FI  EN
Teemme elämästäsi hivenen helpompaa!
 
 

 
                                                                                                                                                 
 
UUTISET:
 
Huomio: Oletko tuotteidemme jälleenmyyjä tai haluaisitko ryhtyä sellaiseksi?
Voit liittyä vastaanottamaan uutiskirjeemme, se on helppoa ja onnistuu hetkessä:
<Klikkaat vain tästä>
  
       

 6.3.2019  SUPREME / PULSE KAMERAT NÄKYVÄT NYT MM. TV:SSÄSI

 
Supreme ja Pulse Kotiautomaatio järjestelmiemme käyttäjät voivat nyt katsella kameroidensa kuvaa älytelevisioissaan. Kameroista voidaan katsoa joko "Still" kuvia tai laitteestasi riippuen jopa "Live" videota. Kameroiden kuvaa voidaan katsella myös lähiverkkoon kytketyillä PC ja MAC tietokoneilla. Lisäksi kamerat voidaan nyt yhdistää maahantuomiimme YCX nvr ja xvr älytallentimiin. Ko. käyttöön soveltuvan kameramallin tunnistat oheisista kuvista (tv:n alapuolella)
     
<Tästä> Saat ladattua ohjeistuksen
 
        

      
 

19.2.2019  LAAJA PÄIVITYS CELOTRON PULSE JÄRJESTELMIIN

Pulse käyttäjät vastaanottavat tulevien päivien aikana täysin automaattisen päivityksen keskusyksikköihinsä, sekä Pulse-App sovellukseen. Päivityksen kautta aktivoituu järjestelmään joitakin tulevaisuuden toimintoja, sekä ehkä helpoiten huomattavana uutena ominaisuutena vaimennuspainike tietyille äänitoiminnoille. Samalla järjestelmään aktivoituu uusia vaihtoehtoja viiveaikoihin, ym. Järjestelmäpäivitys ei vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä, vaan se tapahtuu taustalla täysin automaattisesti. Laitteesi valitsee päivitysajankohdan vuorokausi/kello automaattisesti sellaiselle hetkelle kun järjestelmän käyttö on laitteen käyttöhistorian mukaan vähäisimmillään. (Tietyt toiminnot tulevat näkyviin Pulse-App älypuhelinsovelluksen seuraavien päivitysten jälkeen.)
    
  

1.1.2019  APPLE KÄYTTÄJILLE: SIRI - "PUHEOHJAUS", CELOTRON PULSE JÄRJESTELMÄÄN

Aloitamme uuden vuoden lupauksemme lunastamisen heti: Pulse sovellukseemme aktivoidaan tammikuun aikana SIRI, puheohjaus. Toiminnon aktivointiin ja käyttämiseen löytyy pian sähköinen ohjeistus Pulse:n iphone sovelluksesta. <Täällä> on hieman lisätietoa Apple Siristä, mikäli et ole jo siihen perehtynyt.
   
 

31.12.2018  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019 KAIKILLE ASIAKKAILLEMME !

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneesta, menestyksekkäästä vuodesta 2018. Uuden vuoden lupauksenamme on että tulemme entisestään laajentamaan ja parantamaan niin tuotevalikoimaamme, kuin muitakin palveluitamme 2019. 
    
 

1.10.2018  CELOTRON PULSE - UUTUUS TUOTTEEMME ESITTELYVIDEO JULKAISTU

Videolla näytetään peruspakkauksen käyttöönotto, sekä muutamia lisävarusteita. Katsomalla videon, saat hyvän käsityksen laitteen käytön helppoudesta ja monipuolisuudesta.
    
      
        

25.5.2018  GDPR TIETOSUOJASELOSTEEMME ON PÄIVITETTY

Asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeää. Haluamme että tiedät meidän käsittelevän henkilötietojasi aina vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme <Tästä>

Olemme kartoittaneet kaikki henkilötietoihin ja niiden käsittelyyn liittyvät osa-alueet täyttääksemme tietosuoja-asetuksen asettamat velvoitteet. Mikäli tietosuojaselosteeseen liittyen herää sinulla kysymyksiä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: info(at)celotron.com

   

20.5.2018  PULSE PORIN ASUNTOMESSUILLA

Kaikkien aikojen kovin (langaton) uutuus tuotteemme, PULSE - hoitaa Porin asuntomessuilla jo useamman talon turvallisuuden, kameravalvonnan sekä kiinteistöautomaation.
 
Asuntomessut käynnistyvät: 6.7 ja kestävät 5.8 asti. Messuilla tunnistat "Pulse" talot mm. Celotron Oy:n perinteisistä 24/7 murto- ja kameravalvonta tarroista. Osa tämän uutuus järjestelmämme antureista ja kameroista on niin huomaamattomia että saatat joutua hieraisemaan jopa silmiäsi...

Taloihin on sijoitettu sisälle myös erilliset mainostaulut, joista löydät hieman lisätietoa tästä edistyksellisestä tuotteestamme. 


     
<Tästä> saat ladattua uunituoreen PULSE esitteemme.
 
<Tästä> pääset asuntomessujen virallisille www sivuille.
        

 

Kuvia klikkaamalla siirryt tuotteen esittelyyn. 

      

 
      

4.4.2018  UUTUUS TUOTTEEMME: PULSE - WWW SIVUT AVATTU!

Celotron PULSE on Wlan/Lan/Gsm toiminen "uuden aikakauden" langaton hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöäsi. Verrattaessa kilpailijoihin, voi tätä uutuus järjestelmää kuvata kolmella sanalla: Ylivoimainen, Edistyksellinen ja Helpoin.
 
Laitteen pieneen kokoon on pakattu aivan uskomaton määrä ominaisuuksia, joista kilpailevissa laitteistoissa voidaan vain uneksia!

Suunnittelussa olemme panostaneet teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulse toimii olemassa olevassa internet yhteydessäsi, se ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen erillistä GSM liittymää.
Järjestelmä päivittää itsensä täysin automaattisesti, aina kun uusia ominaisuuksia tai turvallisuus päivityksiä on saatavilla.

Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa, reaaliaikaisesti.
Järjestelmän langattomien lisälaitteiden max. kantomatka on hulppea, n. 200m.
Laitteiston päivittäinen käyttö on helppoa graafisella sovelluksella, tai esim. lisävarustelistalta löytyvällä rf-id näppäimistöllä. Laite soveltuu siis yhtä hyvin sekä nuorisolle, kuin vanhuksillekin.
 
Järjestelmän lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin. Pulseen on saatavissa "perus" antureiden lisäksi myös useita erilaisia "älykkäitä" lisälaitteita. Tarvike valikoimamme laajenee jatkuvasti ja tuomme markkinoille pian jopa laitteistoon liitettävän ovipuhelimen.
      

 

Kuvia klikkaamalla siirryt tuotteen esittelyyn. 

PÄIVITYS: 1.5.2018

PULSE MYYNTI ON VIRALLISESTI ALKANUT!

 
   
   

PÄIVITYS UUTISEEN: 4.4.2018   UUTUUS: 5MP YCX - PTZ "MINI-BULLET" RIKKOO MYYNTIENNÄTYKSIÄ!

Tämän PTZ kameran myynti on ylittänyt kaikki odotuksemme. Pahoittelemme ensimmäisen erän äkillisen loppumisen aiheuttamia toimitusviiveitä! Varastotilanne 4.4.2018:  386 kpl 
- - - - - - - -
2.2.2018: Saimme ensimmäisenä maahantuojana Euroopassa, 5 MP - YCX - PTZ mini-bullet kamerat myyntiin!
 
Ominaisuuksia:
- 6MP kenno, 5MP "natiivi" tarkkuus, (4MP@25 kuvaa/s)
- Sähköinen, optinen zoom 2,7 - 13,5mm (n. 5x optinen zoom)
- Kääntö: 0-220 astetta / Kallistus 0-70 astetta
- Pitkä, n. 45m IR "taso-led" yönäkö mustan lasin takana
- Kestävät, hiiliharjattomat kääntomoottorit, patentoitu kuorman aistiva "vaimennettu" PT nivel. IP67 / -30C
- Kuten muutkin YCX kamerat, on tämäkin malli erityisen valovoimainen: F=1.2 (Vertailuna esim. Dahua Eco-Savvy 4MP kamerat, joissa F-arvo vaihtelee: 1.6 - 2.0 välillä!)
 
Lataa tästä esite!
  
  

 

< Kuvia klikkaamalla näet ne isompana >

 

   
   
   
   

PÄIVITYS ILMOITUKSEEN: 4.4.2018   MYYDÄÄN ESITTELYLAITTEET "NOPEIMMALLE":

Nyt lähtee surkuhupaisalla hinnalla nopeimmalle ostajalle, (ei tarvitse olla tiliasiakas) Celotron Oy:n tuotekoulutuksissa "näytetty", täysin virheettömässä kunnossa oleva: Hikvision TURBOHD tallennin (4-kanavainen) jossa 1TB kiintolevy + 2 kpl huipputarkat 5MP ulkokamerat, hulppealla yönäöllä. TAKUU 12KK !
 
      360 Eur (sis.24%alv)   
  
Soita: 03-2831555 tai laita sähköpostia!
   

   

 

 
HUOM. Mukana paketissa 2kpl huippulaadukkaat
5MP Hikvision kamerat:
DS-2ce16h1t-it3z

(mottoroitu 2,8-12mm varifocal zoom / 80m yönäkö)

 

 

Myymme nopeimmalle ostajalle, (ei tarvitse olla tiliasiakas) Celotron Oy:n tuotekoulutuksissa käytetyn, täysin virheettömässä kunnossa olevan: Hikvision Combo NVR tallentimen (1TB kiintol.) varustettuna: 2 kpl huippulaadukkaalla 3MP ulkokameralla ja n. 180 Eur arvoisella 8+2 porttisella POE kytkimellä. TAKUU 12KK !
 
      700 Eur (sis.24%alv)   
  
Soita: 03-2831555 tai laita sähköpostia!
   
Hikvision
DS7600 - 8 kanavainen NVR "Combo" tallennin toimitetaan pitkälle valmiiksi konfiguroituna. Laite on suomenkielinen ja todella helppokäyttöinen.
    
-----
  
Järjestelmä on palkittu kansainvälisesti "Detector International Innovative Achievement" palkinnolla, CCTV kategoriassa.

Tallentimesta kirjoitettiin mm. "Tämä käsittämättömän ohut ja tyylikäs monitori pettää katsojan silmää ja kätkeekin sisäänsä täysiverisen NVR järjestelmän, joka on myös helppo käyttöönottaa/asentaa".

DS7600 kätkee sisäänsä myös liudan uusia ja fiksuja ominaisuuksia, joita ei pelkistä NVR laitteista löydy, kuten: Se toimii tarvittaessa huippu terävänä tietokoneen monitorina ja sitä voidaan käyttää myös ns. POS yksikkönä, näyttämään esimerkiksi tiedotuksia ja/tai mainoksia vaikkapa kaupan asiakkaille. Järjestelmässä on myös kätevä lämpöjälki ominaisuus (vaatii tietyt kamerat) jolloin voidaan seurata asiakkaiden liikehdintää kaupan eri hyllyillä tai tiloissa.

 
HUOM. Mukana paketissa 2kpl huippulaadukkaat
3MP Hikvision kamerat:  
DS-2CD2CD2T32-i8

 

     
     
   

1.11.2017  UUSI FW OHJELMISTO SUPREME IP-KAMEROILLE

Kameravalmistajamme on julkaissut uuden FW version tiettyihin kameramalleihin.
   
Päivitys parantaa mm. kameran erottelukykyä, päivä/yö tilan kytkeytymistä ja mikä tärkeintä: korjaa samalla mahdollisen tietoturva-aukon joka koskee wlan verkoissa ilmi tullutta haavoittuvuutta.
 
Päivitys on helppo suorittaa itse, mikäli omaa perustaidot pc/windows koneen käyttöön.
  
Suosittelemme kameroiden ohjelmiston välitöntä päivittämistä, eteenkin jos käytössä olevaa internet yhteyttä ei ole suojattu nykyaikaisella palomuurilla.
 
Saat päivityspaketin: TÄSTÄ!
      

 

 
  

1.7.2017  CELOTRON SUPREME MIKKELIN ASUNTOMESSUILLA 14.7 - 13.8

Langaton "uutuus" valvonta- ja ohjausjärjestelmämme: Celotron Supreme, löytyy Mikkelin asuntomessuilla jo useasta kiinteistöstä.
 
Viralliset demo kohteemme ovat: nro. 7 "Villa Kotikallio", sekä: nro. 31 "Samitalo 127".
Kohteissa on näkyvillä Supreme keskukset antureineen, sekä hieman lisätietoa tästä monipuolisesta tuotteesta.
   
Voit ladata tästä itsellesi Mikkelin messukohteiden virallisen luettelon / esitteen.
      
Tervetuloa tutustumaan!
    
Emme jaa kohteissa ekologisista syistä johtuen paperisia esitteitä lainkaan vaan saat ladattua / voit lukea niitä tuotteemme omalla www- sivulla. Kohteissa on nähtävillä esitteiden QR-koodit ja perinteiset www- osoitteemme. Voit toki siirtyä tuotteen esittelysivulle jo nyt, oikealla olevaa kuvaa klikkaamalla...

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteeseemme...

 

   

1.6.2017  CELOTRON "ILMAISIMET JA ANTURIT" OSIO PÄIVITETTY

Olemme saaneet alkuvuodesta useita uusia tuotteita, sekä edustuksia anturivalikoimiimme.
 
Löydät täältä nyt kätevästi tuoteryhmittäin eroteltuna langalliset ja langattomat anturit ym. lisätarvikkeet.
     
Tervetuloa tutustumaan !
 

 

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin...

 
 
     

1.5.2017  CELOTRON "TARVIKKEET" OSIO PÄIVITETTY

Olemme saaneet alkuvuodesta useita uusia tuotteita- ja edustuksia tarvikevalikoimaamme. Mikä parasta, lisää tuotteita on alkuvuoden aikana tulossa vielä mm. UPS- ja GSM tarvikkeisiin.
    
Tervetuloa tutustumaan !
 

 

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin...

   
   

 1.1.2017  CELOTRON SUPREME -  UUTUUS VIRALLISESTI JULKAISTU

Celotron Supreme on täysin uudenlainen hälytinlaite, jonka käyttö ja ohjelmointi tapahtuu kätevällä älypuhelinsovelluksella. Laitteen käyttöönotto on tehty niin helpoksi ja nopeaksi, että se onnistuu vaivatta kuluttajilta itseltään. Laitetta asentava henkilö tarvitsee ainoastaan Android- tai Apple-puhelimen ja ohjelmisto neuvoo loput.
 
Celotronille tuttuun tapaan, järjestelmään on pakattu suuri määrä edistyksellisiä ominaisuuksia: ääntä, ohjauksia, mittauksia ja laite jopa keskustelee teräväpiirtoisten valvontakameroiden kanssa. Kamera välittää pelkän still-kuvan sijaan HD-tasoista livevideota ja käyttäjä pystyy katsomaan verkon yli jopa usean päivän liikkeentallennukset laitteen muistista.
 
Langattomia antureita ym. lisälaitteita voidaan ohjelmoida hulppea 99 kpl ja kameroitakin peräti 12 kpl.
 
Peruspakkaukseen kuuluu kaikki tarvittava: Näytöllinen, hipaisuherkkä keskus gsm-modeemeineen, akku + virtalähde, langattomat kauko-ohjaimet x2, langattomat ovimagneetit x2 ja langaton liiketunnistin. Laitteessa on lisäksi sisäinen sireeni. Langaton lisälaite tarjonta Supreme järjestelmään on varmasti yksi markkinoiden laajimpia, ellei jopa laajin.
 
 
 

 

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteeseen...

 

1.9.2016  CELOTRON OY:STÄ POHJOISMAIDEN PÄÄVARASTO YCX-VIDEOVALVONTATUOTTEILLE

Olemme solmineet monivuotisen pohjoismaita koskevan jakelusopimuksen Shenzhen YCX Electronics Co., Ltd:n kanssa. Kotimassa Celotron Oy toimii myös tuotteiden tukkumyyjänä.
 
YCX on yksi kaukoidän johtavista ja nopeiten kasvavista CCTV tuotteiden valmistajista. YCX on erikoistunut IP- puolen tuotteisiin mutta heillä on lisäksi useiden vuosien kokemus myös: CCD, CVI, TVI, AHD ja SDI tuotteista. YCX on ollut aktiivisesti mukana useissa kansainvälisissä projekteissa, kehittämässä alan tuotteita.
 
YCX:n kehitystiimissä työskentelee yli 150 työntekijää, 2500 neliön toimitiloissa. Heidän laadunvalvontansa on yksi alan tarkimmista.
 
YCX kehittää ja valmistaa tuotteensa Taiwanissa ja Japanissa sijaitsevien tytäryhtiöidensä kanssa. Tuotteita onkin useasti pidetty parempilaatuisina ja viimeistellympinä kuin puhtaasti Kiinassa valmistettuja. Tämä yhteistoiminta myös mahdollistaa tuotteiden pitkät takuut, erittäin kilpailukykyiset hinnat ja uskomattomat ominaisuudet.
 
IP-kameramallistossa on liuta mielenkiintoisia uutuuksia, mm. PTZ "bullet" kamerat 100m yönäöllä, liikkettä seuraavat "autotracking" kamerat, 5MPix moottori zoom bullet- ja dome "starlight" kamerat, ym. 
 
Kaikki YCX tuotteet ovat mm. CE, FCC, ROHS, SGS ja UL hyväksyttyjä.
Heiltä löytyy lisäksi tuotteita jopa happo- ja räjähdysvaarallisiin tiloihin.
 
YCX tuotteita myydään jo yli 80 maassa, nyt myös pohjoismaissa !

Etsimme YCX tuotteille uusia jälleenmyyjiä. Mikäli sinua harmittaa hävityt tarjouskilpailut, maahantuojat jotka myyvät itse sinun ohitsesi tai nykyisen edustamasi merkin jatkuvat laatu ym. ongelmat on YCX silloin kuin tehty sinulle. Ole meihin yhteydessä, et tule pettymään:   info@celotron.com

 

Suomenkielisissä ja helppokäyttöisissä YCX NVR-tallentimissa on POE lähdöt ja kasvontunnistus vakiona = et tarvitse siihen kalliita erikoiskameroita, kuten esim. Hikvision tuotteilla.

Kuvassa 5MPix 2,8-12mm sähköisellä zoomilla varustettu, 60m yönäkökamera

 
 

2015/2016  HIKVISION COMBO-IP TALLENNIN PALKITTU

Hikvision DS7600 - 8 kanavainen NVR "Combo" tallennin palkittiin kansainvälisesti "Detector International Innovative Achievement 2015" palkinnolla, CCTV kategoriassa.

Tallentimesta kirjoitettiin mm. "Tämä käsittämättömän ohut ja tyylikäs monitori pettää katsojan silmää ja kätkeekin sisäänsä täysiverisen NVR järjestelmän, joka on myös helppo käyttöönottaa/asentaa".

DS7600 kätkee sisäänsä myös liudan uusia ja fiksuja ominaisuuksia, joita ei pelkistä NVR laitteista löydy, kuten: Se toimii tarvittaessa huippu terävänä tietokoneen monitorina ja sitä voidaan käyttää myös ns. POS yksikkönä, näyttämään esimerkiksi tiedotuksia ja/tai mainoksia vaikkapa kaupan asiakkaille. Järjestelmässä on myös kätevä lämpöjälki ominaisuus (vaatii tietyt kamerat) jolloin voidaan seurata asiakkaiden liikehdintää kaupan eri hyllyillä tai tiloissa.

 

 

24.6.2015  HIKVISION NÄYTTÄVÄSTI ESILLÄ AMT PALVELUSSA

Hikvision TurboHD tallenninmallisto tukee Full HD-videokuvan siirtoa perinteisen koaksiaalikaapelin kautta ja se luo asiakkaalle ns. Tribrid-yhteensopivuuden. Tällöin voidaan hyödyntää yhdessä tallennusjärjestelmässä peräti kolmea eri tekniikkaa: CCD, HDTVI ja IP- kameroita. Tämä mullistava uusi HDTVI teknologia onkin täydellinen läpimurto analogisen siirtotekniikan evoluutiossa ja mahdollistaa vanhojen järjestelmien päivittämisen teräväpiirto (1080P FULLHD) aikakauteen erittäin pienin kustannuksin, koska olemassa olevat vanhat kaapeloinnit voidaan hyödyntää.

Lataa tästä:

- TRIBRID ARTIKKELI -

17.2.2015  HIKVISION TUOTTEET NYT SAATAVILLA

Aloitimme maailman suurimman IP- kameroiden ja tallentimien valmistajan: Hikvision, tuotteiden maahantuonnin.

Hikvision on ollut jo 2 vuotta peräkkäin alansa ylivoimainen markkinajohtaja. Heidän uskomattoman vahvan, lähes 3000 hengen tuotekehitys tiiminsä panos näkyy tuotteiden jokaisella osa-alueella. Missään kohtaa tuotantoketjua ei ole tingitty, siitä kertoo jo poikkeuksellisen pitkät takuut ym. Hikvisionin tuotevalikoima onkin täysin vailla vertaansa.

Hikvision tuotteet eroavat massasta monin tavoin, he ovat mm. kehittäneet tiettävästi ensimmäisenä maailmassa ns. "Tribrid" tallennin sarjan, joka tukee CCD, AHD ja IP kamerat. Heidän IP kamerat ovat ns. heti valmiita - toisin sanoen "täysin asetuksettomia", kaiken kruunaa teräväpiirtoiset (jopa 4K) älykkäät tallentimet jotka konfiguroivat käytännössä itse itsensä (kaikki toki Suomenkielisiä), PTZ dome kameroita 150, 500 ja jopa 1km zoomilla / yönäöllä, ym.

Tulemme pian päivittämään videovalvonta osiomme, lisäten sinne oman valikoimamme Hikvision tuotteista.

 • Huom. Vaikka oma "varastomme" ei sisällä aivan kaikkia tuotteita, on ne kuitenkin kauttamme erittäin nopeasti saatavissa. Toimitukset tapahtuvat Hollannissa sijaitsevasta päävarastosta yleensä alle viikossa.
 • Lataa tästä:

  -YRITYSESITTELY-

  -TUOTELUETTELO-

  -TRIBRID UUTUUS-

  13 - 15.2.2015  ASTA- RAKENTAJA MESSUT

  Olimme mukana omalla osastolla, Tampereen Pirkkahallissa järjestettävillä ASTA-Rakentaja messuilla.

  Nähtävillä osastollamme oli mm. uusia murto- ja videovalvonta tuotteitamme, kiinteistöjen lämmön/ilmastoinnin ohjaukseen räätälöityjä sovelluksia, sekä muita automaatio ja turvallisuus tuotteitamme.

  Julkistimme messuilla myös, täysin uudenlaisen Centro G4 - ohjaus, mittaus ja valvontalaite sarjamme. Tuotteet saivat paljon huomiota ja meillä onkin ollut täysi työ vastata kaikkeen asiakaspalautteeseen mitä saimme mm. sähköpostitse messujen jälkeen.

  Uskomme että tämä mallisto tuleekin tietyllä tapaa mullistamaan pienikokoisten valvonta ja ohjauslaitteiden markkinat.

  Lehdistötiedotteen voit ladata oheista kuvaa klikkaamalla -->   

  Kiitos käynnistä !

   

   
  21.8.2014
     
  Iltalehti uutisoi poliisin kommentin asuntomurroista:
     "Tämä on räjähtämässä käsiin"

  Jutussa mainitaan erikseen lounais-suomi mutta useat vakuutusyhtiöiden ym. tahojen tekemät listat kertovat vieläkin karumpaa tekstiä.

  Suomi ei ole asuntomurtojen osalta enää pumpulissa uinuva paratiisi vaan ne ajat ovat pysyvästi historiaa.

  Useiden erilaisten asiantuntijoiden lausuntojen mukaan kansalaisten tulisikin nyt varautua rikollisuuden räjähtävään kasvuun. Rikollisuuden kasvua kiihdyttää mm. huono taloustilanne ja valitettavasti myös väkimassojen helppo liikkuminen rajoilla.

  Celotron Oy:ltä löydät kaikki "tee-se-itse" miehen laitteet, lämmönohjauksesta ja hälyttimistä aina videovalvontaan asti, unohtamatta viimeisintä huutoa olevat, satojen kameroiden digitaaliset- ammattilaiskäyttöön tarkoitetut hälytys ja valvontajärjestelmät.

  < Tästä linkistä tai viereistä kuvaa klikkaamalla näet artikkelin >

  Uutinen
   
   
  1.8.2014
   
  UUTUUS:  Celotron P2P langaton kameravalvonta

  Tämän innovatiivisen kameravalvonnan asennus on nyt äärimmäisen helppoa: Kytket vain keskusyksikön, sekä langattomien sisä/ulko kameroiden muuntajat pistorasioihin ja syötät lopuksi android / iphone puhelimesi Celotron P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan, sarjanumeron = VALMISTA TULI !

  Saatavissa 2 erilaista mallia: 7” näyttöön rakennettu ”combo” sekä hieman edullisempi ns. ”set-top-box”.

  Laitteiston internet yhteys ei siis vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten laittamista ym.

  Järjestelmä tukee 4 kpl langattomia HD kameroita. Tallennus tapahtuu liikkeentunnistuksesta, ajastettuna tai jatkuvasti: 2x 720P HD teräväpiirto ja 2x VGA. HD / VGA tallennus on itse valittavissa kamerakohtaisesti.

  Molemmat keskukset voidaan kytkeä mukana tulevalla johtosarjalla myös olemassa olevaan televisioon.

  Laitteen etäkatselu esim. ”älypuhelimella” tarvitsee toimiakseen ainoastaan jonkin olemassa olevan: adsl, gsm-mokkula, 3g, 4g, tai ylipäätään siis jonkin toimivan internet yhteyden.

  Järjestelmä tukee Android ja iphone puhelimet (omat sovellukset) sekä tietokoneissa Vista, Windows 7 ja 8 käyttöjärjestelmät (oma sovellus).

  Lisävarusteena saatavissa myös erillinen wlan tukiasema gsm-mokkuloille.

  Tästä linkistä tai viereistä kuvaa klikkaamalla pääset tuotesivulle.

   
   
   
   
   
   
   
   
  31.7.2014
     

  Celotron Oy:lle myönnetty korkea "rating alfa" luottoluokitus

  Olemme saavuttaneet liiketoiminnallamme korkeimman Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain n. joka kymmenes suomalaisyritys.

  Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

  Luokituksen myönsi Suomen Asiakastieto Oy, joka on kotimainen / toiminnaltaan vastaava luokittaja kuin esim. Soliditet - AAA.

  < Tästä linkistä tai viereistä logoa klikkaamalla näet sertifikaatin >

  Luokitus
   
  3.4.2014
     

  Starttaamme Celotron EAGLE-HYBRIDI tallennin kampanjan, joka suorastaan: "loksauttaa leuat" kilpailijoilta !

  Kampanja voimassa vain:  7 - 20.4.2014  välisen ajan.
   
  Tästä linkistä löydät tallentimien tarkemmat tekniset ym. tiedot ja tästä linkistä löydät tiedot kameroista.
   
  Kaikissa paketeissa vakiona mukana HUIPPU LAADUKKAAT OSAT:
   
  - Hybridi CCD/IP tallennin: 4, 8 tai 16 kanavaa (CCD)
  - Kiintolevy: 1 TB
  - Näyttö: (FULLHD) LCD / 21,5"
  - Kamerat: 4 kpl ULKO- kameroita (1000TVJuovaisia) 1,3MP malleja, asiakkaan oman tarpeen mukaan joko: 2,8 -12mm zoomilla TAI 9 - 22mm zoomilla.
  - Ethernet muuntimet: 4 kpl (Mahdollistaa CAT5/6 kaapeleiden käytön kameroille = et tarvitse lainkaan erillisiä coax ja sähköjohtoja)
  Acer V226 21.5" Full HD VA LED -näyttö.
  Kuvaa klikkaamalla näet isomman kuvan !
   
   
  01.01.2013
     

  UNIVERSAALI GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN NYT SAATAVILLA !

  Tämä uusi yleismallin lämpöpumppuohjain toimii kenen tahansa valmistajan lämmitys/jäähdytyslaitteella joka vain on varustettu IR- kauko-ohjaimella.
   
  Laitteeseen voidaan ohjelmoida peräti 6 kpl erilaisia lämmitystiloja, joita voidaan sitten helposti omalla kännykällä kytkeä päälle / pois, tilanteen niin vaatiessa. Voit asettaa esimerkiksi ns. ylläpitolämpötilan, esim. 10 astetta, sekä esim. 21 asteen ns. "kotona" tilan. Lisäksi voit ohjelmoida laitteeseen +1 aste tai -1 aste toiminnon ym. ym.
   
  Laite on testattu jo lähes kaikilla Suomessa myytävillä lämpöpumpuilla ja niiden eri versioilla, esim. Panasonic, Mitsubishi, LG, Bosch, Onnline, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Fujitsu, Daikin, Toshiba, sekä yli 20 muuta !
   
  Järjestelmä on todella helppo ohjelmoida ja käyttää. Voit jopa valita haluamasi käyttökielen: (tehdas asetus: Suomi) muut kielet: Englanti, Ruotsi, Norja, Viro, Tanska, Islanti.
   
  Informatiivinen väri LCD näyttö opastaa ja kertoo mitä milloinkin pitää tehdä! Näytöltä näkee myös kiinteistön lämpötilan, gsm kentän voimakkuuden, sekä operaattorin. Lämpötilan muuttaminen tapahtuu helposti ja näppärästi lyhyellä sms viestillä. (Myöhemmin tulossa myös android kosketusnäyttö sovellus.)
   
  Laitteeseen voidaan ohjelmoida huoneiston lämpötilalle ns. alarajahälytys, sekä ylärajahälytys- jotta tiedät aina mitä kiinteistössäsi tapahtuu.
   
  Järjestelmässä on pitkäkestoinen akku ja se myös ilmoittaa sinulle sähkökatkosta / sähköjen palautumisesta. Laite voidaan asentaa seinälle tai pöydälle. (Asennusjalka ja laturi ovat mukana pakkauksessa).
   
  Oheista kuvaa (tai tästä) klikkaamalla saat ladattua uunituoreen esitteen.
   
  UUTUUS GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN
   
  < SVH: 260 Eur (sis:24%alv) >
   
   
  UUTUUS GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN
   
  Laitteen informatiivinen LCD näyttö neuvoo ja opastaa sinua. Ohjelmointi onkin nyt  äärimmäisen helppoa.
   
  10.11.2013
     

  "LIIKETTÄ AUTOMAATTISESTI SEURAAVA" DOME KAMERAMME UUDISTUI - LASKIMME SAMALLA KILPAILIJOIDEN KIUSAKSI HINTAAMME !

  Kamerassamme on nyt yli 200m yönäkö. Tämän mahdollistaa uuden tyyppiset laser IR ledit.
   
  Kamera on yhteensopiva kaikkien CCD tallentimien kanssa mutta parhaan lopputuloksen kamerasta saa irti Celotron 960H tallentimilla koska kameran resoluutio ylittää kilpailijoiden tallentimien tarkkuuden.
   
  Tiesitkö: Kaikki kilpailevat CCD tallentimet ja kamerat toimivat ns. matalalla D1 = 720x520 tarkkuudella mutta Celotron tallentimet ja kamerat toimivat korkeammalla 960H = 968x520 tarkkuudella. Kuva vastaakin ominaisuuksiltaan 1 MPix "IP" kameroita mutta hintamme on silti jotakin aivan muuta kuin IP- maailmassa !
   
  Kerromme mielellämme tallennin laitteistamme sinulle lisää ja toimitamme esitteet !
   
   
  <Tuotesivulle pääset: TÄSTÄ>
   
  21.3.2013
     

  UUSI CENTRO MALLISTOMME JULKISTETTU

  Uusia ominaisuuksia ovat mm. 4 analogista + 8 digitaalista sisääntuloa = 12 kanavaa.
   
  Radikaalein uudistus on ns. "seurantatermostaatti". Voit lukea tästä ominaisuudesta, sekä muista tuotteen uutuuksista, klikkaamalla viereistä kuvaa.
   
  Uudet ominaisuudet koskevat kaikkia Centro pohjaisia järjestelmiämme, sekä huippu suosittua yhdellä napilla ohjelmoitavaa: Kotivahti tuotettamme.
   
  Kerromme mielellämme laitteista lisää ja toimitamme sinulle esitteet !
   
  Huom. Oheiset / tiedotteen kuvat, Android ohjelmasta ovat kuvitteellisia, ns. ohjelmoijan luonnoksia.
   
   
  <Tuotesivulle pääset: TÄSTÄ>
   
  21.3.2013
     

  HUIPPU EDULLINEN 7" GSM PUHELIN - TABLET TIETOKONE NYT SUORAAN MEILTÄ, HINTAAN:  225 EUROA !!! (sis.24%alv)

  Point Of View:  ONYX 527  7"-taulutietokone/puhelin, Android 4.0, kapasitiivinen kosketusnäyttö, Cortex A9 (Dual Core) 1.2GHz, 1GB, 3G, 802.11b/g/n, Bluetooth, Mini-USB, Mini-HDMI, microSD, GPS, musta.
   
  Taulutietokone, jossa kapasitiivinen kosketusnäyttö viidelle pisteelle samanaikaisesti ja 1024x600 pikselin resoluutio. Sisällä Cortex A9 1.2 GHz, 1GB DDR3-muisti ja 8GB flash-muisti. Taulutietokone toimii nyt siis myös puhelimena!

  - GPS (opastava)
  - Kaksi simkortin lukijaa (WCDMA/EDGE/GSM/GPRS).
  - MicroSDHC kortinlukija, joka lukee jopa 32GB kortit.
  - Sisäänrakennettu verkkokamera ja mikrofoni videopuheluille.

  Mitat (LxSxK): 195x11x124mm.
   

  <Tilaa: TÄSTÄ>

  <Lataa esite: TÄSTÄ>

   

   
  21.2.2013
     

  VERTAILIMME 9 ERIMERKKISTÄ, 4-KANAVAISTA TALLENNINTA

  Useiden asiakkaidemme pyynnöstä, keräsimme listaan eri maahantuojien tallentimien ns. eroavaisuudet, verrattuna: Celotron Eagle-4 malliin.

  Taulukko on karua luettavaa, yllätyimme jopa itsekin kuinka suuria hinta / laatu eroja eri laitteistojen ja valmistajien välillä tänä päivänä onkaan. Taulukosta on tarkoituksella jätetty pois useita ns. itsestään selviä ominaisuuksia, kuten liikkeentunnistus ym. jotka löytyvät nykyään jokaisesta laitteesta.

  Yksi suuri ongelma kuluttajan kannalta tällaisia laitteistoja vertailtaessa on se että useat maahantuojat joko tarkoituksella tai ymmärtämättömyyttään jättävät useita, tärkeitäkin yksityiskohtia tuotteistaan kertomatta. Myös meillä oli melkoisia ongelmia löytää kaikkia faktoja, osa tiedoista onkin kaivettu jopa Saksalaisia sivustoja myöden.

  Taulukon hinnat ovat internetistä, jälleenmyyjien sivuilta otettuja.
   

  <Kuvaa / tätä klikkaamalla näet vertailun>

  <Tästä siirryt Celotron tallentimien sivulle>

   
  19.1.2013
     

  UUSI KUVASTOMME ON NYT LADATTAVISSA

  Kauan kaivattu, täysin uusi kuvastomme on nyt verkossa.

  Kuvastosta löytyy melkoinen määrä kokonaan uusia tuotteita, jo myynnissä olevia, sekä pian myyntiin tulevia mahtavia uutuuksia! Uutta ovat mm. erilaiset "minimi" kokoonpanot joilla pääsee nyt entistä edullisemmin käsiksi turvallisuuden ja sähköautomaation kiehtovaan maailmaan.

  Valikoimamme on kasvanut erityisesti mm. kulun ja videovalvonnan saralla. Olemme solmineet lukuisia uusia maahantuonti sopimuksia tunnettujen OEM valmistajien kanssa ja mm. IP- kameravalvontamme on nyt alan ehdotonta huippua !

  Kuvastosta löytyy myös tuotteiden SSTL, sähkönumerot, ym.
   

  TUTUSTU UUSIIN 2013 CELOTRON TUOTTEISIIN

  <Kuvaa klikkaamalla siirryt "esite" sivulle.>

   
  1.1.2013
     

  UUSI VUOSI - UUDET KUJEET

  Aloitimme vuoden uudistamalla Celotron.com sekä Celotron.fi nettisivut. Uudet sivut ovat entistäkin selkeämmät ja informatiivisemmat. Sivustojen päivitys tulee jatkumaan koko tammikuun ajan. Tietoa lisätään sivuille tällä hetkellä päivittäin !

  Uusi graafinen ilmeemme ylettyy myös tuotteisiin sekä markkinointimateriaaleihin.

  Täysin uudenlainen, Suomessa ensimmäinen laatuaan oleva: "Nettiproffa" palvelee sinua jo laitevalinnoissa. Myöhemmin lisäämme vielä proffaan ns. "apua" osion josta voit hakea vihjeitä laitteiden käyttöön tai mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kokeile, palvelu on täysin maksuton !

  <Kuvaa klikkaamalla siirryt etusivulle.>

  Vihje: Kaikilta sivuiltamme pääsee takaisin etusivulle myös klikkaamalla menun yläpuolella olevaa yrityksemme logoa.

  16.7.2012   

  CELOTRON OY NÄYTTÄVÄSTI MUKANA TAMPEREEN ASUNTOMESSUILLA

  Käynnissä olevilla Vuoreksen asuntomessuilla on useammassakin kohteessa erilaisia Celotron kodinohjausjärjestelmiä. Mm. Kotivahti laitteistoja. Osa laitteistamme on asennettu kiinteistöihin ns. piiloanturein. Ovimagneetit on upotettu karmeihin ja perinteiset suurikokoiset liiketunnistimet on korvattu täysin piilossa olevilla mikroaalto ym. tunnistimilla. Näin hälytysjärjestelmän komponentit eivät häiritse kenenkään silmää tai pilaa erikoisia pintaratkaisuja. Tällaisella "piilo" ratkaisulla turvallisuus taso pysyy silti yhtä korkeana ja paikoittain jopa korkeampana kuin pinta-asennetuilla "vanhanaikaisilla" ja rumilla liike ym. tunnistimilla. Kiinnostuitko, kysy rohkeasti meiltä lisää !

  Hieman järeämmät toteutukset löytyvät mm. kohteista: 17 ja 19  joissa kodin ohjauksesta vastaa meidän Pro Controller automaatiojärjestelmämme. Kohteista onkin mahdollista etänä katsella "live" kuvaa, säätää ilmastointia, lämmitystä, nurmikon kastelua ym. Laitteiston päivittäinen käyttö on äärimmäisen helppoa ns. RF-ID tunnistein. Vain mielikuvitus on laitteiston käytölle ja tulevaisuuden laajentamiselle rajana !

  Tervetuloa tutustumaan !

   KLIKKAA KUVAA !!!

  < Klikkaa kuvasta suurennos >

  Kuva kohteesta 19, ulkoseinässä langaton Celotron ovipuhelin sekä eteisessä uusi RF-ID lukijamme.

  31.5.2012   

  SUPERSUOSITTU OHJAUS- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄMME: CENTRO, ON NYT SAANUT ISOVELJEN:  CENTRO EVOLUTION

  Tämä uutuus tuote eroaa "perus Centrosta" sisääntulojensa puolesta hyvinkin radikaalisti. Uutukaisessa on 4 ns. analogista sisääntuloa joilla voit mitata lähestulkoon mitä tahansa suureita, aivan kuten digitaalisella yleismittarilla. Lisäksi laitteesta löytyy nyt peräti: 11 digitaalista sisääntuloa, joilla voidaan mitata pulsseja sekä aukeavaa tai sulkeutuvaa kärkeä. Näitä sisääntuloja voidaan hyödyntää myös hälytysten ohjauksiin, kytkemällä niihin esimerkiksi RF-ID tunnistimia, koodilukkoja, sormenjälkilukijoita ym. Kaikki kanavat on edelleenkin täysin itse nimettävissä.

  Laite on suunnattu etupäässä teollisuuteen sekä paljon sisääntuloja tarvitseviin kohteisiin, prosessin hallintaan ym. Järjestelmällä saadaan aikaiseksi mm. tuntuvia säästöjä erilaisten teollisuuskoneiden anturivalvonnassa ym. automaatiossa. Mikään ei kuitenkaan estä käyttämästä laitetta myös kotona tai mökillä.

  Laitetta on saatavissa alkuun vain akkuvarmennettuna versiona.

   

   CENTRO EVOLUTION

  30.5.2012   

  SUOSITUN KAMERAVALVONTAPAKETTIMME UUSIN:   ” 8 ”  HDMi VERSIO NYT MYYNNISSÄ !

  Huippu-uutuus: Eagle 8 Lite+ kameravalvonta sisältäen 1000GB:n tallentimen, 19" LCD näytön ja 2 sisä + 2 ulkokameraa! Kameroina paketissa on huippulaadukkaat: Sony Effio 700Tvl (2,8-12mm zoom) IR-mallit. Paketissa mukana myös 4x 25m kaapelit joissa kulkee kuva+sähkö.

  Tämän täydellisen paketin saat nyt uskomattoman edulliseen hintaan, vain: 1599 € (alv. 0%)

  Hanki nyt siis laadukas videovalvontalaitteisto toimivana kokonaisratkaisuna. Tähän näyttö + digitaalitallennin pakettiin pystyy liittämään kahdeksan kameraa ja järjestelmän sisäinen tallennuskapasiteetti on mahtava: 1000 Gb, (laajennettavissa jopa 8000GB). Erittäin selkeä, graafinen ja Suomenkielinen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja erittäin helppo oppia. Tämä tallennin takaa sinulle tämän hetken ja jopa tulevaisuuden videovalvonnan parhaat ominaisuudet. Laitteen kuvanlaatu vetää vertaistaan, jokainen kanava tallentaa DVD resoluutiolla (D1) jopa 25 kuvaa sekunnissa (realtime). Tarvittaessa kuva saadaan siirrettyä myös HDMI kaapelia pitkin vaikkapa huipputarkalle FULL-HD TV:lle! Jokainen kilpaileva laite joka pystyy lähellekään samaa, maksaa sinulle tuplasti enemmän ! Tallentimesta löytyy myös kaikki tunnetuimmat PTZ-protokollat, joten pystyt liittämään laitteeseen käytännössä minkä tahansa valmistajan DOME kameran. Monipuolinen 3G tuki mahdollistaa täydellisen hallittavuuden myös älypuhelimilla: android, iphone, symbian ym.!   HUOM. Järjestelmä toimitetaan täysin valmiiksi ohjelmoituna !

  Eagle 8 Lite+ on ainoa valinta jos halutaan huippulaadukas, kustannustehokas ja kompakti ratkaisu.

   

   DVR Kampanja

  27.4.2012   

  45V TAMPERELAISTA OSAAMISTA

  Tänään 27.4 juhlitaan emoyhtiömme 45 V juhlapäivää. Lisäksi perustajamme: Markku Koskenniemi täyttää samalla kunnioitettavat 70 V. Onnea Markulle !

  Tiesithän että Celotron GSM- tuotteet valmistetaan Suomessa, Tampereella. Tuotteet valmistuvat edelleen omilla koneilla ja henkilökunnalla, aivan kuten aloittaessamme 90 luvulla.

  On huimaa kuinka tekniikka on kehittynyt siitä kun Celotron Oy aikanaan kehitti, tiettävästi maailman ensimmäisen GSM-ohjatun kotiautomaatiojärjestelmän, Sonera Talonmiehen.

   

   PRO CONTROLLER WF

  25.4.2012   

  Eagle4Lite DVR kampanja yllätti !

  Toteutimme uudella 4-kanavaisella turvakameratallentimellamme, "kokeilumielessä" pienimuotoisen kampanjan. Oli erittäin ilahduttavaa huomata kuinka useat laitteen ensimmäistä kertaa tilanneet yritykset tilasivat lopulta vielä tuotetta lisää.

  Laitekokoonpanoa ylistettiin uskomattoman hyvän kuvanlaadun ja monipuolisten ominaisuuksien osalta ja pakettiin valittu laadukas 1080P teräväpiirto LCD monitori sai myös osakseen kiitosta. Kampanja esitteen voit katsoa klikkaamalla kuvaa.

  Seuraava DVR/kamera kampanja on tulossa heti kesällä, rekisteröi yrityksesi videovalvonta postituslistallemme ja olet ensimmäisten joukossa hyötymässä tarjouksistamme. 

  Rekisteröinnit sähköpostilla:  info(a)celotron.com

   

   DVR Kampanja

  20.1.2012   

  Voiko paremmin enää vuoden aloittaa...

  Sebury mallistomme laajentui:  Uudella biometrisellä sormenjälkitunnistimen ja RF-ID lukijan yhdistelmällä, 2 relettä ohjaavalla "monitoimi" RF-ID koodinäppäimistöllä sekä ovipuhelimella jossa on sisäpuhelin toiminto ja sormenjälkitunnistus !

  Laitteita yhdistää: tukevat valurungot, siniset taustavalot, laadukkaat japanilaiset komponentit ja äärimmäisen luotettava rakenne. Kaikki laitteet on asennettavissa ulos, koodinäppäimistön voit huoletta upottaa vaikkapa veteen koska se on IP68 luokitettu !

  Celotron SEBURY mallisto = PRO laatua "peruslaitteiden" hinnoin !

  Kuvia klikkaamalla saat ladattua tuotteiden yksittäiset esitteet ja tästä tekstistä ns. yhdistetyn, 3-sivuisen.

  Koodinäppäimistö / RF-ID   Sormenjälkitunnistin / RF-ID

  Ovipuhelin

  21.12.2011   

  Hyvää Joulua ja Onnellista & Turvallista Uutta Vuotta 2012 !

  Kiitos asiakkaillemme menneestä vuodesta 2011 !

  Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti/liikelahjavaramme kokonaisuudessaan Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

  Tästä näet "Pelastakaa Lapset" joulukorttimme

  Hyvää Joulua

   

  20.6.2011    UUDET CELOTRON TURVAKAMERATALLENTIMET OVAT SAAPUNEET

  Hyväksi todettu Celotron EAGLE tallennin- ja kamera mallisto on täydentynyt usealla uudella mallilla.

  Videovalvonnan vaatimukset sen kuin kasvavat. Kameroita asennetaan entistä enemmän ja mitä vaikeampiin paikkoihin. Perinteiset coax kamerat puolustavat edelleen vahvasti olemassaoloaan koska ne ovat edullisia ja äärimmäisen luotettavia uusiin, epävarmoihin ja kalliisiin IP- ratkaisuihin verrattuna. 

  Olemme juuri tuoneet markkinoille mm. todellisen "pikkujättiläisen": Eagle4Lite tallentimen. Tämä tallennin on edullinen mutta kuitenkin todella korkealaatuinen. Hienointa järjestelmässä on se että se toimitetaan täysin käyttövalmiina (myös ohjelmoitu), mahtavan 1 Teran kiintolevyn kanssa !

  Lisäksi mallistoomme on saapunut uudet, ammattikäyttöön tarkoitetut mallit joissa on mm. reaaliaikainen Full D1 nauhoitus (DVD-taso), 7 kiintolevyä (raid) sekä hulppea 1080P teräväpiirtokuva (HDMI ja VGA liitynät). Näitä malleja löytyy: 16, 24 ja 32 kanavaisena coax tallentimena sekä 24 ja 32 kanavaiset ns. IP- "hybridi" mallit. Kysy tarkemmat lisätiedot !

 • < Eagle4Lite esite (n. 1.5 MB) ladattavissa tätä tekstiä / viereistä kuvaa klikkaamalla >
 • CELOTRON EAGLE TALLENTIMET

   

  6.6.2011    TÄYSIN UUSI  KOTIVAHTI 2.0  JÄRJESTELMÄ NYT MYYNNISSÄ

  Suuren suosion saanut, äärimmäisen helposti asennettava ja varsinkin ohjelmoitava: KOTIVAHTI järjestelmämme on kokenut täydellisen uudistuksen vuodelle 2011.

  Edellisen mallin sijaan, nyt langattomia antureita voidaan lisätä jopa 40 kpl. Järjestelmä voidaan varustaa perinteisten kauko-ohjaimien lisäksi nyt myös langattomilla koodinäppäimistöillä. Ohjelmoinnista on tehty jopa entistäkin helpompaa. Mikä parasta, langattomia antureita tulee vino läjä mukana jo halvimmassa peruspakkauksessa. 

  Uudella Kotivahdilla voidaan lisäksi ohjata jopa täysin langattomasti pistorasioita ym. (Langattomat pistorasiat sekä ns. kaapelireleet myydään lisävarusteina.)

 • < Ennakkoesite (n. 5 MB) ladattavissa tätä tekstiä / viereistä kuvaa klikkaamalla >
 • MAHTAVA UUTUUS - KOTIVAHTI 2.0

   

  4.2.2011    UUSI 2011 KUVASTOMME PIAN POSTISSA

  Kauan odotettu uusi kuvastomme on nyt valmis.

  Kuvastosta löytyy lukuisia uusia tuotteita, jo myynnissä olevia sekä pian myyntiin tulevia mahtavia uutuuksia !  Kannattaa tutustua mm. täysin uudistuneeseen KOTIVAHTI 2.0 tuotteeseen !

  Valikoimamme on kasvanut erityisesti mm. kulunvalvonnan saralla. Olemme nimittäin juuri solmineet kaikkia pohjoismaita kattavan sopimuksen, alan suurimpia olevan valmistajan kanssa...

  Kuvastosta löytyy myös tuotteiden SSTL, sekä Elektroskandia sähkönumerot.

 • < Kuvasto (Tarkka, n. 8 MB) ladattavissa tätä tekstiä / viereistä kuvaa klikkaamalla >
 • < Kuvasto (Pieni tiedosto, n. 1 MB) ladattavissa tätä tekstiä klikkaamalla >    
 • TUTUSTU UUSIIN 2011 CELOTRON TUOTTEISIIN.

   

  29.1.2011    KIIRA KORPI NAPPASI EM-PRONSSIA, ONNEA !

  Celotron Oy onnittelee Kiira Korpea erittäin hyvästä suorituksesta EM- kisoissa.

  Kiira on jo pitkään somistanut Celotron Oy:n GSM-järjestelmien esitteen kantta. Jokaisella lajilla ja myös tuotteella onkin omat osaajansa.

  Kisamatkoilla Kiira käy levollisin mielin koska kotimainen Celotron Pro Controller järjestelmä turvaa hänen asuntonsa. Järjestelmän päivittäinen käyttö yhdellä sormen painalluksella on helppoa ja mukavaa, sanoo Kiira. 

  Kiira Korpi luottaa kotimaiseen, Celotron Pro Controlleriin.

   

  6.10.2010    UUTUUS:  LANGATON OVIPUHELIN VÄRI- LCD NÄYTÖLLÄ

  UUTUUS: LANGATON OVIPUHELIN

  WFDPD24  Ovipuhelin on uskomattoman monipuolinen, käytännöllinen ja tyylikäs.

  Laite tallentaa 100 viimeistä ovikellon painallusta (kuvaa) sisäiselle muistikortilleen. Näet siis aina kuka on käynyt ja koska ! Näytöllä myös kello ja päivämäärä.

  Tämä ovipuhelin voidaan asentaa käytännöllisesti katsottuna minkä tahansa vanhan ovikellopainikkeen tilalle (ulkoyksikössä vain 2-johtoa). Järjestelmällä on mahdollista ohjata myös sähkölukkoa.

  Sisäyksikkö on langaton, kannettava ja akkuvarmennettu. Voit siis ottaa näytön mukaasi vaikkapa takapihalle tai autotalliin. Langaton yhteys toimii digitaalisesti, 2400MHz alueella ja kantomatka on avoimessa tilassa hulppeat 300m. Tästä ei enää ovipuhelimen asennus helpommaksi muutu !  

  < Esite >

   

  20.5.2010    UUTUUS:  SORMENJÄLKITUNNISTIN   F007   NYT MYYNNISSÄ !

  UUTUUS: F007

  F007 on huippulaadukas sormenjälkitunnistin, täysin uudessa hintaluokassa.

  Markkinoilla jo olevat järjestelmät ovat peruskäyttäjälle aivan liian kalliita ja hankalia ratkaisuja. F007 murtaa kaikki nämä vanhat käsitteet ja se onkin nyt kaikkien saatavilla !

  Järjestelmällä ohjaat helposti: sähkölukkoja, hälytyksiä tai vaikkapa valoja - hintakaan ei enää ole este.

  Tuotteen uskomattomat ominaisuudet, kromattu teräsrunko ja luotettavuus ei jätä ketään kylmäksi !  

  < Esite >

   

  25.2.2010    UUSIA INNOVAATIOITA VIDEOVALVONTAAN

  Tuotevalikoimamme laajenee entisestään. 

  Klikkaamalla kuvaa, saat ladattua itsellesi uuden CELOTRON PRO SERIES videovalvonta esitteen.

  Tarkemmat tiedot ovat tulossa pian "tuotteet" osioomme.

   < Klikkaa kuvaa >

   

  TUTUSTU UUSIIN 2010 CELOTRON VIDEOVALVONTATUOTTEISIIN.

   

  30.6.2009    UUSI, TUHTI (KEVÄT / KESÄ) KUVASTOMME PÄIVITETTY

  Lataa nyt itsellesi PDF muodossa oleva, viimeisin kuvastomme.

  Kuvastosta löydät lukuisia uusia tuotteita, jo myynnissä olevia sekä pian myyntiin tulevia uutuuksia !

  Kuvastosta löytyy myös Onnisen sekä Elektroskandian sähkönumerot:    < Klikkaa luettelon kuvaa >     

  TUTUSTU UUSIIN 2009 CELOTRON TUOTTEISIIN. Luettelossa mm. GSM- pohjaiset valvonta- ja ohjausjärjestelmät, kulunvalvonta, kameravalvonta, anturit, ym.

   

  17.- 30.1.2009  KEITTIÖJÄTIN REMONTOINTI / CELOTRON "KOTIVAHTI" KAMPANJA

  REMONTOI, NYT SE KANNATTAA !

  Kotimainen KEITTIÖJÄTTI tarjosi asiakkailleen kaupan päälle veloituksetta CELOTRON OY:n suositun
  DIY- kodinohjausjärjestelmän: KOTIVAHTI
  (peruspakkauksen).

  • GSM-toiminen, täysin langaton, ei vaadi puhelinlinjaa
  • Ilmoittaa kotonasi tapahtuvista muutoksista sinulle viipymättä
  • Helposti itse asennettavissa, painat vain nappia
  • VALVOO: Murto, palo, kosteus, sähkö, öljy- ja pellettilämmitys, kaasu, ym. *
  • HOIVAA: Mahdollisuus vanhusten, lasten ja jopa kotieläinten valvontaan *
  • OHJAA: Lämmitystä, sisä- ja ulkovaloja, ovia, vesipumppua, ym. sähkölaitteita *
  (*) Eräät järjestelmän ominaisuudet tarvitsevat lisälaitteita jotka eivät kuulu pakettiin.

  Tutustu korotettuun kotitalousvähennykseen !  -  www.kotitalousvahennys.fi

  KUVAA KLIKKAAMALLA SAAT LADATTUA ITSELLESI KOTIVAHTI ESITTEEN ! --->

   

  26.9.2008    TÄYSIN UUSITTU   CENTRO 2009   NYT MYYNNISSÄ !

  Suuren suosion saavuttanut "mini" keskuksemme: CENTRO on kokenut täydellisen päivityksen.

  Laite osaa tarvittaessa nyt mm. itsenäisesti säätää kiinteistösi lämpötilaa, jopa alle 1 asteen tarkkuudella. Voit siis helposti lähettää haluamasi lämpötilan tekstiviestinä laitteeseen ja CENTRO tekee loput. Esim. viestillä:  #lämpötila säädä 20  laite alkaa nyt ylläpitämään kiinteistöä 20:ssä asteessa.

  Laitteen ohjelmointi ja käyttö onkin nyt varmasti markkinoiden helpointa, vertaa vaikka seuraavia komentoja kun halutaan: (A) xxx- merkkisellä, kilpailevalla laitteella komentaa esimerkiksi kylmänä olevan mökin lämmitys pelkästään päälle ja (B) sama toiminto Celotron keskuksella. Kumman komennon näistä sinä muistaisit / osaisit ?

  (A) merkki xxx:  #2396#103#1#      vai     (B) Celotron keskus:  #Lämmitys päälle

  Järjestelmään on nyt saatavissa myös lisävarusteena sisä- ja jopa ulkoreleitä (IP67) jotka toimivat täysin langattomasti. Releiden kuormituskyky on 1000W tai 2300W ja langaton max. etäisyys noin: 40m.

  Laitteen käyttäjämääräkin on kasvanut 50:een ja se mahdollistaa nyt useita erilaisia sovelluksia mm. maksuttomalle portinohjaukselle. Mikä olisikaan helpompi tapa aukoa ovia, portteja ym. kuin täysin maksuttomalla soitolla, siis omalla kännykällä ! Laitteen lisävarustelista onkin lähes loputon. Kysy lisää !

  CELOTRON - MADE IN FINLAND

  <Käyttöohje>

   

  10.7.2008    PALOVAROITIN MÄÄRÄYKSET MUUTTUVAT 2008/2009

  Kiinteistöjen palovaroittimien käyttöön liittyvät, uudet määräykset astuvat voimaan vuoden vaihteessa.

  Uusien kiinteistöjen osalta tämä tarkoittaa sitä että palovaroittimien on oltava verkkovirtakäyttöisiä ja lisäksi akkuvarmennettuja.

  Myös tässä asiassa Celotron Oy on selkeä edelläkävijä, kaikki järjestelmämme ovat olleet jo vuodesta 2000 lähtien näiden uusien määräysten mukaisia: Centro (CE-006), Home Controller, Pro Controller ja uusin Kotivahti, soveltuvat siis kaikki käytettäviksi myös 2009 / myöhemmin valmistuvissa kiinteistöissä.

  Celotron Oy tuo elokuussa markkinoille juuri muuttuvia määräyksiä varten ns. Palovaroitus setin jossa on akkuvarmennettu virtalähde (jopa 1kk) + lisäksi tehokas "strobo" valolla varustettu "lisäsireeni" joka asennetaan poistumisreitin läheisyyteen jolloin ovi löytyy helposti savussakin. Paketissa tulee myös 4 kpl ns. optisia palovaroittimia sekä 100m asennuskaapelia. Järjestelmään voidaan tarvittaessa lisätä rajattomasti palovaroittimia sekä haluttaessa GSM- modeemi ym. Tämän valmiin paketin avulla saat todella edullisesti ja helposti tehtyä talosi palovaroitin järjestelmän kerralla ajan tasalle, vaikka et haluaisikaan investoida muuten kotisi turvallisuuteen tai ohjauksiin.

  CELOTRON - MADE IN FINLAND

   

  26.6.2008    UUTUUS TUOTTEEMME:      KOTIVAHTI      NYT   MYYNNISSÄ !!!  

  Kotivahti on Celotron Oy:n pitkään kehittämä, paljon kysytty uutuus missä yhdistyy koko yrityksemme vuosien aikana keräämä tieto/taito. Tuotteen kehityksessä on ollut lähtökohtana se, mitä asiakkaamme tämän kaltaisilta järjestelmiltä haluavat !

  Kotivahti on edullinen ja se on suunniteltu kaikki ikäryhmät ja käyttäjät mielessä pitäen ! Järjestelmän asennus, käyttö ja varsinkin ohjelmointi onnistuu niin vanhuksilta kuin lapsiltakin. Tämän mahdollistaa GSM- toimiset hälytykset, täysin langattomat "digitaaliset" anturit ja koko alaa varmasti tulevaisuudessa uudistava: ainutlaatuinen "push´n go" ohjelmointi. Painat vain nappia ja järjestelmä on käyttövalmis !

  Järjestelmä on myös älykäs, se osaa haluttaessa toimia myös termostaatti tyyppisenä lämmönsäätimenä. Laite osaa aukaista maksuttomasti ovet ja portit jopa 50 ihmiselle ym. ym. Pyydä esite ja kysy lisää ! Tulemme rakentamaan lähiaikoina myös toimivan internet demon.
   
  < Klikkaa tuotteen kuvaa, näet "mini" esitteen. Kuvan alta saat ladattua ns. pikaohjeen >  

  UUTUUS: KOTIVAHTI - LANGATON GSM HÄLYTYS JA OHJAUS JÄRJESTELMÄ

  <Pikaohje>

   

  20.2.2008  MARKKINOILLA KILPAILEVIA, VAARALLISIA TUOTTEITA !

  Tietoomme on tullut että markkinoilla on myynnissä kiinalaisia kotihälytin järjestelmiä jotka eivät täytä lainkaan tai osaksi Suomen eikä EU:n turvalaite määräyksiä. Olemme informoineet asiasta myös viranomaisia (Ficora). Puutelistalla ovat mm. tarvittavat radiotaajuus hyväksynnät ja EN- hyväksyntöjä. Lisäksi joihinkin laitteisiin tarjotaan EU:ssa hyväksymättömiä palovaroittimia jotka eivät kata tulipalon sattuessa mitään vakuutusyhtiöiden määräyksiä ja olet itse korvausvelvollinen! Mikäli siis päädyt hankkimaan tuntemattoman valmistajan laitteen, kannattaa oman turvallisuutesi takia varmistua siitä että laitteen mukana tulee seuraavat sertifikaatit: Valmistajan turvalaite vaatimusten mukaisuus todistus (Declaration of conformity), pakollinen R&TTE- hyväksyntä, useita EN- hyväksyntöjä ja lopuksi vielä GSM laitteille erittäin tärkeä: EMC- hyväksyntä.

  Celotron Oy:n kotimaiset automaatio- ja hälytys järjestelmät täyttävät kaikki nämä vaatimukset ja osa laitteitamme jopa niitä paljon tarkemmat sairaala ym. ympäristöjen vaatimukset !      

  CELOTRON - MADE IN FINLAND

   

  15 - 17.2.2008  ASTA- RAKENTAJA MESSUT 2008

  Olimme mukana omalla osastolla Tampereen Pirkkahallissa järjestettävillä ASTA-Rakentaja messuilla.

  Nähtävillä osastollamme (A1003) oli mm. Langattomia "UUTUUS" palo- ja murtovalvonta tuotteitamme, kiinteistöjen lämmön/ilmastoinnin ohjaukseen räätälöityjä sovelluksia ja useita muita hienoja, kuitenkin edullisia automaatio ja turvallisuus tuotteitamme.  Lisäksi nähtävillä oli hieman: "joka kodin" kameravalvontaa.

   

   

  5 - 8.2.2008  SÄHKÖ, VALO- AV  MESSUT JYVÄSKYLÄSSÄ

  Olimme mukana Onninen Oy:n osastolla Jyväskylän messuhallissa järjestettävillä "sähkö" messuilla.

  Messut olivat suuri menestys, nähtävillä osastollamme oli mm. myöhemmin tänä vuonna myyntiin tulevia uutuus Celotron kameravalvonta tuotteita jotka herättivät suurta kiinnostusta kaikissa järjestelmiin tutustuneissa ja poikivat jopa useita ennakkotilauksia vaikka tuotteiden lopulliset hinnat eivät edes olleet vielä tiedossa. Näistä ja muista uutuus tuotteistamme ilmoittelemme lisää hieman myöhemmin.

   

   

  2.1.2008  UUSI VUOSI STARTTASI LAADUKKAASTI, TUOTTEIDEMME TAKUUAJAT TUPLAANTUIVAT !

  Celotron Oy myöntää kaikille tuotteilleen vuonna 2008, tuplasti pidemmät: 24 ja jopa 36kk takuuajat.

  Tämän mahdollistaa edellisvuosien myytyjen laitteiden suureen määrään nähden olematon valmistus ja komponentti vikojen määrä ja varsinkin entisestään parantunut laadunvalvontamme. Celotron Oy valmistaakin muista alan toimijoista poiketen kaikki järjestelmänsä edelleen itse Suomessa ja luottaa erittäin vahvasti kotimaisuuteen / alan pioneeri asemaansa järjestelmien kehittäjänä ja luotettavana valmistajana.

   

   

  24.9.2007  CENTRO-B / TÄYDENNYS OHJEESEEN  (koskee vain mallia: CE-006)

  Mikäli pitkän sähkökatkon tai käyttämättömyyden johdosta pääsee järjestelmän akku tyhjentymään,
  irrota centron piirilevyyn menevä akun + johto ja annan akun latautua yön yli ennen järjestelmän  käynnistystä. Mikäli laite uudelleen kytkennän jälkeen lähettää sinulle jännite hälytyksiä, tarkista akun kunto. Akku on mahdollisesti syväpurkauksen johdosta vaurioitunut. Voit halutessasi lopettaa jännite hälytykset lähettämällä laitteeseen (päänumerosta) viestin:  #jännite pois

  CENTRO UUTUUS 2005

   

  10.7.2007  UUSI TUOTE-ESITE VALMISTUI

  Kuvaa klikkaamalla voit ladata itsellesi uusimman esitteemme (PDF-muodossa) jossa käsitellään GSM- pohjaisia sovelluksiamme sekä hieman videovalvontaa. Pyydä tarvittaessa tarkemmat tiedot tuotteista esim. sähköpostitse tai ihan paperiversioina.

  Uusi 2007 tuote esite sisältää mm. Centro, Home Controller, Pro Controller ja GSMGate hälytys, ohjaus ja valvontatuotteet.

   

  1.6.2007    KESÄN RAJUT KAMPANJAT NYT KÄYNNISSÄ !

  Useista eri Celotron järjestelmistä on nyt käynnissä perinteiset kesäkampanjat, se tarkoittaa sinulle selkeää rahallista etua kun ostat järjestelmäsi kesä- heinäkuun aikana. Kysy lisää uusista valmisratkaisuistamme ja kampanja tuotteista lähimmältä jälleenmyyjältäsi !

   Home Controller GSM hälytin ohjaa, valvoo, muistuttaa ja jopa pelastaa sinut pahimmalta...

   

   

   

  30.5.2007    CELOTRON JULKAISEE UUSIA, VALMIIKSI RÄÄTÄLÖITYJÄ PAKETTEJA

  Tarjoamme nyt useita erilaisia, valmiiksi mietittyjä ns. kokonaisratkaisuja mm. Maatalouteen, turkistarhaajille, asuntovaunuihin, veneisiin, autoihin, kesämökeille, työmaille ja jopa "din" kiskoon asennettavia hälytys- ja DATA modeemeja teollisuuden eri aloille.

  Kaikkien näiden räätälöityjen järjestelmien sydämenä sykkii luotettava ja edullinen Celotron Centro, johon on liitetty juuri kyseisen kohteen kannalta merkityksellisimmät anturit. Myös kotelointi, kosteuden, pakkasen ym. olosuhteiden sieto on valmiiksi mietitty aina kohteen mukaan. Kysy tarjous lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

  Järjestelmiämmehän saa jo lähes kaikilta paikkakunnilta, niitä myy mm. Sähkötarvikeliikkeet, turva-alan liikkeet, sähköasentajat ja löytyypä perus järjestelmämme nyt myös S-rauta markettienkin valikoimista. Katso lähin S-myymäläsi:    KLIKKAA KUVAA > 

   S-Rauta myymälät

   

  12.1.2007    TÄYSIN UUSITTU:         HOME CONTROLLER +              NYT MYYNNISSÄ !

  Celotron Oy:n mainetta niittänyt ja kaikkien aikojen eniten myyty järjestelmä on kokenut liudan muutoksia. Olemme lisänneet laitteeseen useita meiltä pyydettyjä "lisä" ominaisuuksia / herkkuja.  Uusi Home Controller onkin nyt laajuudessaan ja edullisessa hinnassaan ainoa laatuaan oleva kodinautomaatio / turvajärjestelmä koko maailmassa !

  Järjestelmällä voidaan esimerkiksi estää suuri osa paljon viranomaisia ja lehdistöä puhuttaneista asuntopaloista täysin automaattisesti: Vaikkapa TV:n tai pesukoneen alkaessa käryämään, katkaisee Home Controller automaattisesti laitteilta sähköt. Tällöin iso osa muuten varmasti alkavista paloista sammuu täysin itsestään. Laite lisäksi ilmoittaa tapahtuneesta sinulle selkeällä tekstiviestillä !  Vastaavasti voidaan toimia vesi, tai vaikkapa kaasuvuodon sattuessa. Home Controller vahtii, valvoo ja ohjaa kiinteistöäsi väsymättä ! 

  Tässä vielä muutamia, useista uusista toiminnoista: laite toimitetaan tehtaalla valmiiksi asiakkaalle "esi" ohjelmoituna, valikon toiminnan muutokset: nopeus/palautus ed.menuun, sisääntuloilla tapahtuvat täysin automaattiset releohjaukset, rajaton määrä ohisulkijoita, mahdollisuus ajastaa releiden toiminnot, maksuton GSMGate soitto-ohjaus toiminto, viive-rele toiminto, automaattinen antureiden kalibrointi, ym ym ... KYSY LISÄÄ !

  Oikealla olevaa kuvaa klikkaamalla voit ladata "mini" esitteen:

  HUOM: Järjestelmä on nyt saatavissa joko johdollisilla palovaroittimilla tai patteritoimisilla, täysin langattomilla palovaroittimilla. Muista mainita haluamasi malli, myyjälle !    

  Home Controller on markkinoiden monipuolisin hälytys, valvonta- ja GSM ohjaus järjestelmä. Miksi tyytyä Kiinalaiseen rihkamaan kun voit saada kotimaista huippu osaamista samaan hintaan !

   

  1.5.2006  CELOTRON MUKANA KYMMENISSÄ ERI TAPAHTUMISSA

  Olemme taas kesän aikana mukana kaikilla loma / asunto messuilla ja erilaisissa tuotekoulutustapahtumissa ympäri Suomen. Kannattaa tulla tutustumaan tuotteisiin paikkakunnallasi olevan, tai sinua lähinnä sijaitsevan sähkötukkusi luokse ! Lisätietoa tuotteistamme saat myös kaikista hyvin varustetuista sähkö- ja urakointiliikkeistä. 

   

  16.12.2005  UUSIA TUOTTEITA TULOSSA

  mm.  langaton kaukokäyttölaite: Centro, Home Controller & Pro Controller järjestelmiin, langaton digitallennin + kamerat (haluttaessa jopa 1km kantomatka), langaton kamera Pro Controller järjestelmään, langaton "kuvallinen" ovipuhelin, uutta anturitekniikkaa, koodi / avainlukkoja ym, ym. 

   

   

  1.8.2005  CELOTRON "HOTLINE" PUHELIN AVATTU

  Haluatko nopeasti lisätietoja tuotteistamme, askarruttaako sinua kenties jokin kodinturvallisuuteen liittyvä asia, tarvitsetko mahdollisesti pikaista asennus tai muuta apua mutta et kerinnyt soittamaan meille normaali työaikana ?  Ei hätää, meidät saa nyt kiinni myös iltasella ja jopa viikonloppuisin. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa viikolla klo 8 - 16:00 numerossa: 03-2831555 (normaali puhelinmaksu) ja klo 16:00 jälkeen / viikonloppuisin numerossa: 0600-98777  (1,50 €/min + pvm)  

   

   

  28 - 31.7.2005  CELOTRON OY MUKANA FARMARI 2005 MESSUILLA

  Celotron Oy:n gsm pohjaiset valvonta- ja ohjausjärjestelmät ovat nähtävissä Tampereella, Pirkkahallissa järjestettävillä Farmari messuilla, olemme paikalla yhteistyössä Heatek Oy:n kanssa.  Tervetuloa mielenkiintoisille messuille !

   

   

  27.7.2005  MURTOVARKAUDET SELKEÄSTI LISÄÄNTYNEET, CELOTRON PRO CONTROLLER JÄRKEVIN RATKAISU JO RAKENNUSTYÖMAALLE  

  Murtovarkaat ovat kesän aikana iskeneet lukuisille rakennustyömaille. Työmailta on varastettu tavaraa useiden tuhansien eurojen arvosta. Poliisi ei ole toistaiseksi edennyt mm Tampereen alueella tapahtuneiden varkauksien tutkinnoissa, poliisista kommentoidaankin että: "tuntuisi, että liiketunnistin ja kamera olisivat monessa tapauksessa parempi ratkaisu kuin esim: jonnekkin Helsinkiin (hän viittaa puheessaan maksullisiin turvapalveluihin) ohjattava hälytys. - Satoja tuhansia maksavassa talossa se tuntuisi aika pieneltä kustannuserältä, sanoo vanhempi konstaapeli Pasi Ahlgren Ikaalisten poliisista. Ahlgren sanookin että: - Poliisit eivät ehdi useinkaan paikalle murtotilanteessa ja maksetut vartijatkin vasta viiveellä, jos tällöin saadaan murrosta talteen vain kellonaika on se tekijöiden kiinni saamiseksi melko pieni apu.  (Lähde: Aamulehti 27.7.2005) 

   

   

  14.4.2005  CELOTRON OY MUKANA PAIKAT KUNTOON TV OHJELMASSA

  Celotron Oy:n gsm pohjaisten ohjaus- ja turvajärjestelmien kysyntä kiihtyy, mm: lukuisat erilaiset tv ohjelmat (Suomen lisäksi mm: Virossa ja Ruotsissa) ovat myös huomanneet ihmisten kiinnostuksen erilaisiin järjestelmiin. Kuluttajilta puuttuu selvästi tietoa järjestelmien mahdollisuuksista ja kaiken lisäksi alalla on paljon heikkolaatuisia mm: kaukoidässä valmistettuja hälytinjärjestelmiä jotka mustamaalaavat koko alaa. Varmin tapa välttyä ikäviltä ongelmilta on luottaa kotimaiseen tekniikkaan. 

   

   

  NYT MYYNNISSÄ,                   EDULLINEN HUIPPU UUTUUS: CENTRO

  Celotron on juuri tuonut markkinoille uuden, metallikoteloidun, todella pienikokoisen (7x11x3cm) ja edullisen gsm pohjaisen ohjaus- ja valvontajärjestelmän Centron. Tämä vain korttipakkaa hieman suurempi laite sopii käytettäväksi niin kotona, mökillä kuin autossa, veneessä, työmaakopeissa jne. Käyttö, ohjelmointi ja etähallinta tapahtuu helposti tekstiviesteillä. Haluttaessa laitetta voi käyttää myös koodi / avainlukolla, tai muulla käyttölaitteella. Tuotteen ominaisuudet ja todella korkea laatu lyövät kilpailijat kerralla pois laudalta. VARO KÄNNYKKÄVIRITYKSIÄ JA VALITSE TAATUSTI TOIMIVA JA MONIPUOLINEN CENTRO

   

   

   

  1.10.2004  HOME CONTROLLER  UUSIUTUI !

  Celotron Home Controller on kokenut joukon muutoksia, järjestelmä tulee nyt tyylikkäässä ja tukevassa valkoisessa kotelossa jossa on sisällä metallinen valkoiseksi pulverimaalattu runko.

  Järjestelmän asentaminen on nyt äärimmäisen helppoa: kaikkiin komponentteihin on helppo pääsy, sim- kortin asentaminen käy käden käänteessä ja ohjausreleiden kytkennät suoritat hetkessä: Kansi auki, 2 ruuvia auki ja pääset liittimiin käsiksi.

   

   

  16.7 - 15.8.2004  ASUNTOMESSUT HEINOLASSA

  Celotron Home ja Pro Controller olivat mukana myös Heinolan asuntomessuilla.

  Messut olivat suuri menestys, talot olivat upeita ja kävijöitä riitti. Kiinnostus Celotron tuotteita kohtaan oli valtava.

   

   

  18.6 - 11.7.2004  LOMA-ASUNTOMESSUT HARTOLASSA

  Celotron Home ja Pro Controller olivat näyttävästi mukana Hartolan messuilla. Useat kohteet oli varustettu Celotron ohjaus-ja valvontajärjestelmin. Erityisesti kiinnostusta oli herättänyt Dosentti Nenosen Pro Controller järjestelmä jota voidaan reaaliajassa valvoa mistä tahansa, kuvien tullessa omaan kännykkään talon useista eri kameroista.

  Kuvassa Pro Controllerin ottamaa kuvaa messuilta.  (HUOM: kuva 80% pienennetty.)

   

  4.3.2004    TELEPÄIVÄT TURUSSA

  Celotron Pro Controller oli mukana sähköalan ammattilaisille suunnatussa, Elektroskandian järjestämässä koulutustilaisuudessa.

  Kuvassa Pro Controllerin ottamaa kuvaa koulutukseen osallistuneista vieraista. (HUOM: kuva 80% pienennetty.)

  "Kuvavälitys murtotilanteista omaan kännykkään tulee lähiaikoina olemaan kaikkein halutuin asia valvontajärjestelmissä."  Totesi eräs paikallaolija.

   

  1.2.2004    HUIPPU UUTUUS: GSM GATE 2.0

  Celotron tuo markkinoille uuden tuotteen: GSM Gate 2.0 :n, laitteen jossa yhdistyy saumattomasti kodin automaatio, turvallisuus ja elämän helppous. 

  Laite on uusiutunut edeltäjäänsä nähden niin päällisin puolin kuin ominaisuuksiltaankin, kaiken lisäksi järjestelmä on nyt hinnaltaan kaikkien ulottuvilla.    SUOSITUS:  532 EUR.(alv 0%)

  Valikon kohdasta: tuotteet, löytyy lisää tietoa tästä odotetusta ja paljon kysytystä järjestelmästä.

   

   

   

  25.1.2004    Intersec 2004 Dubai

  Celotron osallistui yhdessä paikallisen maahantuojansa kanssa Intersec 2004 messuille 23.1 - 28.1.2004

  Celotron Pro Controller ja uusi GSM Gate 2.0 herättivät suurta kiinnostusta alan ammattilaisten keskuudessa. Vieressä (pienennettynä) Pro Controllerin ottama kuva messuvieraista.

                         
   

   

   

  15.10.2003    Finnsec 2003 Messut    

   

  GE-Interlogix Oy:n osastolla pääsi suuri yleisö vihdoinkin tutustumaan kauan odotettuun kuumaan uutuuteen: Celotron Pro Controlleriin. 

  GE-Interlogix Oy:n toimitusjohtaja Aki Pelkonen (kuvassa) oli erittäin tyytyväinen laitteen saamaan suureen kiinnostukseen ja positiiviseen palautteeseen. 

                                   
   

   

   

   

  15.10.2003    Valo - Sähkö - Ääni   2003  Messut

  Celotron Home Controller oli esillä myös Acte Oy:n osastolla - varmatoiminen gsm tekniikka muodostaa osaltaan laitteen ytimen.

  Laite on immuuni ukkoselle ja häiriöitä tuottaville adsl ym päätelaitteille.

                                 
   

   

   

   

  19.6.2003    Celotron Home Controller  Kurun Loma-asuntomessuilla

  Kurun loma-asuntomessuilla vieraillessasi voit käydä tutustumassa tarkemmin myös Celotron Home Controlleriin. Kohteessa nro 7 Sinikajo on Home Controllerin esittely ja myynti messujen ajan.

  Valvontaratkaisuksi Home Controller on valittu myös useisiin muihin loma-asuntomessujen kiinteistöihin.

  Tilaa uudistettu Celotron Home Controller-messuesite puhelimitse (03) 2831 555 tai sähköpostilla info@celotron.com

                                 
   

   

   

   

  1.4.2003    Celotron Pro Controller
  Tuotteen ensimmäinen julkinen esittely tapahtunut 19.3.2003 ja se löytyy Tekniikan Maailma 6B / Rakennusmaailma numerosta.

  Mm. kamerakuvaa GSM verkon kautta langattomasti välittävä Celotron Pro Controller tulee myyntiin 1.6.2003 alkaen.

   

   

   

   

   

  27.1.2003    Intersec 2003 Dubai
  Celotron osallistui yhdessä paikallisen maahantuojansa kanssa Intersec 2003 messuille 24.1 - 26.1.2003

  Messut olivat kaikin puolin suuri menestys.

                         
   

   

   

  31.10.2002   Ovet auki puhelimella - ilman kustannuksia
  Celotron GSM Gate -ohjausjärjestelmä mahdollistaa matkapuhelimen käytön avaimena / kauko-ohjaimena esimerkiksi sähköportteihin, nosto-oviin, puomeihin, sähkölukkoihin jne. Oven / portin avaussoitolla, josta ei synny kustannuksia, voit myös sytyttää valot ja aktivoida esim. kameran tai kulunvalvontajärjestelmän.

  Celotron GSM Gate jälleenmyyjinä kotimaassa toimivat Oy Crawford Door Ab ja Tampereen Paikoitusvaruste Oy. 
   

   

   

   

  22.10.2002  
  ” Kansainvälinen Detektor International -julkaisu on valinnut Celotron Home Controllerin vuoden 2002 kolmen parhaan turva-alan tuotteen joukkoon  ”   
          Detektor
   

   

  28.8.2002    Tekniikan Maailma 14/2002  -  Yksin kotona 
  "Home Controllerin asennus ja käyttöönotto käy helposti - järjestelmä on paljon muutakin kuin vain hälytin..."
   

  Olemme keränneet oheiseen listaan, asiakkaidemme useista pyynnöistä johtuen, hieman Celotron Oy:n järjestelmiin ja GSM pohjaisiin hälyttimiin / ohjaus järjestelmiin yleisesti / läheisesti liittyvää termistöä. 

  On tullut ilmi että useat erilaiset nimitykset / termit ovat asiakkaillemme vieraita ja varsinkin jotkut alan ammattisanastoon liittyvät termit ovat aiheuttaneet paljon päänvaivaa joten keräsimme teille mahdollisimman kattavan luettelon mielestämme tärkeimmistä termeistä. 

  Jotkut selitteistä ovat yleispäteviä ja toimivat siis mahdollisesti myös muiden valmistajien tuotteissa, joten emme vastaa mahdollisista muoto, käsite tms. virheistä kyseisessä listassa koska osa tiedoista on listaan kerätty erilaisilta alaa läheisesti käsitteleviltä internet sivustoilta. 

  Tulemme aktiivisesti päivittämään listaa sitä mukaa kun uusia termejä ilmenee.

   

  ADSL Laajakaistayhteys internetiin. Celotron Oy:n useat järjestelmät voidaan haluttaessa liittää joko rj45 johdolla tai langattomalla wlan yhteydellä adsl yhteyteen.
  Aktivoitumisaika Aktivoitumisajalla tarkoitetaan aikaa joka kuluu esimerkiksi hälytyksen aktivoinnista siihen että hälytys on lopullisesti kytkeytynyt päälle Celotron Centro, Gsmgate, Home Controller tai Pro Controller järjestelmässä
  Alijännitehälytys Kaikki Celotron järjestelmät ( Centro, Gsmgate, Home Controller, Pro Controller )  lähettävät haluttaessa  alijännitehälytyksen akun jännitteen laskemisesta liian alas.
  A-luokka VAKESin korkein rikosilmoitinluokitus.
  Avainkytkin Avainkytkimellä voidaan kaikissa ( Centro, Gsmgate, Home Controller, Pro Controller ) Celotron järjestelmissä aktivoida hälytykset päälle / pois.
  AT komento AT-komennoilla ohjataan / ohjelmoidaan erilaisia modeemeja.
  Bluetooth Taajuushyppelyyn perustuva lyhyen kantaman radiotekniikka joka on tulevaisuudessa käytössä useissa Celotron Oy:n järjestelmissä.
  B-luokka VAKESin rikosilmoitinluokitus. Celotron Pro Controller kuuluu tähän luokkaan. 
  Common Yhteinen, yleensä merkitys esiintyy Celotron Oy:n järjestelmissä maadoituksen yhteydessä: Common ground
  Centro Suuren suosion maailmalla ja varsinkin Suomessa saavuttanut, omassa hintaluokassaan ja monipuolisuudessaan ainoa laatuaan oleva gsm hälytys- ja ohjaus järjestelmä. Tätä järjestelmää on myyty pohjoismaissa ennätysmäärä.
  C-luokka VAKESin rikosilmoitinluokitus. Celotron Home Controller kuuluu tähän luokkaan.
  DNA GSM operaattori joka tarjoaa liittymiä Celotron GSM hälytys / ohjaus tuottteisiin
  DNS Toiminto joka selvittää koneen domain-nimeä vastaavan IP-osoitteen ja päinvastoin.
  Domain IP-osoitteen "selväkielinen vastine". ns. Domain nimi, eli :  https://www.celotron.com
  DTMF Dual Tone Multiple Frequency. ns. äänivalinta puhelimessa.
  EDGE GSM-järjestelmän modulointitekniikka, joka mahdollistaa suuret tietoliikennenopeudet.
  Esto Gsm puheluihin liitettävä palvelu, mm: numeronäytön esto - kyseinen toiminto estää mm. Celotron Oy:n maksuttoman GSMGate järjestelmän käyttämisen koska saapuvaa numeroa ei näytetä.
  Flash-muisti Muistityyppi joka on käytössä mm. Celotron DVR330 tallentimessa (kestävä, isokapasiteettinen ja edullinen muisti)
  Galvaaninen erotus Kahden eri jännitteen erottaminen toisistaan.
  GPRS General Packet Radio Service on GSM-verkon laajennus, joka on käytössä mm: Celotron Pro Controller järjestelmässä, tämä mahdollistaa nopean kuvien lähetyksen GSM verkon yli.
  GSM Maailman laajuinen, langaton puhelinverkko. Global System for Mobile Communication.
  GSM-moduuli GSM-pohjaisissa laitteissa oleva "ydin"
  GSM-signaali GSM-moduulin ilmoittama signaalin voimakkuus.
  GSM-valvontalaite Home Controller on GSM-verkkoa hyväksikäyttävä ohjaus- ja valvontalaite.
  GSM-hälytin Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkkoa hyväksikäyttäviä GSM-hälyttimiä.
  GSM-kauko-ohjain Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia GSM-kauko-ohjaimia.
  GSM-modeemi Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia GSM-modeemeja.
  GSM-ohjain Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia GSM-ohjaimia.
  GSM-kuvaus / kuva Celotron Pro Controller järjestelmä välittää tapahtumista GSM-verkossa langattomasti kuvia / kuvaa omaan kännykkääsi.
  GSM-ohjaus Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller laitteiden avulla voidaan tehdä erilaisia sähkölaitteiden ohjauksia GSM-verkossa.
  Home Controller Celotronin kaikkien aikojen suosituin ja eniten myyty järjestelmä. Uusin versio saatu juuri markkinoille, tähän huippu tekniseen kodin ohjaus ja valvontajärjestelmään kannattaa tutustua ihan tosissaan: https://www.celotron.com/new/pfd/HomeController2007.pdf
  HTTP Celotron Pro Controllerin käyttämä web kamera palvelimen muoto.
  Hälytin Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat hälytyslaitteita.
  Hälytysilmoitus Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller lähettävät hälytyksen joko tekstiviestillä, tai äänisoitolla.
  Hälytyskanava Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien sisääntuloja kutsutaan myös hälytyskanaviksi ja niitä on yhteensä: 4, 8 tai 15 kpl.
  Hälytysraja Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 tai Pro Controlleriin asetettu hälytyksen ylä- tai alaraja joka saa aikaan hälytyksen gsm puhelimeen.
  Hälytysviesti Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmät lähettävät tekstiviestin.
  Ilmaisin Liike-, savu-, kaasu-, lämpö-, vuoto-, tms. ilmaisin.
  Ilmoitinkeskus  Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller toimivat keskuksina, jotka muttavat ilmaisimien kärjen toiminnan selkokieliseksi viestiksi tai toiminnoksi.
  Ilmoituksensiirtolaite Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat laitteita, jotka siirtävät ilmoituksen esim. kännykkään, turvapalveluun tai muuhun valvomoon.
  IP Protokolla jonka avulla Celotron Pro Controller löytää oikeat kamerat kuvanottotilanteessa. ns. Internet Protocol.
  IP-osoite Internetverkossa olevan laitteen ns. laiteosoite. Jokaisella Pro Controller järjestelmällä ja sen kameroilla on oma IP osoite.
  ISDN Vanhanaikainen digitaalinen puhelinverkko, tämän on korvannut laajalti ADSL ja erilaiset kaapelimodeemiyhteydet.
  Java Ohjelmointikieli joka mahdollistaa erilaisten sovellusten kehittämisen Celotron Pro Controllerin kanssa käytettävissä kännyköissä.
  Jännite Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ilmoittavat akkunsa jännitteen haluttaessa helposti tekstiviestillä.
  Jännite hälytys Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmissä voidaan kytkeä automaattinen jännitehälytys päälle/pois.
  Kaksisuuntainen hälytystulo Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller lähettävät haluttaessa hälytysilmoituksen myös silloin kun hälytyksen aiheuttanut ilmaisin palaa normaalitilaansa, hälytyksen jälkeen.
  Kansainvälinen muoto GSM-verkossa käytettävä numeron alkumuoto, Suomessa +358.....
  Kansallinen muoto GSM-verkossa käytettävä normaali numero, esim. 050123456.
  Kauko-ohjaus  Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat GSM-verkossa toimivia kauko-ohjauslaitteita.
  Kohdevalvonta Yksittäisen kohteen tai esineen valvonta Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 tai Pro Controller järjestelmällä.
  Komento Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 tai Pro Controller järjestelmälle joko käyttölaitteella tai kännykällä annettava ohjelmointi-, toiminta-, ohjaus-, käyttö tai jokin muu tekstiviesti, painallus tai vaikkapa äänipuhelu.
  Kosteusilmaisin Kosteusilmaisin tunnistaa kosteuden valvottavasta kohteesta. Tämä anturi voidaan liittää kaikkiin Celotron Oy:n GSM-pohjaisiin hälyttimiin.
  Kotiverkko Kiinteistöön asennettava tiedonsiirtoverkko. Celotron Pro Controller kamerat osaavat hyödyntää RJ45 kotiverkkoa, myös normaali internet yhteys, jotkin: savuilmaisimet, liike ym ilmaisimet voidaan kytkeä suoraan kotiverkkoon.
  Kuittaus Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller lähettää haluttaessa kuittauksen kaikista sillä suoritetuista toiminnoista.
  Kuorivalvonta Rakennuksen ovien liittäminen hälytysjärjestelmään, toteutetaan yleensä magneettikytkimillä. Toiminto on mahdollinen kaikilla Celotron Oy:n gsm-hälytin järjestelmillä.
  Käyttölaite Rikosilmoitinkeskuksen käyttöön- ja ohjelmointiin käytettävä laite. Näitä voidaan kytkeä Celotron Oy:n järjestelmiin useita erilaisia, myös langattomia.
  LAN Lähiverkko. Sama kuin kotiverkko, mainitaan yleensä suuremmissa kiinteistöissä.
  Langaton hälytin Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller toimivat haluttaessa täysin langattomasti, langattomuudella tarkoitetaan yleensä GSM-hälytystä ja langattomia, patteritoimisia antureita.
  Langaton kauko-ohjaus Langaton kauko-ohjaus voidaan toteuttaa Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmillä.
  Lasirikkoilmaisin Tunnistaa lasin rikkoutumisen ja sisätilan paineen muutoksen jonka jälkeen aiheuttaa hälytyksen.
  Liikeilmaisin Useasti kutsutaan myös: PIR. Liikeilmaisin tunnistaa liikkeen.
  Liittymä Asiakkaan solmima sopimus operaattorin kanssa, liittymä tarvitaan kaikkiin gsm- pohjaisiin hälytys järjestelmiin..
  Linjavalvonta Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller valvovat kaikki vastussilmukka tyyppiset kaapeloinnit ja suorittavat hälytyksen myös silloin jos kaapeleita yritetään kopeloida.
  Loki Pro Controller kirjaa kaikki tapahtumat sisäiseen logiinsa, logi on kuin digitaalinen päiväkirja.
  Lähetysaika SMS-viestin lähettämiseen kuluva aika, normaalisti noin 1 sekunti.
  Lämpötila-anturi Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin liitettävä erittäin tarkka lämpötila-anturi jolle on järjestelmiin ohjelmoitu valmiiksi ns. korjauskäyrä jotta mittaus on tarkka koko alueella -70 / +120
  Lämpötilan mittaus Lämpötila-anturin avulla tapahtuva lämpötilan mittaus.
  Lämpötilan valvonta Valvotaan esimerkiksi huoneen lämpötilaa jotta se pysyy halutuissa rajoissa.
  M2M Koneelta koneelle tapahtuva kommunikaatio, yleensä digitaalinen. Celotron Oy valmistaa useita tällaisia, teollisuuden erikois järjestelmiä jotka kaikki toimivat gsm-tekniikan avulla.
  Magneettikytkin Avautuva kytkin joka yleensä asennetaan oviin / luukkuihin.
  Mode Erilaisia järjestelmän toimintatiloja nimitetään nimellä MODE
  Murtosilmukka Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien sisääntuloja voidaan nimittää myös murtosilmukoiksi (ammattisanastoa).
  NC Normally closed, eli avautuva kosketin.
  NO Normally open, eli sulkeutuva kosketin.
  Nukkuminen Celotron Centro:n gsm modeemi ns. nukkuu normaalitilassaan, aktivoituminen hälytyksen sattuessa kestää vain noin 20millisekuntia, tällä toiminnolla on tämän gsm-pohjaisen järjestelmän virrankulutus saatu ainoana maailmassa alle 10mA tasolle ! 
  Ohikytkentä Tällä tarkoitetaan erilaisia hälytystiedon uudelleen ohjauksia kanavasta toiseen, celotron Pro Controller järjestelmässä.
  Ohjauslähtö Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmissä olevia rele lähtöjä voidaan kutsua myös ohjauslähdöiksi.
  Ohjelmointitila Pro Controller ja Home Controller järjestelmissä on mentävä erilliseen ohjelmointitilaan jotta järjestelmän asetuksia voi muuttaa.
  Operaattori Tarjoaa GSM liittymän Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin.
  Ovimagneetti Ns. magneettikytkin, kärki sulkeutuu kun kytkimen magneettinen vastakappale tuodaan tarpeeksi lähelle. Näitä voidaan kytkeä kaikkiin Celotron gsm-hälytys järjestelmiin rajattomasti.
  Paikallishälytin Joskus sireeniä kutsutaan tällä nimityksellä, kyseessä siis kiinteästi paikallaan tapahtuva hälytys joko äänellä tai valolla.
  Parametri Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmille annettavia antureiden ym sisääntulojen ohjelmointeja / asetuksia voidaan kutsua parametreiksi.
  Passivoitumisaika Tällä tarkoitetaan Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien hälytyksen tapahtumisen jälkeen kuluvaa aikaa siihen kunnes järjestelmä uudelleen aktivoituu antamaan hälytystä.
  Perusvalvontatila Home Controller järjestelmässä on 2 tilaa, ns. perusvalvontatila jolloin kaikki vastussilmukkatyyppiset anturit ovat toiminnassa ja erikoisvalvontatila jolloin voidaan erikseen valita mitä antureita valvotaan.
  PIN-koodi PIN-koodi tulee aina poistaa SIM- kortista ennen Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmän ohjelmointia / käyttöönottoa.
  ProController Celotron Oy:n laajin järjestelmä joka lähettää kuvaa ja osaa itsenäisesti ohjata mm kodin sähkölaitteita.
  Puhelinluettelo Puhelinluettelo on Celotron Home Controller, Pro Controller ja Gsmgate järjestelmien sisäinen luettelo johon puhelinnumerot on tallennettu. Näitä numeroita voidaan hyödyntää kaikissa gsm ohjauksissa, hälytyksissä ym toiminnoissa.
  Pulssipituus Celotron Centro, Home Controller ja Pro Controller järjestelmissä voidaan helposti määrittää releiden toiminta-aika pulssipituus komennon avulla.
  Relekortti RU-04  Sopii useisiin Celotron järjestelmiin, relekortilla voit ohjata suoraan 4x 230Vac / 10A sähkölaitteita. Relekortti on DIN kisko asenteinen joten sen asennus käy käden käänteessä suoraan sähkökaappiin.
  Rikkari Ammattislangia ja tarkoittaa rikosilmoitinkeskusta.
  Rikosilmoitinkeskus Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat rikosilmoitinkeskuksia..
  Rikosilmoitinlaitteisto Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller ovat rikosilmoitinlaitteistoja.
  Robottipuhelin Nimitys laitteelle joka automaattisesti soittaa tiettyyn numeroon, esim. Celotron Centro.
  RS232 Sarjaliikenneliityntä, Pro Controller järjestelmässä 2kpl ulkoisten järjestelmien, kuten sormenjälkitunnistimien ym kytkemistä varten.
  Ryöstöpainike Toinen nimitys "paniikki nappi", yleensä piilotettu nappi jota painetaan kun uhkaava tilanne syntyy.
  Sabotaasi Tällä tarkoitetaan esimerkiksi anturin rikkomista siinä tarkoituksessa että hälytys ei lähtisi eteenpäin, mahdotonta suorittaa Celotron järjestelmissä ilman hälytystä.
  Sabotaasivalvonta Aiheuttaa aina hälytyksen kun anturiin kajotaan, tämä on kaikissa ns. vastussilmukka tyyppisissä silmukoissa.
  Sabotaasisilmukka Ks. ed. kohta, tarkoittaa myös ns: "tamper" eli anturin kuorisuojaa.
  Sanomakeskus Välittää sms viestit gsm hälyttimistä asiakkaan kännykkään.
  Saunalahti Tarjoaa liittymiä Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin.
  Savuilmaisin Myös kutsutaan palovaroittimeksi, valvoo savun syntymistä ja aiheuttaa savua havaitessaan hälytyksen.
  Silmukka Silmukalla tarkoitetaan Celotron manuaaleissa yleensä jotain tiettyä sisääntuloa, voidaan käyttää myös nimityksenä esimerkiksi antureiden kytkentätavalle.
  SIM-kortti SIM-kortti tarvitaan kaikissa Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmissä, tämän saat liittymiä tarjoavilta yrityksiltä.
  Sisääntulo Kaikilla Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien sisääntuloilla voidaan mitata erilaisia suureita kuten: lämpötiloja, voltteja, resistanssia, mA, sulkeutuvia kärkiä, avautuvia kärkiä, vastussilmukkoja, resistanssia, painetta ym. Sisääntulo muuttaa anturin tiedon gsm hälytys viestiksi.
  SMS Tekstiviestijärjestelmä.
  SMTP Celotron Pro Controller käyttää kameroissaan ja niiden kuvien välityksessä sähköpostin kautta tätä kyseistä tietoliikenne protokollaa.
  Sonera Tarjoaa liittymiä Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmiin.
  TC35 Siemensin GSM-moduuli, Celotron Oy:n aikaisemmin käyttämä gsm modeemi jonka luotettavuus oli hieman kysymysmerkki, poistunut käytöstä Celotron Oy:llä välittömästi / kokonaan tiettyjen modeemissa havaittujen ongelmien ilmaannuttua. 
  TC45 Siemensin hieman uudempi GSM-moduuli jota myös aikanaan testattiin mutta ei otettu jatkuvaan käyttöön.
  TCP / IP Celotron Pro Controllerin käyttämä tiedonsiirto muoto kameroiden kuvien välittämiseen.
  Tekstiviestikeskus Välittää Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmien gsm tekstiviestihälytykset asiakkaan kännykkään.
  Tekstiviestiohjaus Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller järjestelmillä tapahtuva jonkin laitteen tai toiminnon ohjaus omalla kännykällä, käyttäen tekstiviestiä, esim. #aaaa lämmitys päälle 48  jolloin järjestelmä kytkee lämmityksen 48 tunnin ajaksi päälle.
  Telia Tarjoaa liittymiä Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus ja hälytys järjestelmiin.
  Tilatieto Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmistä voidaan koska tahansa tarkistaa minkä tahansa toiminnon sen hetkinen tila, esim. #lämpötila tila  jolloin Home Controller vastaa: Lämpötila nyt +23 astetta.
  Tilavalvonta Jonkin määritetyn tilan erillinen valvonta
  Tunnistin Jotkut vanhemmat asentajat nimittävät gsm hälytin laitteisiin liitettäviä antureita myös tunnistimiksi.
  Turvallisuusluokitus VAKES:in rikosilmoitinlaitteiden luokitus: A, B tai C luokka.
  Turvasuojaajakortti Turvaurakoitsijoilta nykyään vaadittava "pätevyys" josta myönnetään erillinen kortti poliisin toimesta.
  UMTS Kolmannen sukupolven ns. 3G  matkapuhelinverkko.
  VAKES Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliitto.
  Valvontatila Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmissä voidaan muutella eri valvontojen tiloja helposti pikakomennoin päälle/pois.
  Valvonta-aika Ennalta määritelty kiinteä valvonnan päällä / poissa olo kellonajan mukaan.
  Valvottu alue Tällä tarkoitetaan esim. liiketunnistimien tunnistus alaa tai yleisesti kohteen eri alueita joista antureita löytyy.
  WAP Wireless Application Protocol, käytössä monipuolisesti Celotron Pro Controller järjestelmässä.
  Varakäyntiaika Tällä tarkoitetaan aikaa jonka Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmien akku kestää sähkökatkon tullessa.
  Versionumero Merkattuna  kaikkien Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmien piirilevyyn.
  Viestin tunnus Tällä tarkoitetaan Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmiin lähetettävän ohjaus tai muun komennon alkuun tulevaa 1, 2 tai 4 merkkistä tunnusta jolla saadaan nostettua ns. turvaluokitusta.
  Viiveellinen hälytys Celotron Home Controller, Home Controller2, Centro, Gsmgate, Gsmagate2 ja Pro Controller gsm ohjaus- ja hälytys järjestelmien eri hälytyksiin voidaan kytkeä viive, jolloin laite odottaa tietyn ajan hälytyksen tunnistuksesta ennen kuin antaa lopullisen hälytyksen, kutsutaan myös sisääntulo viiveeksi.
  Virheellinen ohjelmointi Celotron järjestelmä kuittaa aina kaikki annetut sms viestit ja tämä paluu viesti tarkoittaa että lähettämäsi viesti on ollut jollain tapaa virheellinen, joko väärin kirjoitettu tai väärässä muodossa.
  WLAN Langaton lähiverkko jota Celotron Pro Controller hyödyntää langattomien kameroiden liittämisessä järjestelmään..
  Vuoto ilmaisin Celotron Oy:n valmistama "Karisma" niminen vesivuodon ilmaisuanturi.
  Wavecom Maailman kuuluisin ja kehittynein GSM- modeemien / tekniikan valmistaja, Celotron Oy käyttää Wavecom modeemeita niiden korkean laadun ja ylivoimaisten ominaisuuksien vuoksi. Modeemi on tällä hetkellä markkinoiden kallein mutta osoittautunut hintansa vertaiseksi olemattomien vikojensa ja varmaakin varmemman toimintansa ansiosta. Tähän modeemi merkkiin luottaa myös: BMW, Mercedes Bentz ja Audi uusissa autoissaan.
  Älykäs toiminto Celotron Home Controller ja Pro Controller osaavat itsenäisesti suorittaa erilaisia toimintoja, esim. palovaroittimen havaitessa savua televisiosta, osaa Home Controller katkaista kyseisestä huoneesta sähköt, jolloin alkanut palo saadaan yli 7 tapauksessa kymmenestä sammumaan. Vain erittäin pitkälle kehitetyissä gsm hälytys ja gsm valvonta järjestelmissä kuten Celotron tuotteissa on tämänkaltaisia toimintoja
  Ääniohjaus Soittamalla puhelimella gsm hälyttimeen / ohjaimeen tapahtuu maksuton releen ohjaus, ns. GsmGate toiminto, useissa Celotron Oy:n gsm-pohjaisissa ohjaus järjestelmissä on tämä toiminto jo vakiona.

   

   
     Celotron Oy
   
     Yrittäjänkulma 5
     33710 Tampere
   
     Puh. 03 2831 555
     Hotline. 0600-98777 -
     ( 1,5 Eur/min ) 
     Fax. 03 2831 500
     Mail:info@celotron.com
     Web:www.celotron.fi
  Tuotteet ja palvelut
   
  Etusivu
  Uutiset
  Tietoa meistä
  Hälytysjärjestelmät
  Murtohälyttimet
  Ohjausjärjestelmät
  Gsm järjestelmät
  Ovijärjestelmät
  Anturit / Releet
  Aikaseuranta
  Kulunvalvonta
  Videovalvonta
  Tallentimet
  Ccd-kamerat
  IP-kamerat
  Palontorjunta
  Tarvikkeet
  Esitteet
  Ohjekirjat
  Jälleenmyyjät
  Tukkumyyjät
  Yhteystiedot
  Referenssit
   
  Keskusrikospoliisi
  ST1 - Energia
  Onninen Oy
  Elektroskandia
  Ahlsell
  SLO
  Lämpövoimalat
  Lääketehtaat
  Vesistöjen valvonta
  Puolustusvoimat
  Oppilaitokset
  Elintarvikeala
  Paperitehtaat
  Ilmailuala
  Tallink-Silja
  Jäänmurtajat
  Oviteollisuus
  Arabiemiraatit
  Saksa, Norja
  Ruotsi, Tanska
  Kreikka, Venäjä
  Puola
   
  Yhteydenotto