rikosilmoitinluokitus. Celotron Home Controller kuuluu tähän luokkaan.
  DNA GSM operaattori joka tarjoaa liittymiä Celotron GSM hälytys / ohjaus tuottteisiin
  DNS Toiminto joka selvittää koneen domain-nimeä vastaavan IP-osoitteen ja päinvastoin.
  Domain IP-osoitteen "selväkielinen vastine". ns. Domain nimi, eli :  https://www.celotron.com
  DTMF Dual Tone Multiple Frequency. ns. äänivalinta puhelimessa.
  EDGE GSM-järjestelmän modulointitekniikka, joka mahdollistaa suuret tietoliikennenopeudet.
  Esto Gsm puheluihin liitettävä palvelu, mm: numeronäytön esto - kyseinen toiminto estää mm. Celotron Oy:n maksuttoman GSMGate järjestelmän käyttämisen koska saapuvaa numeroa ei näytetä.
  Flash-muisti Muistityyppi joka on käytössä mm. Celotron DVR330 tallentimessa (kestävä, isokapasiteettinen ja edullinen muisti)
  Galvaaninen erotus Kahden eri jännitteen erottaminen toisistaan.
  GPRS General Packet Radio Service on GSM-verkon laajennus, joka on käytössä mm: Celotron Pro Controller järjestelmässä, tämä mahdollistaa nopean kuvien lähetyksen GSM verkon yli.
  GSM Maailman laajuinen, langaton puhelinverkko. Global System for Mobile Communication.
  GSM-moduuli GSM-pohjaisissa laitteissa oleva "ydin"
  GSM-signaali GSM-moduulin ilmoittama signaalin voimakkuus.
  GSM-valvontalaite Home Controller on GSM-verkkoa hyväksikäyttävä ohjaus- ja valvontalaite.
  GSM-hälytin Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkkoa hyväksikäyttäviä GSM-hälyttimiä.
  GSM-kauko-ohjain Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia GSM-kauko-ohjaimia.
  GSM-modeemi Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia GSM-modeemeja.
  GSM-ohjain Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia GSM-ohjaimia.
  GSM-kuvaus / kuva Celotron Pro Controller järjestelmä välittää tapahtumista GSM-verkossa langattomasti kuvia / kuvaa omaan kännykkääsi.
  GSM-ohjaus Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller laitteiden avulla voidaan tehdä erilaisia sähkölaitteiden ohjauksia GSM-verkossa.
  Home Controller Celotronin kaikkien aikojen suosituin ja eniten myyty järjestelmä. Uusin versio saatu juuri markkinoille, tähän huippu tekniseen kodin ohjaus ja valvontajärjestelmään kannattaa tutustua ihan tosissaan: https://www.celotron.com/new/pfd/HomeController2007.pdf
  HTTP Celotron Pro Controllerin käyttämä web kamera palvelimen muoto.
  Hälytin Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat hälytyslaitteita.
  Hälytysilmoitus Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller lähettävät hälytyksen joko tekstiviestillä, tai äänisoitolla.
  Hälytyskanava Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien sisääntuloja kutsutaan myös hälytyskanaviksi ja niitä on yhteensä: 4, 8 tai 15 kpl.
  Hälytysraja Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 tai Pro Controlleriin asetettu hälytyksen ylä- tai alaraja joka saa aikaan hälytyksen gsm puhelimeen.
  Hälytysviesti Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmät lähettävät tekstiviestin.
  Ilmaisin Liike-, savu-, kaasu-, lämpö-, vuoto-, tms. ilmaisin.
  Ilmoitinkeskus  Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller toimivat keskuksina, jotka muttavat ilmaisimien kärjen toiminnan selkokieliseksi viestiksi tai toiminnoksi.
  Ilmoituksensiirtolaite Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat laitteita, jotka siirtävät ilmoituksen esim. kännykkään, turvapalveluun tai muuhun valvomoon.
  IP Protokolla jonka avulla Celotron Pro Controller löytää oikeat kamerat kuvanottotilanteessa. ns. Internet Protocol.
  IP-osoite Internetverkossa olevan laitteen ns. laiteosoite. Jokaisella Pro Controller järjestelmällä ja sen kameroilla on oma IP osoite.
  ISDN Vanhanaikainen digitaalinen puhelinverkko, tämän on korvannut laajalti ADSL ja erilaiset kaapelimodeemiyhteydet.
  Java Ohjelmointikieli joka mahdollistaa erilaisten sovellusten kehittämisen Celotron Pro Controllerin kanssa käytettävissä kännyköissä.
  Jännite Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ilmoittavat akkunsa jännitteen haluttaessa helposti tekstiviestillä.
  Jännite hälytys Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmissä voidaan kytkeä automaattinen jännitehälytys päälle/pois.
  Kaksisuuntainen hälytystulo Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller lähettävät haluttaessa hälytysilmoituksen myös silloin kun hälytyksen aiheuttanut ilmaisin palaa normaalitilaansa, hälytyksen jälkeen.
  Kansainvälinen muoto GSM-verkossa käytettävä numeron alkumuoto, Suomessa +358.....
  Kansallinen muoto GSM-verkossa käytettävä normaali numero, esim. 050123456.
  Kauko-ohjaus  Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia kauko-ohjauslaitteita.
  Kohdevalvonta Yksittäisen kohteen tai esineen valvonta Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 tai Pro Controller järjestelmällä.
  Komento Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 tai Pro Controller järjestelmälle joko käyttölaitteella tai kännykällä annettava ohjelmointi-, toiminta-, ohjaus-, käyttö tai jokin muu tekstiviesti, painallus tai vaikkapa äänipuhelu.
  Kosteusilmaisin Kosteusilmaisin tunnistaa kosteuden valvottavasta kohteesta. Tämä anturi voidaan liittää kaikkiin Celotron Oy:n GSM-pohjaisiin hälyttimiin.
  Kotiverkko Kiinteistöön asennettava tiedonsiirtoverkko. Celotron Pro Controller kamerat osaavat hyödyntää RJ45 kotiverkkoa, myös normaali internet yhteys, jotkin: savuilmaisimet, liike ym ilmaisimet voidaan kytkeä suoraan kotiverkkoon.
  Kuittaus Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller lähettää haluttaessa kuittauksen kaikista sillä suoritetuista toiminnoista.
  Kuorivalvonta Rakennuksen ovien liittäminen hälytysjärjestelmään, toteutetaan yleensä magneettikytkimillä. Toiminto on mahdollinen kaikilla Celotron Oy:n gsm-hälytin järjestelmillä.
  Käyttölaite Rikosilmoitinkeskuksen käyttöön- ja ohjelmointiin käytettävä laite. Näitä voidaan kytkeä Celotron Oy:n järjestelmiin useita erilaisia, myös langattomia.
  LAN Lähiverkko. Sama kuin kotiverkko, mainitaan yleensä suuremmissa kiinteistöissä.
  Langaton hälytin Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller toimivat haluttaessa täysin langattomasti, langattomuudella tarkoitetaan yleensä GSM-hälytystä ja langattomia, patteritoimisia antureita.
  Langaton kauko-ohjaus Langaton kauko-ohjaus voidaan toteuttaa Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmillä.
  Lasirikkoilmaisin Tunnistaa lasin rikkoutumisen ja sisätilan paineen muutoksen jonka jälkeen aiheuttaa hälytyksen.
  Liikeilmaisin Useasti kutsutaan myös: PIR. Liikeilmaisin tunnistaa liikkeen.
  Liittymä Asiakkaan solmima sopimus operaattorin kanssa, liittymä tarvitaan kaikkiin gsm- pohjaisiin hälytys järjestelmiin..
  Linjavalvonta Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller valvovat kaikki vastussilmukka tyyppiset kaapeloinnit ja suorittavat hälytyksen myös silloin jos kaapeleita yritetään kopeloida.
  Loki Pro Controller kirjaa kaikki tapahtumat sisäiseen logiinsa, logi on kuin digitaalinen päiväkirja.
  Lähetysaika SMS-viestin lähettämiseen kuluva aika, normaalisti noin 1 sekunti.
  Lämpötila-anturi Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin liitettävä erittäin tarkka lämpötila-anturi jolle on järjestelmiin ohjelmoitu valmiiksi ns. korjauskäyrä jotta mittaus on tarkka koko alueella -70 / +120
  Lämpötilan mittaus Lämpötila-anturin avulla tapahtuva lämpötilan mittaus.
  Lämpötilan valvonta Valvotaan esimerkiksi huoneen lämpötilaa jotta se pysyy halutuissa rajoissa.
  M2M Koneelta koneelle tapahtuva kommunikaatio, yleensä digitaalinen. Celotron Oy valmistaa useita tällaisia, teollisuuden erikois järjestelmiä jotka kaikki toimivat gsm-tekniikan avulla.
  Magneettikytkin Avautuva kytkin joka yleensä asennetaan oviin / luukkuihin.
  Mode Erilaisia järjestelmän toimintatiloja nimitetään nimellä MODE
  Murtosilmukka Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien sisääntuloja voidaan nimittää myös murtosilmukoiksi (ammattisanastoa).
  NC Normally closed, eli avautuva kosketin.
  NO Normally open, eli sulkeutuva kosketin.
  Nukkuminen Celotron Centro:n gsm modeemi ns. nukkuu normaalitilassaan, aktivoituminen hälytyksen sattuessa kestää vain noin 20millisekuntia, tällä toiminnolla on tämän gsm-pohjaisen järjestelmän virrankulutus saatu ainoana maailmassa alle 10mA tasolle ! 
  Ohikytkentä Tällä tarkoitetaan erilaisia hälytystiedon uudelleen ohjauksia kanavasta toiseen, celotron Pro Controller järjestelmässä.
  Ohjauslähtö Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmissä olevia rele lähtöjä voidaan kutsua myös ohjauslähdöiksi.
  Ohjelmointitila Pro Controller ja Home Controller järjestelmissä on mentävä erilliseen ohjelmointitilaan jotta järjestelmän asetuksia voi muuttaa.
  Operaattori Tarjoaa GSM liittymän Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin.
  Ovimagneetti Ns. magneettikytkin, kärki sulkeutuu kun kytkimen magneettinen vastakappale tuodaan tarpeeksi lähelle. Näitä voidaan kytkeä kaikkiin Celotron gsm-hälytys järjestelmiin rajattomasti.
  Paikallishälytin Joskus sireeniä kutsutaan tällä nimityksellä, kyseessä siis kiinteästi paikallaan tapahtuva hälytys joko äänellä tai valolla.
  Parametri Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmille annettavia antureiden ym sisääntulojen ohjelmointeja / asetuksia voidaan kutsua parametreiksi.
  Passivoitumisaika Tällä tarkoitetaan Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien hälytyksen tapahtumisen jälkeen kuluvaa aikaa siihen kunnes järjestelmä uudelleen aktivoituu antamaan hälytystä.
  Perusvalvontatila Home Controller järjestelmässä on 2 tilaa, ns. perusvalvontatila jolloin kaikki vastussilmukkatyyppiset anturit ovat toiminnassa ja erikoisvalvontatila jolloin voidaan erikseen valita mitä antureita valvotaan.
  PIN-koodi PIN-koodi tulee aina poistaa SIM- kortista ennen Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmän ohjelmointia / käyttöönottoa.
  ProController Celotron Oy:n laajin järjestelmä joka lähettää kuvaa ja osaa itsenäisesti ohjata mm kodin sähkölaitteita.
  Puhelinluettelo Puhelinluettelo on Celotron Home Controller, Pro Controller ja Gsmgate järjestelmien sisäinen luettelo johon puhelinnumerot on tallennettu. Näitä numeroita voidaan hyödyntää kaikissa gsm ohjauksissa, hälytyksissä ym toiminnoissa.
  Pulssipituus Celotron Centro, Home Controller ja Pro Controller järjestelmissä voidaan helposti määrittää releiden toiminta-aika pulssipituus komennon avulla.
  Relekortti RU-04  Sopii useisiin Celotron järjestelmiin, relekortilla voit ohjata suoraan 4x 230Vac / 10A sähkölaitteita. Relekortti on DIN kisko asenteinen joten sen asennus käy käden käänteessä suoraan sähkökaappiin.
  Rikkari Ammattislangia ja tarkoittaa rikosilmoitinkeskusta.
  Rikosilmoitinkeskus Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat rikosilmoitinkeskuksia..
  Rikosilmoitinlaitteisto Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat rikosilmoitinlaitteistoja.
  Robottipuhelin Nimitys laitteelle joka automaattisesti soittaa tiettyyn numeroon, esim. Celotron Centro.
  RS232 Sarjaliikenneliityntä, Pro Controller järjestelmässä 2kpl ulkoisten järjestelmien, kuten sormenjälkitunnistimien ym kytkemistä varten.
  Ryöstöpainike Toinen nimitys "paniikki nappi", yleensä piilotettu nappi jota painetaan kun uhkaava tilanne syntyy.
  Sabotaasi Tällä tarkoitetaan esimerkiksi anturin rikkomista siinä tarkoituksessa että hälytys ei lähtisi eteenpäin, mahdotonta suorittaa Celotron järjestelmissä ilman hälytystä.
  Sabotaasivalvonta Aiheuttaa aina hälytyksen kun anturiin kajotaan, tämä on kaikissa ns. vastussilmukka tyyppisissä silmukoissa.
  Sabotaasisilmukka Ks. ed. kohta, tarkoittaa myös ns: "tamper" eli anturin kuorisuojaa.
  Sanomakeskus Välittää sms viestit gsm hälyttimistä asiakkaan kännykkään.
  Saunalahti Tarjoaa liittymiä Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin.
  Savuilmaisin Myös kutsutaan palovaroittimeksi, valvoo savun syntymistä ja aiheuttaa savua havaitessaan hälytyksen.
  Silmukka Silmukalla tarkoitetaan Celotron manuaaleissa yleensä jotain tiettyä sisääntuloa, voidaan käyttää myös nimityksenä esimerkiksi antureiden kytkentätavalle.
  SIM-kortti SIM-kortti tarvitaan kaikissa Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmissä, tämän saat liittymiä tarjoavilta yrityksiltä.
  Sisääntulo Kaikilla Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien sisääntuloilla voidaan mitata erilaisia suureita kuten: lämpötiloja, voltteja, resistanssia, mA, sulkeutuvia kärkiä, avautuvia kärkiä, vastussilmukkoja, resistanssia, painetta ym. Sisääntulo muuttaa anturin tiedon gsm hälytys viestiksi.
  SMS Tekstiviestijärjestelmä.
  SMTP Celotron Pro Controller käyttää kameroissaan ja niiden kuvien välityksessä sähköpostin kautta tätä kyseistä tietoliikenne protokollaa.
  Sonera Tarjoaa liittymiä Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin.
  TC35 Siemensin GSM-moduuli, Celotron Oy:n aikaisemmin käyttämä gsm modeemi jonka luotettavuus oli hieman kysymysmerkki, poistunut käytöstä Celotron Oy:llä välittömästi / kokonaan tiettyjen modeemissa havaittujen ongelmien ilmaannuttua. 
  TC45 Siemensin hieman uudempi GSM-moduuli jota myös aikanaan testattiin mutta ei otettu jatkuvaan käyttöön.
  TCP / IP Celotron Pro Controllerin käyttämä tiedonsiirto muoto kameroiden kuvien välittämiseen.
  Tekstiviestikeskus Välittää Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien gsm tekstiviestihälytykset asiakkaan kännykkään.
  Tekstiviestiohjaus Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmillä tapahtuva jonkin laitteen tai toiminnon ohjaus omalla kännykällä, käyttäen tekstiviestiä, esim. #aaaa lämmitys päälle 48  jolloin järjestelmä kytkee lämmityksen 48 tunnin ajaksi päälle.
  Telia Tarjoaa liittymiä Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus ja hälytys järjestelmiin.
  Tilatieto Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmistä voidaan koska tahansa tarkistaa minkä tahansa toiminnon sen hetkinen tila, esim. #lämpötila tila  jolloin Home Controller vastaa: Lämpötila nyt +23 astetta.
  Tilavalvonta Jonkin määritetyn tilan erillinen valvonta
  Tunnistin Jotkut vanhemmat asentajat nimittävät gsm hälytin laitteisiin liitettäviä antureita myös tunnistimiksi.
  Turvallisuusluokitus VAKES:in rikosilmoitinlaitteiden luokitus: A, B tai C luokka.
  Turvasuojaajakortti Turvaurakoitsijoilta nykyään vaadittava "pätevyys" josta myönnetään erillinen kortti poliisin toimesta.
  UMTS Kolmannen sukupolven ns. 3G  matkapuhelinverkko.
  VAKES Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliitto.
  Valvontatila Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmissä voidaan muutella eri valvontojen tiloja helposti pikakomennoin päälle/pois.
  Valvonta-aika Ennalta määritelty kiinteä valvonnan päällä / poissa olo kellonajan mukaan.
  Valvottu alue Tällä tarkoitetaan esim. liiketunnistimien tunnistus alaa tai yleisesti kohteen eri alueita joista antureita löytyy.
  WAP Wireless Application Protocol, käytössä monipuolisesti Celotron Pro Controller järjestelmässä.
  Varakäyntiaika Tällä tarkoitetaan aikaa jonka Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmien akku kestää sähkökatkon tullessa.
  Versionumero Merkattuna  kaikkien Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmien piirilevyyn.
  Viestin tunnus Tällä tarkoitetaan Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmiin lähetettävän ohjaus tai muun komennon alkuun tulevaa 1, 2 tai 4 merkkistä tunnusta jolla saadaan nostettua ns. turvaluokitusta.
  Viiveellinen hälytys Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmien eri hälytyksiin voidaan kytkeä viive, jolloin laite odottaa tietyn ajan hälytyksen tunnistuksesta ennen kuin antaa lopullisen hälytyksen, kutsutaan myös sisääntulo viiveeksi.
  Virheellinen ohjelmointi Celotron järjestelmä kuittaa aina kaikki annetut sms viestit ja tämä paluu viesti tarkoittaa että lähettämäsi viesti on ollut jollain tapaa virheellinen, joko väärin kirjoitettu tai väärässä muodossa.
  WLAN Langaton lähiverkko jota Celotron Pro Controller hyödyntää langattomien kameroiden liittämisessä järjestelmään..
  Vuoto ilmaisin Celotron Oy:n valmistama "Karisma" niminen vesivuodon ilmaisuanturi.
  Wavecom Maailman kuuluisin ja kehittynein GSM- modeemien / tekniikan valmistaja, Celotron Oy käyttää Wavecom modeemeita niiden korkean laadun ja ylivoimaisten ominaisuuksien vuoksi. Modeemi on tällä hetkellä markkinoiden kallein mutta osoittautunut hintansa vertaiseksi olemattomien vikojensa ja varmaakin varmemman toimintansa ansiosta. Tähän modeemi merkkiin luottaa myös: BMW, Mercedes Bentz ja Audi uusissa autoissaan.
  Älykäs toiminto Celotron Home Controller ja Pro Controller osaavat itsenäisesti suorittaa erilaisia toimintoja, esim. palovaroittimen havaitessa savua televisiosta, osaa Home Controller katkaista kyseisestä huoneesta sähköt, jolloin alkanut palo saadaan yli 7 tapauksessa kymmenestä sammumaan. Vain erittäin pitkälle kehitetyissä gsm hälytys ja gsm valvonta järjestelmissä kuten Celotron tuotteissa on tämänkaltaisia toimintoja
  Ääniohjaus Soittamalla puhelimella gsm hälyttimeen / ohjaimeen tapahtuu maksuton releen ohjaus, ns. GsmGate toiminto, useissa Celotron Oy:n gsm-pohjaisissa ohjaus järjestelmissä on tämä toiminto jo vakiona.

   

   
     Celotron Oy
   
     Yrittäjänkulma 5
     33710 Tampere
   
     Puh. 044 780 7700
     Hotline. 0600-98777 -
     ( 1,5 Eur/min )
     Mail:info@celotron.com
     Web:www.celotron.fi
  Tuotteet ja palvelut
   
  Etusivu
  Uutiset
  Tietoa meistä
  Hälytysjärjestelmät
  Murtohälyttimet
  Ohjausjärjestelmät
  Gsm järjestelmät
  Ovijärjestelmät
  Anturit / Releet
  Aikaseuranta
  Kulunvalvonta
  Videovalvonta
  Tallentimet
  Ccd-kamerat
  IP-kamerat
  Palontorjunta
  Tarvikkeet
  Esitteet
  Ohjekirjat
  Jälleenmyyjät
  Tukkumyyjät
  Yhteystiedot
  Referenssit
   
  Keskusrikospoliisi
  ST1 - Energia
  Onninen Oy
  Elektroskandia
  Ahlsell
  SLO
  Lämpövoimalat
  Lääketehtaat
  Vesistöjen valvonta
  Puolustusvoimat
  Oppilaitokset
  Elintarvikeala
  Paperitehtaat
  Ilmailuala
  Tallink-Silja
  Jäänmurtajat
  Oviteollisuus
  Arabiemiraatit
  Saksa, Norja
  Ruotsi, Tanska
  Kreikka, Venäjä
  Puola
   
  Yhteydenotto